Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2008

Crash test στο (κατά Μπετίνη) οικόπεδο της Νομαρχίας.

Σύμφωνα με την πρόταση του κ. Στάθη Μπετίνη, το νέο κτήριο της Νομαρχίας μπορεί να ανεγερθεί σε μια δημοτική έκταση πίσω από την πρώην Πανεμπορική με φάτσα στην οδό Αναπαύσεως (μπρρρ!!!). Παρότι αυτή η πρόταση απερρίφθη πάραυτα από τον κ. Νομάρχη (χωρίς καν να κάνει ο ίδιος αυτοψία) μια δεύτερη σκέψη ίσως να είναι αναγκαία, επ’ ωφελεία των εργαζομένων. Το συγκεκριμένο οικόπεδο έχει πάρα πολλές δημοσιοϋπαλληλικές χάρες! Για παράδειγμα, αν φτιαχτεί εκεί η Νομαρχία οι εργαζόμενοι θα μπορούν να πηγαίνουν για δουλειά ότι ώρα γουστάρουν. Το γεγονός ότι θα πρέπει να περνούν από τον κόμβο της Καμάρας, είναι αξιόπιστη δικαιολογία για την όποια καθυστέρηση. Το καλοκαίρι, που στην καμάρα γίνεται της κακομοίρας, ποιος δεν θα πιστέψει ότι εξαιτίας του κυκλοφοριακού φτάσατε στο γραφείο με τρίωρη καθυστέρηση; Επίσης, το σοβαρό πρόβλημα στην υπηρέτηση των πολιτών, εξ αιτίας της απουσίας των υπαλλήλων από τις θέσεις τους, όταν αυτοί πάνε για τα καθημερινά τους ψώνια, μειώνεται στο ελάχιστο. Στο εξής οι υπάλληλοι δεν θα χρειάζεται να απουσιάζουν για πολύ ώρα, μια και σε απόσταση αναπνοής είναι ο Βερόπουλος και το Dia! Δίπλα είναι και ο Ξιφίτας για όσους θέλουν να πεταχτούν να ρίξουν μια ματιά σε flat οθόνες και σε άλλες ηλεκτρικές συσκευές. Στα αριστερά του κτηρίου υπάρχει μια ξύλινη παράγκα όπου ένας ντόπιος παραγωγός πουλάει φρούτα και λαχανικά. Πιο δίπλα είναι και ο Πάγκαλης με τα κρέατα. Δηλαδή, με κοπάνα 15 λεπτών κάνεις όλα τα ψώνια και γυρίζεις κεφάτος από το Βερόπουλο για να εξυπηρετήσεις και τους πολίτες! Στο οικόπεδο υπάρχει άφθονος χώρος πάρκινκ ενώ στα 200 μέτρα υπάρχει και πάρκινκ για τα πιτσιρίκια! Πίσω και δεξιά από το νέο κτήριο υπάρχει fast food – café και παραδίπλα πρακτορείο στοιχημάτων ΟΠΑΠ. Τι άλλο να ζητήσει ο εργαζόμενος δημόσιος υπάλληλος; Ακόμη και η επιλογή της οδού Αναπαύσεως δεν είναι τυχαία, αφού είναι γνωστό ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι “πεθαίνουν” στη δουλειά!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Προς Ατσάραντο

Ρε φίλε, για πρόσεξε λίγο! Σα να μας φαίνεται ότι είσαι εναντίον των δημοσίων υπαλλήλων δήμου - νομαρχίας, και αυτό δεν μας αρέσει καθόλου! Άκου εσύ και οι άλλοι Ζακυνθινοί τις θέσεις μας και προσαρμοστείτε!
1) Τα ΙΕΡΑ κεκτημένα μας δικαιώματα ΚΑΝΕΙΣ (ούτε ο Πρωθυπουργός) δεν μπορεί να τα αγγίξει!
2) Με τα λεφτά που παίρνουμε, τόση δουλειά κάνουμε, κι άμα σας αρέσει!
3)Μάθατε και θέλετε κι εξυπηρέτηση! Σκασμός και στην ουρά!
4)Η δουλειά σας μπορεί να περιμένει, τα ψώνια μας όχι!
5)Ο Μεγαλοδύναμος Θεός να ευλογεί τους αιρετούς μας και τους διευθυντές μας, που φροντίζουν καλύπτοντάς μας να ζούμε κι εμείς ως άνθρωποι, να μη λιώνουμε στη δουλειά σα σκλάβοι!
6) Οικονομία να κάνετε οι υπόλοιποι παρακατιανοί πολίτες! Εμείς θα σπαταλάμε από τα στυλό μέχρι το ηλεκτρικό, όσο θέλουμε, και θα παίρνουμε ό,τι θέλουμε από την Υπερεσία για το σπίτι μας! Είμαστε τα αφεντικά σας και έτσι θέλουμε!
7) Από τη στιγμή που ο κώλος μας κάθισε σε καρέκλα του δημοσίου, έγινε βασιλιάς! Θα μας τον φιλάτε γλυκά (και ενίοτε θα τον λαδώνετε) για να γίνει η δουλίτσα σας.
8) ΟΧΙ κριτική στους δημοσίους υπαλλήλους! ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ!
9) Εμείς διοριστήκαμε αξιοκρατικά, φιλώντας κατουρημένες ποδιές, γλύφοντας και με τα κέρατά μας! Δεν θα μας υποβαθμίζετε εσείς το μέγιστο επίτευγμα της ζωής μας!

10) Και εσύ ιδιαίτερα, Ατσάραντε, πρόσεχε γιατί πολύ μας μπαίνεις!

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΟΑΣΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΚΕΚΤΗΜΕΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΝΟΜΟΥ ΖΑΚΥΝΘΟΥ
(την ευλογία σου, Δέσποτα!)

Ανώνυμος είπε...

opos katalabate emas tosa xronia pou mas psifizete gia na trome mas bgalate OXI gia na kanoume erga kai giafto sas efxaristoume pou mas skefteste ka8e 4 xronia me ton psifo sas.

Kai stin epomeni 4etia sas iposxomaste oti 8a diplasiasoume to xrimatiko poso ana psifo diladi sas diname 500€ to 1psifo kai 8a parete 1.000€.

Fxaristoume kai pali.
grafo ak meros olon ton lamogion tou nisiou.
EMROS GIA KAINOURIES NIKES

Ανώνυμος είπε...

ρε #$@^%$ ατσαραντε τελικα τι θελεις να μείνει η Νομαρχια στην πόλη,τιποτα δεν σου αρέσει ???
μας σκοτισες τα ούμπαλα τελικά με το οικοπεδο.