Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2008

Yo men!

Σε 12 μήνες φυλάκιση καταδικάστηκε από το Μονομελές Πλημμελιοδικείο Ρεθύμνου ο πρώην βουλευτής Ρεθύμνου της Ν.Δ. και άτυπος σύμβουλος του πρωθυπουργού Γιάννης Κεφαλογιάννης για τα αδικήματα της απόπειρας υπόθαλψης εγκληματία και της πρόκλησης τέλεσης του αδικήματος της ψευδορκίας. Για τα ίδια αδικήματα,ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αρκάδιος Σπανουδάκης, καταδικάστηκε σε 6 μήνες. Οι ποινές και των δυο ανδρών είναι εφέσιμες ενώ έχουν τριετή αναστολή. Η συνέχεια του κειμένου εδώ.

Copy from: http://paramythia.pblogs.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι συνεχείς παρεμβάσεις "πολιτικών" στο έργο της Δικαιοσύνης και της Αστυνομίας δεν είναι καινούριο φαινόμενο και δυστυχώς δεν περιορίζεται μόνο σε έναν πολιτικό χώρο. Είναι η πιο ύπουλη μορφή εξευτελισμού της Δημοκρατίας και των θεσμών της από εκείνους που τάχα την υπερασπίζονται - και είναι ασυγχώρητη. Στη Ζάκυνθο ακριβώς τα ίδια γίνονται, δυστυχώς. Ρωτήστε αστυνομικό να σας πει π.χ. πόσες φορές αφήνονται - με τηλεφωνήματα διαφόρων τοπικών παραγόντων - ελεύθερα τα άτομα που ταλαιπωρούν και θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή συμπολιτών μας με τις μηχανάρες τους και την ασύδοτη συμπεριφορά τους... Εύχομαι σύντομα να έχουμε κι εδώ μια δίκη, καταδίκη και εκτέλεση της απόφασης κατά επίορκου "πολιτικού", γιατί μπουχτίσαμε να τα φωνάζουμε και ποτέ κανείς τους δεν πάει φυλακή - βλέπε Άκης και Σία, Πέττας κλπ. Μα επιτέλους, τι πρέπει να κάνει ένας πολιτικός για να πάει φυλακή; Καλά έλεγε κάποιος ότι, όταν δικάζεται "πολιτικός", η Δικαιοσύνη δεν είναι μόνο τυφλή, αλλά και μουγγή, κουφή και κουλή...

Α.

airetikos είπε...

""Στο γραφείο του Κεφαλογιάννη μπήκε ο Σπανουδάκης και ο Χαροκόπος. Ο Κεφαλογιάννης πήρε τον λόγο και του είπε αναφερόμενος στο πρόσωπο του κατηγορούμενου:«Είναι νέο παιδί, να του δώσομε μια ευκαιρία» και να μην τον αναγνωρίσει ως δράστης της φυτείας. Ο συνάδελφός έμεινε μ' ανοικτό το στόμα και του είπε: «Υπουργέ μου έχομε κακούργημα». Εκείνος του ανταπάντησε: «Τότε προκάλεσε αμφιβολίες λέγοντας ότι δεν είσαι σίγουρος ότι είναι το πρόσωπο αυτό»."""

Βρε ουστ απο δω βρωμιαρη....
Φανταστειτε τι εκανε τοτε ηταν υπουργος δημοσιας ταξης...