Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2008

Και η αντιπολίτευση του Δήμου Ζακύνθου βρήκε ένα οικόπεδο...

…να προτείνει, για τη στέγαση των υπηρεσιών της Νομαρχίας! Αυτό ανακοίνωσε σε συνέντευξη τύπου, σήμερα το πρωί, ο επικεφαλής της μειοψηφίας κ. Μπετίνης. Έτσι μετά τον κ. Γάσπαρο, τον Σεβασμιότατο κ. Χρυσόστομο, τον κ. Βουλευτή, το Πα.Σο.Κ, τον ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ, τον κ. Στραβοπόδη, αριβάρισε και ο κ. Μπετίνης, για να αποδείξει ότι σύμπασα η ηγεσία του νησιού ασχολείται με το μέγα αυτό ζήτημα. Σύμπασα πλην του ΚΚΕ, που μετά από τη Ροζαλί θα τα βάλει με το Τσόρυς Τόις, απ’ ότι ακούω. Όλοι οι άλλοι ασχολούνται με τα οικόπεδα! Αφού το θέμα είναι τόσο σοβαρό, ας γίνει δημοψήφισμα για να αποφασίσουν οι πολίτες ποιανού το οικόπεδο είναι το καλύτερο!

Υ.Γ1. Το τοπογραφικό, της εικόνας, είναι αληθινό και μοιράστηκε από τον κ. Μπετίνη στη σημερινή συνέντευξη τύπου. Πρόκειται για το οικόπεδο που βρήκε ο συνδυασμός και το πρότεινε για να μεταφερθεί εκεί η Νομαρχία! ΠΡΟΣΟΧΗ δεν είναι αστείο! Εμείς βάλαμε μόνο τις λεζάντες και το …φιλέτο. Το οικόπεδο είναι πραγματικό!

Υ.Γ2. Αν έχετε και εσείς οικόπεδο και θέλετε να το πουλήσετε στη Νομαρχία, στείλτε μας το τοπογραφικό να το δημοσιεύσουμε. (Για την προμήθεια …θα τα βρούμε!)

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αδελφοί χαίρετε.
Έχουμε και εμείς ορισμένα οικόπεδα στο ωραίο Τζάντε και θα μας ενδιέφερε να πουλήσουμε ορισμένα στο κράτος. Σας παρακαλώ γράψτε μου τη διεύθυνση να στείλω τα τοπογραφικά.
Ευχαριστώ
Εφραίμ.

Ανώνυμος είπε...

Μια πρόταση και δεν είναι πλάκα:
Γιατί να μη αγορασθεί το οικόπεδο που περιλαμβάνει το περίφημο κτίριο Βούρτση,αφού η Νομαρχία προτίθεται να το κατεδαφίσει;
Κοντά στην πόλη & μεγάλο οικόπεδο.