Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2008

Έλαβον.

Η δημοσκόπηση στο atsarantos.blogspot διήρκησε επτά μέρες. Καταμετρήθηκαν 461 ψήφοι. Η ψηφοφορία αυτή δεν είναι επιστημονική. Αποτυπώνει τις γνώμες εκείνων μόνο των χρηστών που επιλέγουν να ψηφίσουν, και όχι των χρηστών εν γένει ή του κοινού ως συνόλου.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να σου πω......
Είναι η ιδέα μου, ή η πράσινη στήλη μοιάζει λίγο με τον καρίτσαυλό???
Ας ελπίσουμε πως δεν θα αρχίσει να παίρνει και την ανάλογη κλίση....
Ουφ.. Είδωμεν...

Ανώνυμος είπε...

Ο Ατσάραντος ο ιδιος ψήφισε τουλάχιστον 62 φορές. Ούτε στις εσωκομματικές εκλογές του Κινήματος δεν εγινε τετοια νοθεία.

Ανώνυμος είπε...

KAI 72 FORES NA PSIFISE TO APOTELESMA DEN 8A ALLAZE KAI PARA POLY. ASE POU KAI EGW PROSPA8HSA NA PSIFISW KAI ALLI FORA ALLA DEN TA KATAFERA. APO OTI KATALABA MPOROYSES NA PSIFISEIS 3ANA MONO AN EIXES KAI ALLO YPOLOGISTH.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 8:43 πμ
Αν ισχύει αυτό που ισχυρίζεσαι (ότι μπορούσε ο καθένας να ψηφίσει, όσες φορές ήθελε), υπολογίζοντας τις άλλες 62 δικές σου ψήφους, μια χαρά αντικειμενικά αποτελέσματα έχουμε!!!!!

Έχεις ακούσει το
"εξ' ιδίων, κρίνεις τ'αλλώτρια"
και το
"όσα δεν φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια".......

Unknown είπε...

Συμπεράσματα:

1. Οι Νεοδημοκράτες δεν τα πάνε καλά με την κοινωνία της πληροφορίας, υποχρεωμένοι όπως είναι να απολογούνται για τις επιδόσεις του κόμματος στην κοινωνία της μίζας και της αρπαχτής.

2. Οι Πασόκοι περιμένοντας να πέσει από μόνη της η Ν.Δ έχουν άφθονο χρόνο να σερφάρουν στο διαδύκτιο .

3. Οι ΚΚέδες, επειδή ο Μαρξ δεν είχε προβλέψει το ιντερνετ, το θεωρούν αντιδραστικό όπως και τον Ατσάραντο που τους την έπεσε για το κτήριο του Εργατικού Κέντρου

4. Οι του Σύριζα, ως προερχόμενοι από το ιστορικό ΚΚΕ (οι περισσότεροι )δεν έχουν ακόμη εξοικιωθεί με την τεχνολογία ούτε με το χιούμορ...

5. Το ΛΑΟΣ προσκολημένο όπως είναι με τις παραδοσιακές αξίες δεν έχει δώσει την απαιτούμενη προσοχή στις νέες μορφές επικοινωνίας. Ίσως πιστεύουνε ότι το chat room είναι ο τηλεφωνικός θάλαμος της γειτονιάς.

6. Οι Οικολόγοι Πράσινοι αν ξόδευαν όσο χρόνο ξοδεύoυν στο internet στα χωράφια θα είμασταν η πρώτη χώρα στις βιολογικές καλλιέργειες.

7. Ο Ατσάραντος αν κατέβει για Δήμαρχος (αφού καταργείται η Νομαρχία)δεν έχει τύχη ο Μπετίνης...

Υ.Γ.
Τι τη θες αυτή τη λεκτική επαλήθευση και μας ταλαιπωρείς ρε Ατσάραντε;