Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2008

Μέρες εποχής Τσαγκαρόπουλου ζει, όπως φαίνεται, το δημοτικό συμβούλιο Ζακύνθου.


Μεθοδεύσεις, ήξεις-αφίξεις δηλώσεις και έκρηξη των δυο δικηγορών, Μπετίνη και Καλογερόπουλου με αποκορύφωμα την παραίτηση του πρώτου, με την απειλή μάλιστα ότι θα διεκδικήσει ΟΛΟ το πόσο για την αμοιβή του ( 180,000 ευρώ περίπου),το οποίο θα διαθέσει στον σύλλογο εργαζομένων του δήμου. Αίτια μια ανακοίνωση του Σύριζα, στην οποία χαρακτηριζόταν σκάνδαλο η απόφαση της προηγούμενης δημοτικής συνεδρίασης, με την οποία ο δήμος θα έδινε 120.000 ευρώ, συνολικά, για την αμοιβή των δυο δικηγόρων. Ο Θεοδόσης, λάβρος κατά του Σύριζα με προσωπικές επιθέσεις σε κάποια μέλη της συντονιστικής (τα οποία δεν αποκάλυψε παρότι επανειλημμένως προκλήθηκε), έλεγε ότι ... η συνέχεια του κειμένου εδώ.

Post: Kostas

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο στον Καλογεροπουλο και Μπετινη που ειπαν αληθειες και βγηκαν στον αερα απο τον bravo.
Επειτελους πρεπει να καταλαβουν καποιοι οτι ετουτο το νησι ειναι στα ορια του ας αφησουν καποιους οτι περισωσουν καλο ειναι.
Η κοματικες σχοπιμοτιτες θα πεφτουν στο κενο γιατι ο κοσμος πλεον δεν τρωει κουτοχορτο και αδιαφορη για τα κοματα(αυτα τα κοματα οχι τους θεσμους).

Ανώνυμος είπε...

Μήπως? Μήπως λέω , γνωστό τοπικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ έχει δημιουργήσειόλη αυτή την ανεπίτρεπτη κατάσταση γιατί δεν του ανατέθηκε η υπόθεση της Τράπεζας Πειραιώς ενώ έτσι του είχαν τάξει? Μήπως? Μήπως ?.
ΝΤΡΟΠΗ και πάλι ΝΤΡΟΠΗ ! Κρίμα γιατί οι αρχηγοί τους, Αλαβάνος και Τσίπρας δεν πρεσβεύουν τέτοιες τακτικές

Ανώνυμος είπε...

Βρε ποιο συνασπισμό και κουραφέξαλα αυτή μια ζωή έκαναν τη δουλεία τους με δεξιές τσέπες . βρε πλάκα μας κάνετε .
Εδώ παλιός κουμουνιστής που απαρνήθηκε την Παπαρήγα γιατί είναι ντεμοντέ ανακατώνετε με το συνασπισμό το τελευταίο καιρό και κυκλοφορεί με Mercedes και Rolex στο χέρι .
Βρε ουστ!! από δω λαμόγιο .

Ανώνυμος είπε...

MIA ΖΩΗ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΝΤΑ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΛΙΔΕΣ ΑΛΛΑ Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ.ΝΑΙ ΜΕΝ ΛΕΝΕ ΟΛΑ ΣΤΟ ΛΑΟ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ.ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΔΗΘΕΝ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΙΣΒΕΡΙΣΙΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.ΚΑΠΩΣ ΑΡΓΑ ΣΤΑ 40 ΤΟΥΣ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ.ΔΕΙΞΤΕ ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ.Ο ΜΕΝ ΑΛΑΒΑΝΟΣ ΠΟΙΟ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ(ΣΑΝ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΚΚΑΛΗ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΟ ΚΚΕ ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ) ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΟΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΛ ΚΑΙ ΕΦΙΑΞΕ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΕ ΣΥΓΓΕΝΗ ΤΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ.ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΓΩΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ........

Ανώνυμος είπε...

Βγηκε και ο αρμενης και ειπε στο BRAVO πως ηταν αστοχη η ανακυνωση του συριζα.
Τι λετε (κυριοι)ετσι απλα λετε αερολογιες στην κοινωνια? αλλα εχεται δικιο γιατι την κοινωνια την περνατε για βουρλα.
Αλλα δεν φτεται εσεις αλλα αυτοι που στο βομο τις εξουσιας πουλανε την αξιωπρεπεια τους και οταν τους καπελοσεται βγενουν και φανφαριζουνε συνεργαζομενοι μαζι σας.
ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ.
Και πιστευω στις επομενες τοπικες εκλογες να παρεται αυτο που σας αξιζη ΓΕΝΙΚΩΣ.