Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2008

Πέναλτι από τους Διαιτητές της Ζακύνθου.

Με έκληξη πληροφορήθηκα τα αποτελέσματα των εκλογών του Συνδέσμου Διαιτησίας Ζακύνθου. που έφεραν πρώτο σε σταυρούς τον υπόδικο για την ανατίναξη του Δημαρχείου (Ξενία) Βασίλη Στεριώτη. Βέβαια και μόνο η υποβολή υποψηφιότητας και διεκδήκησης της θέσης του Πρόέδρου από τον Βασίλη Στεριώτη μόνο πρόκληση μπορεί να χαρακτηριστεί, αν αναλογιστούμε το μέγεθος των γεγονότων εκείνης της νύχτας και το σημαντικότερο οτι θα μπορούσαμε να είχαμε θρηνήσει και θύματα. Δυστυχώς δεν ήταν μόνο η υποψηφιότητα, η μεγαλύτερη έκπληξη ήταν τα αποτελέσματα των εκλογών που από τους 23 διαιτητές του τοπικού συνδέσμου οι 19 ψήφισαν τον Βασίλη Στεριώτη. Κανείς δεν θέλει να προδικάσει τα σημαντικά γεγονότα του Ξενία, για αυτά θα κρίνει η δικαιοσύνη, όμως και κανείς δεν μπορεί να προσπεράσει και να αφήσει τα γεγονότα αυτά που έγιναν γνωστά στο Πανελλήνιο στο χρονοντούλαπο της μαύρης ιστορίας της Ζακύνθου. Ο κάθε Ζακυνθινός θέλει να μάθει την αλήθεια. Εσείς Κύριοι, δεν θέλετε; ή μήπως δεν ακούσατε για την έκρηξη στο Ξενία; Kάνατε πέναλτι Κύριοι και ήταν πεντακάθαρο !

Δημήτρης Ακτύπης. Copy from: www.ioniansports.gr

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τρια χρονια πριν στο δημαρχειο Ξενια καπιοι εβαλαν φωτια να καψουν τα στοιχεια για τις ατασθαλιες που ειχαν γινει με τις αδειες των αλλοδαπων(πολλα τα λεφτα).
Τρια χρονια μετα βλεποντας οτι δεν εδιαφερθηκε κανεις να βρη την αληθεια απο την πρωτη φωτια ειπαν δεν βαζουμε αλλη μια να καψουμε και τις αλλες ατασθαλιες(πολλα τα λεφτα).
Και ερχεσται κυριοι εσεις διαιτητες μεγαλοι ανθρωποι να υιοθετησετε τις παρανομιες του στεριωτη και να τον βγαλετε και πρωτο σε σταυρους στο συνδεσμο σας.
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.
Τι αλλο χειροτερο επρεπε να κανει για να βρεθη στο περιθωριο.

Ανώνυμος είπε...

AFTA TA LAMOGIA OI DIMOSIOGRAFOI JEFTILIZONTAI GIA DEKARES!

Ανώνυμος είπε...

ουτε οι εφημεριδες ουτε τα ραδια ουτε η τηλεοραση. μουγκα ρε αθρωπακια ξεφτυλες. τα παιρνεται ουλοι σας λαμογια ρουφιανοι

Ανώνυμος είπε...

Τελικά μόνο από το ράδιο ΣΤΙΓΜΑ μάθαμε για το θέμα. Πάλι καλά αλλά λίγο.

ατζάρντο είπε...

oi zakinthinoi OLOI pleon anikoume se ena group pou onomazetai GTP...diladi...gia ton pou..o!ksipniste reee

ατζάρντο είπε...

ρε παρτε το χαμπαρι!με το να γραφοθμε στο βλογ τα ψυχολογικα μας δε βγαινει ΤΙΠΟΤΑ! η ζακυνθος θελει πλεον δραστικοτερα μετρα!αναγνωριζω οτι ειναι πολοι δυσκολο να κανεις εστω και το ελαχιστο παραπανω αλλα πρεπει!οσο καθοαστε θα μας πινουν το αιμα, θα ανατιναζουν δημαρχεια, θα αγοραζουν πανακριβα οικοπεδα και μεγαρα, θα τρωνε με τα λεφτα των παιδων μας, θα καταστρεφουν σιγσ σιγσ το νησι μας(το ηδη κατεστραμενο)ας παρομε μια πρωτοβουλια να συναντηθουμε καποια στιγμη οσοι γουσταρουμε μπας και γινει τιποτα...αλλιως τα παιδια μας θα μας καταριουνται για το νησι ου γεννηθηκαν!και θα εχουν απολυτο δικιο...

Ανώνυμος είπε...

Ε καλά, πρόεδρο στα λαμόγια διαιτητές τον έβγαλαν, δεν τον έβγαλαν σε σύλλογο τιμιότητας και αγάπης.

Ανώνυμος είπε...

