Τρίτη 8 Ιουλίου 2008

Εγκαίνια σήμερα το πρωί για την malakia του Πόρτου…


…ανάμεσα σε μάρμαρα, καδρόνια, κολώνες και σκοινιά. Προσέξτε τις κατασκευαστικές λεπτομέρειες του προβλήτα. Οι κάβοι της πλώρης του καραβιού δένουν στην απέναντι μεριά! Οι επιβάτες θα πρέπει να περνούν κάτω ή πάνω από τους κάβους, με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει για την ασφάλεια των επισκεπτών. Φανταστείτε τι έχει να γίνει αν βάλει αέρα και έχει παλάτζο!

Post by: Kostas

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ατσάραντε τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται.Υπάρχουν πολλοί λόγοι που τα σχοινιά δένουν στην απέναντι πλευρά. Ορίστε μερικοί:

1. Για να κρατιούνται οι επισκέπτες και να μη πέφτουν κάτω όταν αντικρύζουν τη malakia(με τη Φιλιπινέζικη έννοια του όρου) του Πόρτου.
2. Για να κάνουν οι επισκέπτες Σω.Βε. (σωματική βελτίωση) προκειμένου να αποκτήσουν τη φυσική κατάσταση που χρειάζεται ώστε να μπορέσουν να κυκλοφορήσουν στους δρόμους του νησιού.
3. Για να κρεμάσουμε πλεξούδες με σκόρδα ώστε να μη μας ματιάζουν.

και άλλοι πολλοί....

Ανώνυμος είπε...

Και μια και περί malakias ο λόγος μη ξεχάσεις να στείλεις τη σχετική φωτό στο διαγωνισμό Greatest Kitch 2008 εδώ:
http://www.parallaximag.gr/test/oroi.php

Ανώνυμος είπε...

ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗ malakia TOY ΠΟΡΤΟΥ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗ ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΙΚΗ ΕΝΝΟΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΟΛΩΝΑ!! ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΒΗ ΓΕΡΝΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!!! ΜΑΛΛΟΝ Ο ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΕΙΧΕ ΑΠΟΘΗΜΕΝΟ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΗΣ ΠΙΖΑΣ!!!