Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2008

Άντε, με το καλό και Αρχιεπίσκοπος...

Πηγή: Εφημερίδα ΕΡΜΗΣ Δευτέρα 8 Σεπ 08

Post by: ΟΙΚΟΠΡΑΖΑ

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είναι γνωστή η συμπάθεια που τρέφει ο Ερμής για τον Μητροπολίτη Χρυσόστομο!

Ανώνυμος είπε...

Πείτε μου μια εφημερίδα ή ένα ραδιοσταθμό που δεν είναι φίλα προσκείμενος σε κάποιο Αιρετό α΄. ή β΄. βαθμού Αυτοδιοίκησης.
ΚΑΝΕΝΑΣ όλοι έχουν τους εκλεκτούς τους γι αυτό και η ενημέρωση είναι μονόπλευρη.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ για μας ευτυχώς γι αυτούς.

Ανώνυμος είπε...

Είναι άλλο ένα ΜΜΕ να είναι φίλα προσκείμενο σε ένα πολιτικό πρόσωπο, λόγω ιδεολογίας, φιλικής σχέσης, κομματικής θέσης ή ακόμα και επειδή υπάρχει μια συγγένεια και άλλο να τα παίρνει από πολιτικούς και να τα οικονομάει ο ιδιοκτήτης. Πάρε τα τοπικά ΜΜΕ ένα-ένα ξεχωριστά και δες ποιά ζούνε από τις διαφημίσεις ιδιωτικών επιχειρήσεων και ποιά ΜΜΕ έχουν ελάχιστες διαφημίσεις και είναι απορίας άξιο πως επιβιώνουν! Δες ποιά ΜΜΕ μονοπωλούν τις κρατικές διαφημίσεις. Ορισμένα ΜΜΕ περιμένουν πως και πως τις εκλογές για να μαζέψουν το χρήμα για μια τετραετία. Άρα δεν είναι όλα τα ΜΜΕ στο ίδιο τσουβάλι.Νομίζω.

Ανώνυμος είπε...

Τα ΜΜΕ οφείλουν να είναι αμερόληπτα και να μην διακατέχονται απο φιλίες, συγγένειες κ.λ.π. ακόμα και η ιδεολόγια δεν πρέπει ΚΑΝΟΝΙΚΑ να διαφαίνεται στο έργο τους.
Να ακούς ή να διαβάζεις κάτι και να μην μπορείς να τοποθετήσεις πολιτικά τον δημοσιογράφο.
Ουτοπικά βέβαια αλλά έτσι θάπρεπε να είναι.Οτι συμβαίνουν στην πραγματικότητα αυτά που λες δεν αμφιβάλλω καθόλου νου και μάτια έχουμε και τα βλέπουμε όλοι.
Ομως πέρα απο τους "εντεταλμένους δημοσιογράφους" (τώρα ποιός έχει κάνει ΣΠΟΥΔΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ;;;)ποιός είναι αυτός που κάνει σκληρές ερωτήσεις στις συνεντεύ-ξεις Τύπου;
Εγω γιατί ακούω μόνο να χαιδεύουν αυτιά;
Οχι μετά να βγαίνουν και να γαυγίζουν στα ραδιόφωνα και έτσι να λένε οτι ελέγχουν την εξουσία.
Εκείνη την ώρα πρόσωπο με πρόσωπο, ευθαρσώς, ερωτήσεις καθαρές, καίριες,μεταφέρεις τον παλμό της κοινωνίας.
Αλλά δεν περιμένω περισσότερα απο ανθρώπους, κατα δήλωσή τους δημοσιογράφους, που ζούν σε μια μικρή τοπική κοινωνία,κι όλοι έχουν ανάγκη τον άλλον.

Ανώνυμος είπε...

Το προκείμενο όμως καλά παιδιά είναι ...η ταμπακιέρα στο Ρόϊδο. Και επειδή ο Γάσπαρος θα το παλαίψει με νύχια με δόντια και με ...Μέσα, είναι θετικό να γίνονται αναφορές που φωτίζουν αυτή την μέγιστη ρεμούλα. Το ζήτημα είναι ποια Μέσα δεν παίρνουν κριτική θέση... Εχουμε να δούμε πολλά τις μέρες που θα ακολουθήσουν.

Ανώνυμος είπε...

