Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2008

Ακούστε τι είπε ο κ. Στεριώτης στον Bravo fm...

...στον Δημήτρη Τετράδη και στην Τιτίκα Χατζηϊωσήφ σήμερα το μεσημέρι.


Εν ολίγοις του χρωστάμε κιόλας που μας έκανε τη χάρη να αναλάβει τα ηνία του παραπαίοντα -όπως είπε- συνδέσμου διαιτητών. Οι άλλοι διαιτητές τον πίεσαν να κατέβει υποψήφιος! Είπε και άλλα, όπως για παράδειγμα ότι δεν περίμενε τέτοια αντίδραση (από τα blogs) γιατί ο τοπικός τύπος το έκανε γαργάρα το θέμα. Δηλαδή τι περίμενε; Να του δώσουνε το Χρυσό Κλειδί της Πόλης;

ΒΡΕ, ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΖΗΣΩ;

19 σχόλια:

kadinatsos είπε...

Το πρωτο βαπορι ποτε ειπατε οτι φευγει απο το Ζαντε;Αυριο?Αποψε δεν εχει;

Ανώνυμος είπε...

Να προσφέρει, να ενώσει σε μια γροθιά σε μια ψυχή, με ορισμένες καθοδηγήσεις, να συ-σπειρώσει....

Ωωωω, συφορέλια μου....
τη 17 Νοέμβρη θέλει να επανιδρύσει;;;;;;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Γνώμη μου είναι οτι δεν πρέπει να είμαστε τόσο καυστικοί σαν άνθρωποι. Εμείς πρέπει να δείχνουμε στο κόσμο ακόμα και από τα μηνύματα που αφήνουμε την ανωτερότητα της ψυχής μας και να περιμένουμε (ελπίζουμε ) η δικαιωσύνη να αποφασίσει για τα αποτελέσματα. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει οτι δεν θα πρεπει να σχολιάζουμε αλλά οχι με αυτό το τρόπο του λιθοβολισμού.

Ανώνυμος είπε...

Γνώμη μου είναι ότι θα πρέπει να είμαστε περισσότερο καυστικοί στον σχολιασμό γεγονότων που επηρεάζουν τη ζωή μας. Σε άλλη περίπτωση οι θύτες αποθρασύνονται, καβαλάνε το καλάμι και παίρνουν το θάρρος να συνεχίσουν το καταστροφικό έργο τους. Στο προκείμενο τώρα. Πως πιστεύει ο κ. Στεριώτης ότι θα βοηθήσει τον σύνδεσμο διαιτητών. Από τη φυλακή που μπορεί να βρίσκεται αύριο το πρωί, εξ αιτίας των κατηγοριών που ο ίδιος έχει ομολογήσει; Για πόσο βλάκες μας περνάνε; Οι πάντες έχουν καταλάβει ότι όλα αυτά έγιναν κατόπιν οδηγιών της υπεράσπισης του κατηγορουμένου, που στο δικαστήριο θα πει ότι η τοπική κοινωνία τον αποδέχθηκε και πάλι. Ποιος πατέρας θα στείλει το παιδί του στον αθλητισμό, στο ποδόσφαιρο, όταν γνωρίζει ότι ο διαιτητής του αγώνα ήταν ένας από τους 19 που επικρότησαν τον κ. Στεριώτη; Η εκλογή του είναι ξεκάθαρη υποβάθμιση του συνδέσμου διαιτητών που πλέον ταυτίζεται με έναν άνθρωπο, που σύμφωνα με την κατάθεσή του, με τον πρώην Δήμαρχο καταχράστηκαν τα χρήματα των Ζακυνθινών και στην προσπάθειά τους να καλύψουν τα ίχνη τους, παραλίγο να ανατινάξουν το Δημαρχείο.

Ανώνυμος είπε...

Συγγνώμη, για ποιο ακριβώς λόγο δεν πρέπει να είμαστε καυστικοί;
Που «φάγανε, φάγανε, φάγανε….» τόσα εκατομμύρια ευρώ; Που η γνωστή συμμορία Τσαγκαρόπουλου κατέστρεψε το δήμο; Που τίποτα δεν λειτουργεί σε αυτόν τον τόπο; Που θα πληρώνουν και τα δισέγγονά μας; Που δεν λειτουργούν ούτε τα αυτονόητα; Που υπάρχουν δεκάδες προβλήματα; Που περπατάς στον δρόμο και αν δεν σκοτωθείς από τις λακκούβες και τις κακοτεχνίες, θα σκοντάψεις σε σωρούς από σκουπίδια ή που εύχεσαι να μην καεί λάμπα στον δρόμο, γιατί θα πρέπει να περιμένεις τα Χριστούγεννα για να ξαναφωτιστεί το σημείο (από τα χριστουγεννιάτικα στολίδια) και άλλα πολλά, πολλά πολλά…………………………………………………………………………………………………………………………..

