Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2008

"Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε";


Έτσι αναφωνούν σε κάθε σχόλιο οι εκλεκτοί αιρετοί αλλά και οι αρχές κάθε λογής του Τόπου μας στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι πολίτες. Σήμερα στο καθιερωμένο μου περπάτημα, που μου επέβαλε ο ντοτόρος για λόγους υγείας και σε συνέχεια του προχθεσινού μου σχολίου για την προκληρτική συμπεριφορα ιδιοκτητών Ι.Χ αυτοκινήτων, αλλά και για την πιο προκλητική συμπεριφορά των καθε λογής αρμοδίων αρχών για την αντιμετώπιση του φαινομένου, παραθέτω για τελευταία φορά με σκεπασμένες πινακίδες, τα αυτοκίνητα και τις θέσεις που τα συνάντησα (μερικές οπως π.χ. εξω απο το Αστυνομικό Μέγαρο είναι ιδιαίτερα προκλητικές) αλλά την επόμενη φορά θα τα παρουσιάσω με εμφανείς τους αριθμούς κυκλοφορίας έτσι ώστε να αποτελούν στοιχεία - πειστήρια αποδεικτικά και να μην αποτελεί ο λόγος αυτός άλλοθι για τις αρχές προκειμένου να δω έως που θα περισεύει η πρόκληση αλλά και η αδιαφορία των αρχών να επιβάλουν μια τάξη και μένα να μην μου ανεβαίνει η πίεση μπας και καταφέρω επιτέλους να μαζέψω και λιγάκι το σάκχαρο μου και την χοληστερίνη μου. Αν θέλουν να με αφήσουν να ζήσω μερικά χρόνια ακόμα (δεν θα τους κάνω τη χάρη να πεθάνω)!!! Και όπως θα δείτε ακόμα και μπροστά απο σχολεία κλείνοντας όλο το πλάτος του πεζοδρομίου τα βάζουν αλλά και στον πεζόδρομο (Γαρζώνη) που βρίσκεται το σπίτι του Νομάρχη μας βεραμέντε! Καλή χώνεψη συμπολίτες σε μια πόλη ιδανική για να ζούνε και να περπατούν τα παιδιά μας με ασφάλεια! Ετσι είναι και όλες οι άλλες πόλεις στην σύγχρονη Ευρώπη!

Post by: Τρυποκάρυδος

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είδες τι γίνεται στην Ισλανδία; Πουλάνε τα αυτοκινητά τους για να αγοράσουν τρόφιμα. Τώρα που η κρίση θα έρθει στην Ελλάδα και θα πουλήσουμε και τα δικά μας αμάξια, θα μείνουν ελεύθερα τα πεζοδρόμια. Λίγη υπομονή.

Ανώνυμος είπε...

Μετά τις δύο δημοσιεύσεις, την Παρασκρυή το πρωί περιπολικό του λιμεναρχείου μοίραζε κλήσεις στον παραλιακό. Απ΄ ότι παρατήρησα τρεις απ΄ αυτές ήταν σε αυτοκίνητα που είχαν σταθμέυσει πάνω στο πεζοδρόμιο της Αχαϊκής Τράπεζας. Ούτε λόγος να γίνεται για το πεζοδρόμιο του Αστυνομικού Μεγάρου.Εκεί τα δύο αυτοκίνητα απολάμβαναν την ιδιαίτερη μεταχείρηση(κόρακας κοράκου.....) Φυσικά σήμερα Σάββατο, ξανά τα ίδια.Σταθερά εκεί. Αν δεν διορθωθεί η κατάσταση θα επανέλθω με δημοσίευση των πινακίδων και αργότερα με κοινοποίηση άνωθεν.