Κυριακή 10 Αυγούστου 2008

Μητσοτακέϊκο πνεύμα αθάνατο!

Τα φαινόμενα απατούν. Στη φωτογραφία δεν είναι αυτό που νομίζετε... Σύμφωνα με την επίσημη κυβερνητική θέση: "Η Υπουργός Εξωτερικών κα. Ντόρα Μπακογιάννη, συγχαίρει τη σύζυγο ενός Ολυμπιονίκη στην ιστιοπλοΐα!"


Κάντε κλικ στη φωτό για μεγέθυνση.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ ΤΟΝ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΤΡΕΟΥ... ΘΑ ΠΡΑΣΙΝΙΣΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ...
ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ Η «ΚΑΣΣΙΑΝΗ»?

«Καμιά γυναίκα δεν σηματοδότησε το Βυζάντιο όσο η Κασσιανή, γύρω από το όνομα της οποίας πλέχτηκαν τόσοι θρύλοι αλλά και αληθινές ιστορίες. ...»


ΚΟΣΜΟΣΥΡΡΟΗ ΑΠΟ ΠΑΣΟΚΤΖΗΔΕΣ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ ΤΟΝ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ ΟΠΟΥ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΠΗΓΕΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο «Α-ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ» ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΛΛΑ ΦΕΤΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΗΛΟ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ!!!
ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ Η ΜΕΤΑΝΟΟΥΣΑ ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΣΠΑΣΤΕΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΩΣ ΑΛΛΗ «ΚΑΣΣΙΑΝΗ»

ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΗΓΕΣ Η «ΑΜΑΡΤΩΛΗ» ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ «ΚΑΣΣΙΑΝΗ»: ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΤΗ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΔΡΑ ΒΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΜΥΝΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ..
ΒΑΣΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΙ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΛΑΙΔΗΣ (ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΑΣΟΚ ΠΑΙΔΕΙΑΣ) Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΚΝΗΣ ΚΑΙ ΑΓΕΛΙΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΣΒΟ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΙ ΣΕ ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΕΙΕ ΜΕ ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ (ΒΛΕΠΕ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΣΠΑΙΤΕ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΑΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ κ. ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΗΣ ΜΑΡΙΕΤΤΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ)!!! ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΚΒΙΑΖΑΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΜΜΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΤΟ!!! ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΙΖΑΝ ΒΓΑΖΑΝ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ «ΤΡΕΛΛΟ» ΤΙΣ ΣΤΕΡΟΥΣΑΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΑΖΑΝ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ !!!
ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΕΙΕΣ!!!
ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΘΑ ΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ «ΚΑΣΣΙΑΝΗ» ΠΟΥ ΣΕ ΠΟΥΛΗΣΕ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΟΝ «Α-ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟ» ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΥΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΙΔΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ??

Ανώνυμος είπε...

Ο Κυριακού είπε ότι δεν έγινε και τίποτα που ο κινέζος σκηνοθέτης έδειξε τον Κοκό! Σωστός ο Μίνωας;