Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2008

Βρέθηκε λύση στο πρόβλημα της στάθμευσης

Όσοι δεν βρίσκουν θέση μπορούν να παρκάρουν πάνω στο πεζοδρόμιο της αστυνομίας. Ακόμη και πάνω στη διάβαση για τα άτομα με αναπηρίες. Μέρα μεσημέρι τέσσερα Ι.Χ έχουν τοποθετηθεί σε χώρο που ανήκει στους πεζούς. Όσο για την τροχαία, που να το φανταστεί ότι οι παραβάσεις του Κ.Ο.Κ γίνονται μπροστά στην Αστυνομική Διεύθυνση;

10 σχόλια:

Dotoros είπε...

Τα αυτοκίνητα όλα είναι των αστυνομικών.

Ανώνυμος είπε...

oxi pe paidia ton kratoumenon einai

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ...
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΕΝΤΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΔΡΟΜΩΝ ΚΑΙ ΑΡΑ ΚΑΛΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΠΗΡΑΝ ΒΡΑΒΕΙΟ
ΤΣΩΛΟΣ-ΘΩΜΑΣ
ΑΣΧΕΤΟΙ Ε ΑΣΧΕΤΟΙ

Ανώνυμος είπε...

Μπα, δείγμα παραβάσεων είναι. Τα έχουν εκεί για μάθημα.

Ανώνυμος είπε...

e...k emeis ekei to vazoume :P:P:PP

ΤΑΡΙΦΑΣ είπε...

Αν σε μια Δημοκρατική Ελλάδα είναι να αφήνω το αμάξι όπου θέλω και όπως θέλω τότε πώς θα ήταν αν είχαμε μια αναρχική Ελλάδα ? . Θα τα έβαζαν και μέσα στο κτήριο? Πως μου την δίνει στα νεύρα όταν ακούω από μερικους ότι «δώσαμε τα φώτα του πολιτισμού….» και εμείς μείναμε στο σκοτάδι

Ανώνυμος είπε...

Τι να πρωτοκανουν και στη Τροχαια; Με πεντε τροχονομους που εχουν τι να ελεγξουν; Λαστιχο τους εχουν κανει τους ανθρωπους. Ουτε τα ρεπο τους δεν παιρνουν. Να τα λεμε ολα δηλαδη.

Ανώνυμος είπε...

Είσαστε όλοι λάθος. Το συγκεκριμένο μέρος είναι δικαιοδοσία Λιμεναρχείου.Οπότε τα εύσημα ανήκουν ολοκληρωτικά σε αυτούς. Κύριε Λιμενάρχα, μήπως έχει αρχίσει και σε αποροφά το σύστημα της Ζακύνθου:

Ανώνυμος είπε...

Η αίσθηση ατιμωρησίας και προγραμματισμού για ένα πραγματικό πρόβλημα όπως το πάρκιγκ, μας κάνουν όλους ελαστικούς, ανεκτικούς μέχρι το πλήρες μπάχαλο.
Το πρόβλημα δεν είναι μόνο η μικροπαρανομία, αλλά και η αδυναμία ενός συστήματος τοπικού να αντιληφθεί, να προγραμματίσει για αντιμετωπίσει προβλήματα που έρχονται είναι κατ΄αρχήν πιεστικά και μετά γίνονται εκρητκτικά και αδιαχείριστα.

Ανώνυμος είπε...

Σε πείσμα των όσο λέτε, σήμερα το πρωί Δευτέρα 3/11 το περιπολικό της ασρυνομίας βρήκε μια καινούργια θέση για στάθμευση, έστω και αν ήταν για λίγο. Καταμεσής στο στενό του Πυλαρινού. Δυστυχώς δεν είχα φωτογραφική για του λόγου το αληθές. Κάτοικος του εν λόγω στενού (κυρία γνωστού κυρίου) που οδηγούσε, χρειάστηκε να αλλάξει δρόμο για να πάει στο χώρο στάθμευσή της.Και σ΄ ανώτερα.