παρακαλουνται οι ποδοσφαιριστες να μην αφηνουν τα προσωπικα τους αντικειμενα στα αποδυτηρια. ουδεμια ευθυνη φερουμε.
Ενας Ζακυνθινος.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοι διαιτητες δοξαστεμε.
Τωρα θα σας πηγαινω με τα λεφτα σας και εκδρομες, θα σας χρεωνω πχ το ταξιδι πορτογαλια-ισπανια 1300 απο 599 που εχει το πακετο για να παιρνω και την καιμενη οικιακη μου βοηθο να ξεσκαει και αυτη να μου κουβαλαει και την βαλιτσα που θα ειμαι κουρασμενος απο το ταξιδι. ΔΟΞΑΣΤΕΜΕ.
Αυτο δεν ειναι πεναλτι μονο αλλα και κοκκινη σε ολο το συνδεσμο.
Μηπως μπορουμε να μαθουμε απο καποιον ποιοι τολμησαν και δεν ψηφισαν στεριωτη.

Ανώνυμος είπε...

Επειδή η ψηφοφορία είναι μυστική και όρκο δεν πέρνω,δεν μπορώ να πω μετα βεβαιότητος. Άλλα για δύο μπορώ κατά προσέγγιση να σας πω. Μία ίσως είναι συγγενική αν σφυρίζει ακόμη και μάλιστα μέλος ΚΚόματος. Η άλλη ...ιστορία μου-αμαρτία μου.

airetikos είπε...

ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ !!!!

Βρε Βασιλη αντι να βγεις και να πεις ενα μεγαλο ΣΥΓΝΩΜΗ στην κοινωνια που ζεις και στην οικογενεια σου που τους ξεφτιλισες ,προκαλεις κιολας?

Αν ηταν αλλος στη θεση σου δεν θα ξαναπαταγε για 10 χρονια στην Ζακυνθο..

Πρωτα απο ολα εισαι πατερας...
Σκεψου τα παιδια σου εστω τωρα..
Γιτι πριν ΔΕΝ τα σκεφτηκες....
Και να ξερεις καθε φορα που εισαι στην επικαιροτητα τοσο ΠΟΝΑΝΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ...

Ενα συγνωμη βρε Βασιλη,ενα γα@!#!νο συγνωμη δεν σου ειπε ο δικηγορος σου ο "μαντρας" να ζητησεις???

ΚΡΙΜΑ ....

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΦΤΙΛΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ. ΜΕ ΤΙ ΜΟΥΤΡΑ ΘΑ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΟΤΑΝ ΟΛΗ Η ΕΞΕΔΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΛΑΜΟΓΙΑ; ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ. ΒΑΛΑΝΕ ΤΟΝ ΚΑΘ' ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ, ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΑΚΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ, (ΘΥΜΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΜΑΣ, ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΑΣ, Η ΜΑΝΑ ΜΑΣ) ΤΟΝ ΒΓΑΛΑΝΕ ΣΤΟ Δ.Σ. ΟΥΣΤ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ.
ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΤΟ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ: ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΛΟΙΔΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΠΩΝΥΜΑ. ΓΙΑΤΙ; ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΤΙΝΑΞΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ, ΟΠΩΣ ΠΗΓΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΑΚΗ; ΟΤΑΝ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΣΩΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟΙ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ.

Ανώνυμος είπε...

Αυτο ειναι πολη σωστο, οτι το ανωνυμος το βαζουμε επειδη εισε εξω και επικυνδινος και με το θρασσος που σε κατεχει ολα ειναι δυνατα.
Και αντι να απηλεις να βγης και να πης δημοσια ενα μεγαλο ΣΥΓΝΩΜΗ.
Και στη κοινονια και στην οικογενεια σου.

Ανώνυμος είπε...

Βρε παλιοαπατεώνα Στεριώτη αφού ομολόγησες; Φτου σου ξεφτυλισμένε.

Ανώνυμος είπε...

τέτοιοι είναι οι διαιτητές, έναν που τους αντιπροσωπεύει διάλεξαν. χαλαρώστε!

Ανώνυμος είπε...

Διάβασα τη συνεντευξη στο Θεοδόση. Καλά αυτός ο άνθρωπος ο Στεριώτης πήγε να μας ανατινάξει αφού πρώτα μας λήστεψε, και τον ρωτάει μόνο για τους διαιτητές. Βλέπουμε το δέντρο και δε βλέπουμε ολόκληρο δάσος?
Τέτοια κατάντια ρε Τάση? τι φοβάσε και δε ρωτάς.
Μα όλοι να τα παίρνουνε?

Ανώνυμος είπε...

Βρε στεριωτη δεν εχεις τσιπα απανω σου? ουτε λιγο ουτε πολη παραληγο να μας ζητησεις να σου ζητησουμε και συγνωμη σαν κοινωνια σημερα στον R/S ΒRAVO ο μοναδικος σταθμος που ασχοληθηκε με το θεμα.
Αν λεω αν σου εχει μεινη λιγο φιλοτημο μην προκαλης το κοσμο γιατι πρεπει να σκεφτεσε και την οικογενεια σου.
Τι εγεινε την κυριακη στο Μαχαιραδο σε πεταξε ο παρατηρητης εξω απο τον αγωνιστηκο χωρο?
Καλα σου εκανε γιατι νομιζης πως γυρισες και κανεις κουμαντο ακομα οπως ηξερες, μαζεψου γιατι αυτο που επαθες στο Μαχαιραδο το εχεις παθη απο την Ζακυνθινη κοινωνια.
Δηλαδη ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ.