Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2008

Πόσο Νεοζακυνθινός πρέπει να είσαι...

...για να παρκάρεις το αυτοκίνητό σου στη θέση των Α.Μ.Ε.Α; Πρέπει να είσαι πολύ Νεοζακυνθινός για να μην σταθμεύεις σε μια από τις 16 ελεύθερες θέσεις του υπόγειου πάρκινγκ του Βερόπουλου, μόνο και μόνο για να είσαι δίπλα στην είσοδο του καταστήματος! Για ποιό λόγο να μην περπατήσεις πέντε μέτρα περισσότερα και να δίνεις το δικαίωμα σε κάτι τύπους να σε φωτογραφίζουν και να σε λένε "γάιδαρο";

13 σχόλια:

Anna είπε...

Φίλε Νεοζακυνθινέ,

η ηλιθιότητα δεν είναι αναπηρία, ΠΑΡΚΑΡΕ ΑΛΛΟΥ!

Yannis Triantafyllou είπε...

Σας παρακαλώ... σας παρακαλώ... δεν τα ξέρετε καλά...

η παντελής απουσία σκεπτόμενου εγκεφάλου και νοημοσύνης (ζωώδης κατάστασις;; μπα... τα ζώα έχουν νοημοσύνη) συνιστά προϋπόθεση αναγνώρισης του οδηγού ως Ατόμου με Ειδικές Ανάγκες...

Ανώνυμος είπε...

Φίλε ατσάραντε με αφορμή την ανάρτηση σου, δράττομαι της ευκαιρίας να σε ρωτήσω, αν γνωρίζεις από που μπορούμε να προμηθευτούμε αυτά τα αυτοκόλητα με τα συμπαθέστατα κατά τ' άλλα τετράποδα γαϊδουράκια.
Μιλάω για εκείνα τα αυτοκόλητα που απευθύνονται στους οδηγούς σαν και αυτόν της ανάρτησης σου.
Αν γνωρίζεις κάτι σχετικά, ενημέρωσε με σε παρακαλώ.

Όχι πες.... δεν θα ταίριαζε υπέροχα ο γάιδαρος, στο παμπρίζ του συγκεκριμένου οδηγού;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Ο μόνος τρόπος είναι να μην κρύβεις την πινακίδα. Να τον παραδώσεις στη χλεύη της ενημέρωσης και ας τολμήσει να κάνει μήνυση για δημοσιοποίηση προσωπικών στοιχείων.

Ανώνυμος είπε...

http://www.streetpanthers.gr/index.html

Eίμαι εδώ είπε...

Αγαπητη Alafroiskioti αυτο που ζηταςειναι το www.streetpanthers.gr

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε και Θανάση, σας ευχαριστώ πολύ.
Υπόσχομαι σύντομα να δείτε τα συμπαθέστατα γαϊδουράκια να κοσμούν πολλά παμπρίζ παρκαρισμένων αυτοκινήτων, επί της πόλης μας!!!
Άντε βρε και του χρ- όνου μουλάρια!!

Prokopis είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Prokopis είπε...

Opos to skeftomai 8a egine etsi....

1) Autourgos: "Den variese sampos iparxoun anapiroi stin zakintho..."
File/filh m protos/th kaluteros/rh ESU!!!!

I kai etsi.

2) Autourgos: "E na i 8esh m (me ilithio xamogelo)!!!!"
Eutixos pou 3ereis oti exeis anapiria...

Agaphth anna tou blog pisteuo oti i ilithiothta einai mias morfhs anapirias i dislitourgias tou egkefalou. Ara gnorize ti eixe, tote dikaiologite :P

Ανώνυμος είπε...

Εγω θα έλεγα να φταχτεί ειδικό blog μονο και μονο για να καλυπτει τα στραβά και ανάποδα της Ζακυνθυνης Κυκλοφοριακής Αγωγής.... η οποία φυσικά ειναί ανύπαρκτη!!!!!
Και φυσικά απόδειξη είναι και η συγκεκριμένη φοτο η οποία φανερώνει το πραγματικό πρόσωπο της Νεοζακυνθυνής κοινωνίας...."ο καθένας για την πάρτη του".
Νοεζακυνθυνέ σε πήρανε χαμπάρι.....

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά Ζακυνθινός δεν είμαι, ήρθα φέτος για πρώτη φορά. Πολύ όμορφο νησί και άνθρωποι χαμογελαστοί. Με αυτά όμως που βλέπω στο κυκλοφοριακό τρίβω τα μάτια μου. Εντάξει με το παρκάρισμα στα πεζοδρόμια, εντάξει με το διπλοπαρκάρισμα στην Αλ. Ρώμα, εντάξει με τους τύπους που πηγαίνουν ανάποδα (διακοσμητικές οι πινακίδες). Παντού συμβαίνουν αυτά. Όμως αυτά τα δίποδα κτήνη που περνάνε σούζα με 100 από την πλατεία Αγίου Μάρκου την ώρα που τα πιτσιρίκια παίζουν είναι πρωτοφανές. Μου κάνει εντύπωση που δεν έχει βρεθεί ένας πατέρας όχι να τους κάνει παρατήρηση αλλά να τους σπάσει στο ξύλο (και μαζί και το μηχανάκι). Πρέπει πρώτα να σκοτωθεί κανένα πιτσιρίκια και μετά να μαζευόμαστε όλοι μαζί να κλαίμε;

Ανώνυμος είπε...

Εδώ βασιλεύει η Νεοζακυνθινή αντίληψη! Στα ...ίδια μας οι νόμοι και ο σεβασμός προς το Συνάνθρωπο! Και δεν φταίει η Αστυνομία! Φταίνε οι σάπιες "Αρχές" του τόπου, που για μικροπολιτικούς λόγους ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ να κάνουν τη δουλειά τους! Μόλις πιάσουν κάποιο από αυτά τα λεβεντόπαιδα, πέφτουν αμέσως σύννεφο τα τηλέφωνα από αιρετούς (και άλλες "αρχές") να αφήσουν το "παιδί" να φύγει και να του δώσουν πίσω τη μηχανή του ή το "φτιαγμένο" αμάξι που του πήρε ο μπαμπάκας του να παίζει, θέτοντας σε κίνδυνο ζωές!!!!! Μη χάσουνε τις ψήφους του σογιού! Και άσε τους Ζακυνθινούς να υποφέρουνε και να κινδυνεύουνε!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΤΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΦΑΝΤΟΥΡΓΕΙΩΝ; ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΒΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΛΕΥΡΑ ΚΑΤΕΥΑΙΝΟΝΤΑΣ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΑΡΓΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΔΥΟ Η ΤΡΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΕΡΠΑΤΑΝΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ. ΤΟΣΗ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ; (ΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ)
ΖΝ