Παρασκευή 15 Αυγούστου 2008

Θαύμα, θαύμα!!!

Ο Μητροπολίτης Σύρου ανακοίνωσε ότι εισακούστηκε προσευχή μέσω email, που έστειλε πιστός, μέσα από το site της Μητρόπολης! Επειδή αναμένεται να υπάρξει σωρεία θαυμάτων μέσω email και επειδή θα γίνει μόδα και ο κάθε κατατρεγμένος θα θέλει να στέλνει email με το αίτημά του και επειδή δεν έχουν όλοι οι πιστοί ηλεκτρονικό υπολογιστή, περιμένουμε με ανυπομονησία να καθιερώσει η Ελληνική Εκκλησία την αποστολή ταμάτων και προσευχών μέσω SMS!

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ε-mail πιστού προς Μητρόπολη Σύρου:

Παναγία μου, μίας και ο δικός μας ο Άγιος εδώ στη Ζάκυνθο μάλλον αηδίασε και κάνει πως κοιτάει αλλού, δε βάνεις εσύ ως ανώτερη το χεράκι σου μπας και αλλάξει τίποτα προς το καλύτερο στο νησί; Στέλνω e-mail γιατί έμαθα ότι είναι πολύ αποτελεσματικό και σε παρακαλώ ιδιαιτέρως για λίγη φώτιση στους αιρετούς μας, που μάλλον έχει μπει ο διάολος o τρίκερης μες τ'ασκί τσους...

Ένας πιστός Ζακυνθινός

Ανώνυμος είπε...

Παναγία μου κάνε κάτι για τον πρώην Δήμαρχο Ζακύνθου, Άκη Τσαγκαρόπουλο.
Ο χριστιανός έρχετε κρυφά στη Ζάκυνθο και κάνει τα μπάνια του κρυφά, στη Μιμόζα. Σε παρακαλώ κάνε να ξεχάσουν οι Ζακυνθινοί τι έγινε με τον Στεριώτη, τον Κωνσταντάκο και τον Άκη. Κρίμα δεν είναι που ο πρώην Δήμαρχος δεν μπορεί να μαυρίσει στον ήλιο; Σε ευχαριστώ, αμήν.

Ανώνυμος είπε...

Παναγία μου βοήθα να τη βγάλουμε καθαρή το χειμώνα. Ο τουρισμός δεν πήγε καλά, αλλά ό μόνος που την περνάει καλά είναι ο Νομάρχης και ορισμένοι παρατρεχάμενοι, που κάνουν τις διακοπές τους, πηγαίνοντας στις τουριστικές εκθέσεις, με τα δικά μας λεφτά. Παναγία μου το ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολο να κάνεις τον Νομάρχη να σοβαρευτεί και να κοιτάξει να κάνει κάτι ουσιαστικό με τον τουρισμό. Για αυτό σε παρακαλώ κάνε και μένα παρατρεχάμενο του Νομάρχη. Την ευλογία σου και ευχαριστώ προκαταβολικά.

kostas είπε...

Παναγια μου και Χριστε μου,δεν βλεπετε πως σας καταντησανε πρωτα απο ολα οι "υπηρετες " σας...???
Τι αλλο θα δουμε?

Ανώνυμος είπε...

Παναγία μου, τόσα χρόνια σε παρακαλάω και τίποτα δεν κάνεις! Θα την ψοφήσεις επιτέλους εκείνη τη γίδα του γείτονα;

Έλλην και Ζακύνθιος

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΡΕ ΜΙΖΕΡΟΙ..ΑΜ ΠΩΣ ΓΙΑ...ΚΙ ΙΝΤΕΛ ΙΧΟΥΜΙ ΚΙ ΖΝΒΙΝΤΕΣ ΚΙ ΚΙΜΠΟΥΡΝΤ ΑΑΑ?
ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ...ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΕΝΑ Ε-ΜΑΙΛ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΨΕΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ...

Vazalergic είπε...

Μέχρι το πρώτο κόμμα να διαβάσεις, καταλαβαίνεις...

Ανώνυμος είπε...

Παναγία μου σε παρακαλώ κάνε το Νομάρχη σαν τον Λιμενάρχη.

Ανώνυμος είπε...

Πρώτη φορά φέτος το καλοκαίρι στις Ορθονιές στα Ξύγκια δεν αναβλήζει το γνωστό σε όλους θειάφι (ξύγκια) μαζί με τα παγωμένα νερά από το υπέδαφος. Τα νερά εχουν φυσική θερμοκρασία. Ούτε βέβαια στην περιοχή αισθάνεται κανείς την χαρακτηριστική μυρωδιά του θείου. Λέτε να είναι τυχαίο το γεγονός ή μπορεί κάποιος να το συνδέσει με τις προβλέψεις του κυρίου Λάγιου για επικείμενο μεγάλο σεισμό; θα μπορούσαν να λάβουν θέση οι γεωλόγοι σχετικά με αυτό το φαινόμενο;