Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2008

Mε τη βοήθεια και του ΚΚΕ, κατάφεραν να μην καταθέσουν οι Εφραίμ Αρσένιος!

ImageShack

Aλλά το χειρότερο όλων είναι ότι εδώ και ένα μήνα ασχολούμαστε αποκλειστικά με το Βατοπέδι. Και ούτε καν με την ουσία του σκανδάλου του Βατοπεδίου, αλλά με λεπτομέρειες. Γιατί το λέω αυτό; Το σκάνδαλο του Βατοπεδίου ωχριά μπροστά σε ένα σκάνδαλο που εκτυλίσεται καθημερινά μπροστά στα μάτια μας και το αφήνουμε και περνά έτσι.Το σκάνδαλο της τιμής των καυσίμων! Με 50 δολάρια το βαρέλι, και βάζουμε βενζίνη κοντά στα 90 λεπτά!! Και πετρέλαιο θέρμανση με 65 λεπτά!!! Και ενώ θα έπρεπε να έχουμε βγει στους δρόμους, καθόμαστε αποβλακωμένοι και βλέπουμε τους ...η συνέχεια εδώ από το ασημώνης.blogspot.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΟΝΗΣΕ ΑΤΣΑΡΑΝΤΕ ΩΡΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΙΑ .
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΜΑΣ ΕΦΑΓΕ Ο ΚΑΝΑΠΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΑΤΣΑΡΑΝΤΕ ΜΕ ΤΑ ΑΤΣΑΡΑΝΤΑΚΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΚΕ.ΣΕ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΨΕΥΤΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΙΔΕΣ ΠΟΥ ΦΟΒΟΣΑΣΤΕ ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΦΥΛΛΟ

Ανώνυμος είπε...

H αντίδραση του ανώνυμου 1:21 είναι η χαρακτηριστική των φανατικών, λάβρων "αριστερών" του ΚΚΕ της δεξιάς τσέπης: Όλοι οι άλλοι δεν είναι "γνήσιοι" εκτός από την πάρτη τους. Το επίπεδο της απάντησης προδίδει το επίπεδο ευφυϊας του φίλου μας, που ήδη βέβαια το ξέραμε, αφού υπερασπίζεται τους ΟΦΑ και ΕΕΑ της πολιτικής σκηνής της χώρας - που ευτυχώς, εκτός από την συνήθη πλέον τακτική της υποστήριξης του πλειοδότη, παίζουν τέταρτο ρόλο και μόνο παρασκηνιακά. Ο δε πραγματικός κουλτουριάρης φίλος μας, ας μην ξεχάσει το μεσημέρι να πάρει το "Ριζοσπάστη" του, να ενημερωθεί αντικειμενικά, αντί να τρώει την ώρα του διαβάζοντας την μη πολιτικά ορθή άποψη των πολιτών στα blog - και να συγχίζεται κιόλας.

(ΟΦΑ = Όπου Φυσάει ο Άνεμος,
ΕΕΑ = Εκποιούμενους Έναντι Αμοιβής.)

Ανώνυμος είπε...

Ο ανωνυμος 1.21 δεν εχει καταλαυη γενικως οτι ο κοσμος εχει συχαθη την πολιτικη.
Και θα μας κανεις και τη χαρη να μην ξαναγραψεται αγαπητε ΚΚΕ στα πεζοδρομια και στα πετρινα.
Και μην εχεται μυγα οταν ακουτε αληθειες.

Ανώνυμος είπε...

KKE , ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΕΔΩ, "ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΤΟ ΣΒΗΣΕΤΕ" , ΡΕ ΑΤΣΑΡΑΝΤΕ ΚΑΛΑ ΕΙΠΕ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ 1:21 , TON ΡΟΛΟ ΣΑΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΣΠΡΩΞΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΝΑ ΚΑΝΟΜΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ . ΜΗΝ ΓΥΝΟΣΑΣΤΕ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΙ

Ανώνυμος είπε...

Re taxamou aristeroi tis dexias tsepis, poios einai o proklitikos? Opoios amfisviti tis anoisies poy lete? Proklitiki einai h ypokrisia kai h pseftia sas. Den sas aresei na akoute alithies gia ta moutra sas. To komplex sas einai terastio kai gi afto den proodevete sti zoi. Ante tora na grapsete kana toixo me megala logia kai alles asinarthsies. Mono gia katastrofi eiste.

Ανώνυμος είπε...

"Προπαγάνδα κατά του ΚΚΕ" κάνετε μόνοι σας,δεν έχετε ανάγκη εμάς, οταν οι εκπρόσωποί σας βγαίνουν στα Μέσα και σε επίπεδο Δημοτικού Σχολείου, συλλαβίζουν κανονικά, παγγέλουν την ίδια κασέτα που έχουν καταπιεί:Μονοπώλια,κατάργηση δικαιωμάτων, Μάαστριχ,Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ_Ν.Δ με την σύμπραξη των ετέρων τους ΣΥΡΙΖΑ & ΛΑΟΣ,Λευκή Βίβλος κ.λ.π.
Δεν έχετε ανάγκη άλλων να μας διώξετε, το καταφέρνετε μια ζωή μόνοι σας.Αλλο παπαδαριό απο δώ.