Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2008

Και ο διαιτητής κ. Δημήτρης Κωστάκης "έβγαλε κόκκινη κάρτα" στο Δ.Σ του Β. Στεριώτη.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Mπραβο στα 4 παιδια της διαιτησιας που σταθηκαν στο υψος των περιστασεων και της αξιωπρεπειας, στις εκλογες του συνδεσμου.

Ανώνυμος είπε...

THELEI THAROS KAI TOLMI NA TA BALEIS ME IPODIKO KAI EMPRISTI....MPABO STA PAIDIA POY DEN TO PSIFISAN.....PREPEI KAPOIA STIGMI NA STAMATISOYN TA LAMOGIA NA DIEKDIKOYN THESEIS.....EFAGE TA LEFTA TOY DIMOY ZAKYNTHOY PIGE NA VALEI FOTIA STON DIMO KAI TORA NA VALEI FOTIA KAI STOYS DIAITITES KAI STO PODOSFAIRO TIS ZAKYNTHOY......MPRABO FIA TIN KOKKINH KARTA POY TOY RIXATE DEN LEO STA MOYTRA GIATI DEN EXEI MOYTRA....AN EIXE DEN THA TA EKANE OTI EKANE.....MPRABO KOSTAKI

airetikos είπε...

Για να δωσουμε δυναμη σε ανθρωπους μου σεβονται τον εαυτο τους και την αξιοπρεπεια τους,θα σας παρακαλουσα,ολοι μας να πουμε ενα μπραβο σε αυτην την ενεργεια...

ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ....

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΤΥΧΩΣ Ο ΤΟΠΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΘΕΜΑ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

"ΘΕΛΕΙ ΑΡΕΤΗΝ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗΝ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ"
Μια κουβέντα που ο Κάλβος ανέφερε και μόνον ( 4 ) τέσσερις διαιτητές είχαν το σθένος να την αποδεχθούν και να την χρησιμοποιήσουν.
Μπράβο στον Κωστάκη και στα υπόλοιπα παιδιά που στάθηκαν στο σωστό υψος των περιστάσεων και δεν έγιναν άβουλα υποχοίρια του καθε στεριώτη.

Ανώνυμος είπε...

ΑΤΣΑΡΑΝΤΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΠΡΩΤΟΣ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΝΕΟ.ΑΥΡΙΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ !!!!!!!!!!!!!!
ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΟΥΝ ΑΥΡΙΟ.

Ανώνυμος είπε...

Ατσάραντε δεν είδαμε Δελτίο Τύπου με τη σύνθεση του Δ.Σ.των κορακιών.Δεν σου έστειλε ο Πρόεδρος! Δύο εβδομάδες πέρασαν από την περιβόητη εκλογή του .Ο αρχιμουσικός μας έμαθα ότι αποδέχτηκε μία θέση.Να θυμηθώ να του στείλω και το παιδί μου να τον μάθει μουσική.Να του πείτε ότιμπορεί να έφαγε κάτι ψιλές από το ΠΑΜΕ στις 28 Οκτώβρη και να την γλύτωσε ελαφρώς αλλά στην επόμενη παρέλαση δεν γλυτώνει το γιαούρτωμα.

Ανώνυμος είπε...

pes sta paidia na pane na kanou mia geniki pirasfaleia gia kalo kai gia kako.giati ekei pou mple3ane epikratei to xaos.min 3exname kai tous empristes.kai apo emena mprabo tous pou eidan to tiri kai ti faka kai den epesan sth pagida pou tous stisane

airetikos είπε...

Ατσαραντε κοιτα τα e-mail σου...

Ανώνυμος είπε...

Γιατι αραγε τα αλλα μεσα περνουν το θεμα στο ντουκου εκτος απο τον ΒRAVO?τι παιζεται?χοντρενη το παιχνιδι? η φοβουνται μην τους βαλουν και σε αυτους φωτια?
Ειμασται αξιοι τις τυχης μας οι Ζακυνθινοι.
Μπραβο στο Κωστακη και στα αλλα 3 παιδια για την αξιωπρεπη σταση τους.