Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2008

ΟΑΕΔ = ΝΤΡΟΠΗ

Δυστυχώς δεν είχα σήμερα μαζί μου φωτογραφική μηχανή για να αποτυπώσω την συνηθισμένη πλέον εικόνα ντροπής έξω και μέσα στον ΟΑΕΔ αλλά και στην Εθνική Τράπεζα για την πληρωμή εκατοντάδων ανέργων. Ουρές χιλιομέτρων θα μπορούσα να πω και ειδικά σε μια Τράπεζα που δεν διαφημίζεται για την εξυπηρέτηση των πελατών της. Στοιβαγμένοι σαν σαρδέλες, σπρώχνοντας και βρίζοντας ο ένας τον άλλον (φυσικό επακόλουθο τα νεύρα να εγείρονται). Χρόνια τώρα επικρατεί αυτή η αθλία κατάσταση ντροπής. "Ήμουν νια και γέρασα". Υποσχέσεις από τους υπεύθυνους για λύση του προβλήματος, αγώνες από το Εργατικό Κέντρο, φωνές απόγνωσης απο τους ιδιους τους ανέργους......το αποτέλεσμα όπως παραμένει το ίδιο. Δεν αναφέρομαι σε εκείνους τους κακόμοιρους υπαλλήλους του ΟΑΕΔ που τραβούν και αυτοί μαζί με εμάς έναν Γολγοθά χωρίς τέλος. Αναφέρομαι στην Διεύθυνση γενικότερα, η οποία θα μπορούσε να ζητήσει από το υπουργείο μια πιο ανθρώπινη επίλυση του τρόπου πληρωμής ανέργων στη Ζάκυνθο. Ίσως μια λύση είναι να υπάρχει ένας λογαριασμός στην τράπεζα και με επιταγές προσωπικές για κάθε άνεργο και συγκεκριμένης ημερομηνίας να πληρώνεται κάθε μηνά ο άνεργος. Μια ιδέα βρε παιδιά μήπως και νιώσουμε και εμείς άνθρωποι και όχι γουρούνια προς σφαγή.

Post: Popolaros

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ρε περασα κ εγω,ναι ηταν για φωτογραφια,αλλα δεν φταιη ο οαεδ.

ωπος η κυρια "εθνικη"η καλυτερα "αναρχικη" τραπεζα,βαζει εταιριες να σου περνουν αυτα που τους χρωστας,να βαλει μια ιδιωτικη-σεκιουριτι- οχι που ετρεχε η αστυνομια να ηρεμει τα πνευματα.

η ακομα καλυτερα να πηγενε η δημοτικη αστυνομια,που τι εκανε οσο αυτα γινονταν μεσα στην τραπεζα,ηταν στην πλατεια σολωμου
και εγραφε οσους ειχαν μπει κ ειχαν παρκαρει,αφου πρωτα εβαλε την σειρηνα 2 φορες.

τωρα δεν εκατσα να δω αν εδωσαν κληση και στο οχημα του σεβασμιοτατατου μητροπολιτη μας που το ειχε παρκαρει ο οδηγος του μεσα στην πλατεια επισης.

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ ΤΟΥ ΟΑΕΔ,
ΤΙ ΠΙΟ ΑΠΛΟ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΑΙΤΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΡΙΘΜΟ ΛΟΓΑΡΙΣΜΟΥ ΚΑΠΟΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΝΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΑΤΜ, ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ???
ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΙΟ ΣΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

τα λεφτα εχουν μπει στην τραπεζα αλλα δεν ανοιγουν τα ταμεια να πληρωσουν τον κοσμο για να μενουν μεσα λεφτα και να τα εκμεταλευονται και ο κοσμος εξω στην βροχη και απο νωρις στο κρυο να παρει σειρα και στο τελος κλεινουν τα ταμεια και δεν πληρωνεσαι........αυριο παλι.......ντροπης και αισχος........αμ το αλλο πουστον οαεδ ειχα απεργια ολοι και δουλευανε και εξηπερετουσαν οποιον θελανε με την δικαιολογια οτι ειναι προσωπικο ασφαλειας......ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΚΟΡΟΙΔΙΑ.........χαχαχαχαχαχαχαχα