Ο Θεός να βάλει το χέρι του και να μας λυπηθεί,πόσο ακόμα θα αντέξουμε να πληρώνουμε δάνεια για την...ανάπτυξη(;!)
Αλήθεια γιατί κανένας δεν του κάνει την πολύ απλή ερώτηση:ΠΟΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ & ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΕΝΟΙΚΙΑ ΓΙ ΑΥΤΕΣ;
Είμαι σίγουρος οτι ΑΝ δημοσιοποιηθούν αφ ενός δεν είναι πολλές Νομαρχιακές κι αφ ετέρου δεν θα επιτρέπεται απο το ΣΥΝΤΑΓΜΑ (όλα στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ ανάγονται)να μεταφερθούν εκτός πόλεως.
Ή μήπως όλες τις Υπηρεσίες του Διοικητηρίου;
Και το Διοικητήριο θα το κάνει κοτέτσι τώρα που θα το ανακαινήσει με 300.000 Ευρώ (φαντάζομαι είδατε στον Τύπο την προκήρυξη),
Ας πει την αλήθεια ΜΙΑ ΦΟΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

Στην τελευταία συνέντευξη Τύπου ο Νομάρχης ενοχλήθηκε τα μάλα απο την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ και μεταξύ άλλων κατηγόρησε οτι μέλος (;),ψηφοφόρος(;) του ΣΥΡΙΖΑ ενδιαφέρεται κι αυτός να πουλήσει στη Νομαρχία οικόπεδο.
Γιατί δεν μας λέει σε ποιόν ανήκει το οικόπεδο του Ρόιδου πάνω σε ΕΘΝΙΚΟ δρόμο (sic η Ζακύνθου-Κερίου)με τα 200μ. φάτσα,πάνω σε 4δρόμους!! (για να φεύγουν απο όλες τις μπάντες οι μίζες).
Μήπως για να μην εκθέσει "δικό του παιδί" και δείχνει τέτοια σπουδή που 3 τετραετίες δεν έδειξε για έργα;

Ανώνυμος είπε...

Άλλο ένα καραμπινάτο ψέμα του Γάσπαρου και της παρέας του. Διατείνονται ότι η Νομαρχία πληρώνει πάνω από 300.000 Ε το χρόνο για νοίκια των υπηρεσιών της. Μέγα ψέμα γιατί η Νομαρχία πληρώνει το χρόνο γύρω στις 100.000 Ε για ενοίκια τριών υπηρεσιών της (ΝΕΛΕ, ΚΕΠ, Κτηνιατρείο)και διαφόρων αποθηκών.Πληρώνει όμως, σαν μεσολαβητής, άλλες περίπου 160.000 Ε για υπηρεσίες που, ευτυχώς, δεν είναι δικές της και συγκεκριμένα για νοίκια της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Μάλιστα το μεγαλύτερο ποσό πηγαίνει για τα νηπιαγωγεία.
Δεν πρόκειται βέβαια για ένα απλό ψέμα αλλά για μια αλχημεία τρανταχτή, για να ρίξουν στάχτη στα μάτια του κόσμου ώστε να 'δικαιολογηθεί' η αγορά του περιβόητου οικοπέδου, αλλιώς τα νούμερα δεν έβγαιναν.
Και βέβαια προκύπτουν μερικά σχετικά ερωτηματάκια. Για τρείς υπηρεσίες που θέλουν δε θέλουν 300 τετραγωνικά να αγοραστεί οικόπεδο 3.000.000 Ε (αλήθεια για να το κτίσουν θα τους φτάσουν 15.000.000 Ε?)? Γιατί κόπτονται να στεγάσουν ξένες υπηρεσίες? Μπορούν όλα τα νηπιαγωγεία να τα μεταφέρουν στο Ρόϊδο?
Δεν περιμένω βέβαια απαντήσεις γιατί πάλι ψέμα θα είναι.

Ανώνυμος είπε...

Ετσι είναι η πραγματικότητα και φυσικά το οικόπεδο δε αγοράζεται για καμιά απο τις 3 Υπηρεσίες + το παλιό γραφείο Αλλοδαπών (που τώρα ενώ δεν έχει κύκλο εργασιών κατα-λαμβάνει έναν όροφο με 1 υπάλληλο).
Όπως βλέπετε εαν ήθελαν μπορούσαν να μετριάσουν και τα δικά τους ενοίκια αλλά δεν θέλουν οικονομίες διότι η οικονομία φέρνει στέρηση ψήφων και τα αρπακτικά τις έχουν ανάγκη για να ξαναβγούν.
Είδατε οτι για προοπτική ανοικοδόμησης δεν γίνεται λόγος;
Μούγκα στη στρούγκα.
Τι να πούν οτι θα πάρουν άλλο δάνειο ή οτι δεν πρόκειται να χτιστεί ποτέ τίποτε που είναι το μόνο βέβαιο;
Αυτή την μπάζα θέλουν να κάνουν και μην τους είδατε.

Ανώνυμος είπε...

Ποιά Υπηρεσία βεβαιώνει ότι είναι άχρηστο το εκκλησιαστικό οικόπεδο στο Γαϊτάνι, όπως διάβασα ότι δήλωσε ο Νομάρχης?
Εδωδε κανένα χαρτί ή ακόμα και οι υπηρεσίες του δεν μπορούν να τον σιγοντάρουν?
Αλλά θα μου πείτε αφού έκανε ο ΙΔΙΟΣ αυτοψία (!!!) τι τις θέλετε τις υπηρεσίες?
Μα πότε θα σταματήσει η κοροϊδία?