Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2008

Και νέα επεισόδια αυτή τη στιγμή έξω από το αστυνομικό τμήμα Ζακύνθου...

...καθώς μερικές δεκάδες νεαρών έχουν συγκεντρωθεί στους γύρω δρόμους και πετάνε αντικείμενα στους αστυνομικούς. Η αστυνομική διεύθυνση είχε απομακρύνει τα οχήματά της από τον δρόμο από νωρίς το απόγευμα, καθώς περίμενε την επίθεση, αλλά δεν ειδοποίησαν τους περίοικους. Η κατάσταση αυτή την ώρα είναι πολύ σοβαρότερη από χθες καθώς οι συγκεντρωμένοι είναι περισσότεροι και πιο οργανωμένοι.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς αυτό είναι το κράτος μας και αναφέρομαι στα επεισόδια στη Ζάκυνθο. 20 "τσογλάνια" κάνουν κουμάντο στο νησί (και διαπραγματεύονται κιόλας αν θα ανοίξουν τα μαγαζιά τους οι επιχειρηματίες για να μην τους κάνουν ζημιές) και δεν αναφέρομαι βέβαια στους ειρηνικούς μαθητές οι οποίοι διαδήλωσαν με αξιοπρέπεια. Τί κάνουν οι αστυνομικοί? Τάχα μου λένε για να εκτονωθεί η κατάσταση και να εκτονωθούν και τα ίδια τα παιδιά. Δεν τσακώνουν αυτά τα 20 τα οποία τα ξέρουν κιόλας πολύ καλά να τα στείλουν 2 μήνες αναμορφωτήριο για να εκτονωθούν? Ντροπή μας.

Ανώνυμος είπε...

Αυτο ειναι διαφορετικό που λες. Το ότι δεν ειναι φυλακή οι κλεφτες και οι μπουρλιοτέρηδες, είναι δειγμα της ασθενούς κοινωνίας μας, που ξεχνά γρήγορα και τους ξαναδέχεται.
Η χθεσινη εικόνα όμως στην Ρώμα και στη Φωσκόλου, με τους εμπόρους να έχουν ανοιχτά μαγαζία Τετάρτη απόγευμα , για να τα φυλάξουνε ειναι απαράδεκτη

Ανώνυμος είπε...

simfono me ton kirio 3.41 emeis eprepe naxame kamei ti diki mas epanastasi edo kai poli kairo.ekeina to tsoglania h eretiki pou mas kibernane edo sth zakyntho eprepe na tous eixame kremasei anapoda sti platea

Ανώνυμος είπε...

νεαρέ 3.41 μήπως είσαι και εσύ μέσα στους 20 και θίχτηκες? πήγαινε οικοδομή να δεις πως βγαίνει το μεροκάματο και μετά πήγαινε και κάψε ότι θες. ΄Οχι με το χαρτζιλίκι του πατέρα σου να κάνεις τον μάγκα..

Ανώνυμος είπε...

Είσαι μ#$#$#, να πιάσουν πρώτα τους κλέφτες ρε ηλίθιε και να χώσουν μέσα , Τσαγ*****, Στερ***, Αγ******, Γιακ****** και άλλοι πολλοί που έφαγαν τα λεφτά του κόσμου και έχουν το θράσσος να κυκλοφορούν και ανάμεσά μας.

Ανώνυμος είπε...

Kαι αυτους να πιασουν, το συστημα γενναει συνεχως αλλους...
Αν δεν αλλαξουμε τις δομες, που γεννουν τετοιες συμπεριφορες δεν κανουμε τιποτα....
Ναι μεν η ατιμωρησια ειναι ενας βασικος παραγοντας που ενθαρρυνει αλλα επεται χρονικα...
Ας μην γελιομαστε λοιπον ....
Ενα κρατος ευημερει οταν ευημερουν οι πολιτες του...
Εσεις τι βλεπετε σημερα?

Ανώνυμος είπε...

mister 1.36 μιπος εισε λεω μιπος εισε ενας απο τους πολους αιρετικους (λομογια) που εχουμε και φοβασε το κρεμασμα?????

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχως φιλοι μου το νησι μονο για αρνητικα ακουγεται.
Η κατασταση εχει ξεφυγη και ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ ολοι μαζι.
Αυτοι οι αλητες, 20 τον αριθμο, ειναι που εχουν το νησι σε ομηρια χειμωνα-καλοκαιρι αλλωτε με φασαριες και αλλωτε με μηχανες.
Οι πολιτικοι ειναι αποντες γενικα απο το νησι.
Πραγματι ολοι αυτοι που επρεπε να ειναι φυλακη ειναι απεξω και προκαλουν, και βεβαια υπαρχουν αδικιες αλλα δυστηχως το συστημα ειναι τοσο αρρωστο που μονο οποιος εχει το χρημα μπορει ακομα να επιβιωνει και να ειναι και πανω απο τον νομο.
Και επειδη το κρατος καταφεραν να το κανουν ενα μπαχαλο, το καταστρεψαν οι πρωην και το συνεχιζουν και οι νυν, και μη με ενταξετε κοματικα καπου, απο αηδια προς ολους τα λεω.
Ας αφησουν οι πολιτικοι και θρησκευτικοι μας ηγετες να κανει την δουλεια της η αστυνομια και να μαζεψη τα σκουπιδια απο τον δρομο χωρις να επεμβαινουν στο εργο της.

Ανώνυμος είπε...

Ας σοβαρευτούμε ,δεκάδες αλλά παιδάκια σβήνουν γύρω μας σκοτωμένα από νάρκες , πνιγμένα στη θάλασσα , λιωμένα κάτω από ρόδες, κυνηγώντας το Όνειρο τους να χορτάσουν ψωμί. Αυτά όμως είναι λαθρομετανάστες ποτέ δεν θα μάθει κανείς για αυτά.
Οι εξεγερμένοι πιτσιρικάδες βλέπουν στο πρόσωπο του Αλέξη τον εαυτό τους έτοιμοι για χαβαλέ και ψευτοεπανασταση. Ο Αλέξης θα γίνει άθελα του σύμβολο ,σημαία, μπλουζάκι, κονκάρδα τραγούδι. Κανείς δεν τον ρώτησε αν ήθελε να γίνει ήρωας.
Θα μπει άραγε δίπλα στον Λαμπράκη και τον Πετρουλα? Γιατί κάποιοι εκεί τον έθεσαν. Θα μπει άραγε η ( λουμπάρδα των 15χρονων ) δίπλα στο Μάη του 68 ,το πολυτεχνείο τους αγώνες του 114? Ποιος αναβαθμίζει αλήθεια τον κουκουλοφορο πιτσιρικά σε επαναστάτη?
Έτσι δεν αποκτά ο λαός ταξική συνείδηση συναγωνιστή Αλαβανε, οι αριστερές ηγεσίες πρέπει να καθοδηγούν το λαϊκό κίνημα και όχι να ακολουθούν μπας και μαζέψουν τα ψίχουλα.
Μέχρι τώρα δήλωνα αριστερός ανένταχτος μήπως είμαι ΚΟΔΗΣΟ και δεν το ΞΕΡΩ.