Και για ποια ακριβώς «ανωτερότητα» μιλάμε; Μήπως για την ίδια «ανωτερότητα» με την οποία και εκείνοι οι «κύριοι» θα ανατίναζαν, στην κυριολεξία, το Ξενία και όλη τη γύρω περιοχή; Μήπως μιλάμε για την ίδια «ανωτερότητα» με την οποία προκειμένου να κρύψουν τις λαμογιές τους θα έκαιγαν τα πάντα και πιθανόν να σκοτώνονταν και άνθρωποι;
Δηλαδή, τι άλλο έπρεπε να γίνει σε τούτο τον τόπο για να εκφράσει ο κόσμος την αγανάκτησή του; Ήταν το κερασάκι στην τούρτα! Μήπως να λέγαμε και «μπράβο» στον κύριο Στεριώτη που κατέβηκε ως «Σωτήρας» να ενώσει τους διαιτητές;
Πνιγόμαστε και θέλουμε να φωνάξουμε την αγανάκτησή μας όλοι εμείς που δεν έχουμε μικρόφωνα ή πένες στα χέρια μας. Τώρα θα μου πεις και αυτοί που έχουν «πένες» δεν έκαναν και κάτι, άλλα τέλος πάντων.
Τα blogs για όλους εμάς είναι ένας τρόπος αντίδρασης και μήπως κάποιοι θα έπρεπε να μας ακούσουν πριν μας πάρει τελείως ο διάολος;

Ανώνυμος είπε...

oi paragontes ton omadon den exoun na poun tipota?

Ανώνυμος είπε...

Goustaro tin anonimia giati boro na ekfrasto alios tha trogate poli csilo

Ανώνυμος είπε...

Mpravo M****o kai K****a outos sy allo to ceroume oti paradosiaka eisaste proskynimenoi

Ανώνυμος είπε...

distixos den mborousa na to akouso olo mourxotan na 3eraso.fantasteite mono posous agones exei pouleisi?aidia mou prokalesane kai o kirios pou milouse kai distixos kai o reporter.den eitan eroteiseis autes.

Ανώνυμος είπε...

den eine tixeo pou ola ta lamogia milane sto sigkekrimeno sta8mo kai sto sigkekrimeno dimosiografo auto apo mono tou ta lei olla..

Ανώνυμος είπε...

Και τι ερωτήσεις ήθελες να του κάμει; Τουλάχιστον οι άλλοι δημοσιογράφοι μέχρι στιγμής την έχουνε κάνει γαργάρα. Ο συγκεκριμένος ξέρει από πρώτο χέρι τα συμβάντα, γιατί ήταν ο παρατρεχάμενος της πρώην δημαρχέσας. Όταν έτρωγε και έπινε στο Βασιλικό με τι λεφτά κερνιόταν; Δεν πιστεύω εκεί που έγλυφε τώρα να φτύνει; Στημένη ήταν.Αντί να ζητήσουν και οι δύο συγγνώμη για τις επιλογές τους, έχουν το θράσος να μας κοροϊδεύουν και από πάνω. Με τα χρήματα του Δήμου εξαγόρασε τους πουλημένους για να πει μετά ότι έχει και κοινή αποδοχή. Κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το ...πάτο. Βρε ουστ.

Ανώνυμος είπε...

Προεδραρες του Τοπικου ποδοσφαιρου που εισαστε? φοβοσαστε να μιλησετε μηπως δεν βγει η ομαδα σας champion league. Αυτο το ηθος και αρετη μαθαινετε στους αθλητες σας, την σιωπη. Επρεπε να μας ανατοιναξει ολους

Ανώνυμος είπε...

Τα κόμματα γιατί δεν παίρνουν θέση στο επίμαχο ζήτημα; Ν.Δ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, ΣΥΝ, ΛΑΟΣ, ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ δεν έχουν να πουν τίποτα; Δηλαδή το βρίσκουν νορμάλ στον ευαίσθητο χώρο του αθλητισμού να γίνονται τέτοια πράγματα;

Ανώνυμος είπε...

