Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2008

Δεν ξαναπάω για ψώνια στου Βερόπουλου!

Παρκάρει ο κάθε μ@#$^*$ Νεοέλληνας στη μια και μοναδική θέση αναπήρου, παρότι όλο το πάρκινγκ είναι άδειο και μου χαλάει τη διάθεση. Επειδή το ίδιο συμβαίνει και στο Lidl, θα πηγαίνω για ψώνια στο Dia, που κανένας δεν παρκάρει στη θέση των αναπήρων, γιατί απλούστατα εκεί δεν ...υπάρχει θέση αναπήρων!

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί σβήνετε της
πινακίδες των αυτοκινήτων .Τέτοια γαϊδούρια πρέπει να είναι δακτυλοδεικτούμενα

Ανώνυμος είπε...

Πέρα από το ασύδοτο παρκάρισμα, η οδηγική συμπεριφορά κάποιων νεοζακυνθινών φ(ο)υντανιών δυστυχώς ξεφεύγει από τα όρια του φαιδρού και μπαίνει επάξια σε εκείνα του επικίνδυνου. Οι επιδείξεις γενναιότητας και ανδρισμού δια του πεντάλ και της εξάτμισης τύπου "ελευθέρας" δίνουν και παίρνουν ακόμα και μπροστά από το αστυνομικό μέγαρο, ενώ οι "μάτσο" οδηγοί καταλήγουν συχνά-πυκνά να προκαλούν δυστυχήματα και απώλεια ανθρώπινων ζωών. Όλα αυτά με την ευλογία των τοπικών αρχών, που τίποτε δεν κάνουν για να τους ελαττώσουν λίγο την "ταχύτητα"... Αντίθετα, παρεμβαίνουν πάντα υπέρ των ηλιθίων γαϊδαροσουμάχερ βλαχαδερών όποτε χρειαστεί, για να σβήσουν τις κλήσεις και να δοθούν πίσω τα κατασχεμένα παράνομα οχήματα - δώρα νεόπλουτων μπαμπάδων προς τους κανακάρηδες υιούς (απαξιώνοντας έτσι και το έργο της Αστυνομίας). Βλέπεις, υπάρχουν σόγια πίσω από τον κάθε χαμηλού IQ αλητάκο που μας ταλαιπωρεί. Και τι είναι οι νόμοι μπροστά στη διατήρηση της καρέκλας και της κουτάλας; Αστεία πράγματα...
Α, ρε φίλε Στέφανε, και συ τζάμπα πήγες, από ένα τέτοιο "μάγκα", που ούτε τα κορδόνια από τα παπούτσια σου δεν θα μπορούσε να σου δέσει - και όμως σε σκότωσε επειδή γουστάριζε γκάζια...
Σκατά στα μούτρα σου, ζακυνθινή υποκοινωνία. Ντροπή σας, "αρχές"...

Ανώνυμος είπε...

Eνα λουκετο πρεπει να μπει στις κολο αλυσιδες.Τελος εποχης για Γερμανο στην Ζακυνθο???

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχουν και σοβαρότεροι λόγοι να μην ψωνίζεις στου Βερόπουλου:

Σκοτώθηκε εκεί ένα παλικάρι και κανένας δεν τιμωρήθηκε.

Έχει καταλάβει παράνομα το πεζοδρόμειο.

Έχει κάνει ζημειά στους ζακυνθινούς επαγγελματίες.

Ανώνυμος είπε...

Για τους μισθούς που έχει βγάλει κάθε μήνα ο Βερόπουλος έχει πάρει το αυτί σας τίποτα . Έχετε δει ποτέ τροχονόμο ή μπλόκο ποτέ στη διασταύρωση την συγκεκριμένη όπου τα τσιγγανάκια ( αυτά τα καημένα δεν φταίνε άλλοι θέλουν κρέμασμα ) κάνουν πάρτι στα αυτοκίνητα . Δεν μπορείτε να φανταστείτε τη διαπλοκή και βρώμια υπάρχει .
…..κάτσε τώρα να γίνει έλεγχος στο όργανο ……..
Να πούμε ένα μπράβο στο φίλο 10.46 που μας θύμισε τον αδικοχαμένο Στέφανο ο οποίος άφησε των τελευταίο ασπασμό του σ αυτό το δρόμο από ένα αλεπουδιαρι της συγκεκριμένης φυλής που σταμάτησε να ξεδίνει στης κατσίκες και της αγελάδες του χωριού του και έλιωσε πάνω στο δρόμο με 180 χ.λ το φίλο Στέφανο.

Δεν θα σε ξεχάσουμε φίλε!