Τα κόμματα δεν λένε και πολλά, επειδή είναι εκείνα, με τις μεθόδους και τους (υπ)ανθρώπους τους, που κρύβονται πίσω από όλη αυτή τη σαπίλα. Η δημοκρατία έχει ουσιαστικά καταλυθεί, αλλά εμείς είμαστε πολύ αποβλακωμένοι και κοντόφθαλμοι για να αντιδράσουμε - προέχει, άλλωστε, να κερδίσει η ομάδα μας στο ποδόσφαιρο.

kostas είπε...

Εμενα παντως δεν μου φανηκε στημενη η συνεντευξη.

Προφανως καποιοι δεν μπορουν να καταλαβουν οτι οι χαρακτηρισμοι που μπορει να δωσουμε σε καποιον-δικαιως-συνομιλωντας με την παρεα μας δεν ειναι σωστο να τους κανει ενας δημοσιογραφος στον αερα.
Για οσους δεν ειδαν να ξεσκιζουν τις σαρκες του Στεριωτη οι δυο δημοσιογραφοι και απογοητευτηκαν,θα τους ελεγα οτι τετοιες ακραιες συμπεριφορες -οσο δικαιολογημενες και αν φαινονται-ολισθαινουν σε πονηρα μονοπατια...
Αποσκοπουν μονο σε εντυπωσιασμο και σε νουμερα AGB...
Μην περιμενουμε λοιπον μασημενη την τροφη...
Ακουμε και καταλαβαινουμε το ρολο του καθενος...
Με σμπαρα και ουρα ουτε την αληθεια ανιχνευουμε και πολλες φορες-αν ειναι γατα ο αμυνομενος-μας παει οπου θελει αυτος και οχι εμεις...

Ο ρολος του κ.ΤΕΤΡΑΔΗ κατα την διαρκεια της παντοδυναμιας των βομβιστων εινα γνωστος...
Ατυπα εξαλλου ανηκε και στο γραφειο τυπου του πρωην Δημαρχου...
Ομως χθες δεν νομιζω οτι η σταση του ηταν μεροληπτικη υπερ του Στεριωτη...

Και ας μην ξεχναμε κατι βασικο....
Ο Στεριωτης καλα κανει και υπερασπιζεται τον εαυτο του οπως μπορει.Ειδικα οταν εχει περασει καποιος και φυλακη μετα ολα του φαινονται #μικρα#.

ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΝΙΩΘΟΥΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥΣ?

Αυτες τις συμπεριφορες -λαθος μυνηματα-πρεπει να καταδικασουμε...
Οι αλλες εχουν παρει το δρομο τους και ελπιζω συντομα να εχουμε εξελιξεις...

Ανώνυμος είπε...

ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΦΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΓΥΡΝΟΥΣΕ ΑΜΟΥΤΣΙ ( ΤΣΑΜΠΑ )ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ .
ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΥΠΕΚΥΨΑΝ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΗ ΨΗΦΟ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΛΕΦΤΑ ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΕ ΠΟΛΙΤΗ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΨΗΦΟΙ
ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΑΥΡΙΟ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΠΕΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΜΕ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ .
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ ΕΧΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ
ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ Η ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΑΙ.
ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΤΣΑΡΑΝΤΕ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΕΝΟ ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΕΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΞΑΝΑ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Α....... !!!!!!!!!!!

ΤΑ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΞΑΛΑΦΡΩΣΑ .

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοι φιλοι ολα αυτα που συμβαινουν στην διαιτησια Ζακυνθου μονο εμετο μπορουν να σου προκαλεσουν, και για να μην το ξεχασω να δωσω
συγχαρητηρια στο διαιτητη Μ*** Κ**** για το θαρρος και το θρασος του να αποδειξη μεσω ρ/σ bravo στη Ζακυνθινη κοινωνια οτι ειναι βαλτος απο τον στεριωτη να τα πη ολα αυτα στο ρ/σ.
Η κοινωνια θα ηθελε να μαθη και τους αλλους 18 τσατσους.

Ανώνυμος είπε...

Γούναρη, Πομώνη , Ραφτόπουλε , Ακτύπη, Κουρούμαλε, Μαρίνο και άλλοι Προέδροι σε ομάδες τοθ νησιού δεν έχεται να πείτε τίποτα?
Εσύ Μαρίνο πρόεδρε της ΕΠΣ Ζακύνθου και τα μέλη σου επίσης τίποτα?
ούτε μια ανακοίνωση από ομάδα!
Ολοι αυτοι που ψηφισαν θα σας σφυριξουν στα παιχνιδια, μετα από αυτή την ιστορία θα δεχτήτε να παίξετε με αυτούς;

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΑΤΣΑΡΑΝΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΔΟΝ ΣΤΕΡΙΩΤΗ? ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ.