Παρασκευή 18 Ιουλίου 2008

Με αφορμή τη σημερινή ομιλία του Πρωθυπουργού στην Αρχαία Ολυμπία...

...του αφιερώνουμε ένα μοναδικό ηχητικό ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ.
Η ηχογράφηση καταδεικνύει τις αιτίες που οδήγησαν στην καταστροφή του Κρόνιου λόφου, αλλά και σημαντικού μέρους του ιστορικού χώρου. Το ηχητικό απόσπασμα, αποτελεί ένα μικρό κομμάτι από τις συνομιλίες των πυροσβεστών, μέσω ασυρμάτου, λίγες ώρες πριν η φωτιά μπει στον αρχαιολογικό χώρο, αλλά και τις ύστατες προσπάθειες για να σωθεί η ιστορική μας κληρονομιά. Όπως θα ακούσετε, η ελληνική πολιτεία, για την προστασία της ιστορίας μας, είχε διαθέσει ένα και μόνο όχημα! Σεμνά και ταπεινά...

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λαμόγια των αποχαρακτηρισμών και παράσιτοι ...ανοούμενοι μας προγράφουν.
Οι καταστροφικές - για δάση, μονοκαλλιέργειες, επάρκεια νερού - ΞΗΡΑΣΙΕΣ θα συνεχιστούν ΓΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ... Το πετρέλαιο τελειώνει... Οι βαφτισμένες "εναλλακτικές" πανάκριβες πηγές ενέργειας (βι-αι-οκαύσιμα, τοξικά πάνελ, πανάκριβες ανεμογεννήτριες, "ακίνδυνα" ραδιενεργά-αφού μας ενοχοποιούν δόλια οι ψευτοικολόγοι για τις φυσικές κλιματικές αλλαγές για να μαζεύουν παρασιτικά συνδρομές), με τις οποίες κερδοσκοπούν και μας αποπροσανατολίζουν, γίνονται όλο πιο ακριβές, αφού κι αυτές στηρίζονται στο πετρέλαιο...
Κατάρρευση όπως οι μοιρολάτρες Πομπηιανοί και οι Μάγια
ή Αποκέντρωση-Αναδασώσεις-Αυτάρκεια επειγόντως;

http://www.youtube.com/v/dXSHtsOztRk
http://aftarkia.wordpress.com
http://www.youtube.com/watch?v=RQX9WgL7jQc

Ανώνυμος είπε...

Καιρός για ΣΥΜΦΙΛΙΩΤΙΚΟ ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ (των 3 πρώτων ελληνικών Συνταγμάτων, της Ελβετίας και πλήθους συλλόγων)
και κυβερνήσεις αλληλεγγύης, χωρίς λαμόγια, μίζες και διχόνοια!
Μπορεί να αρχίσει πριν νομοθετηθεί, από πρωτοβουλίες ανά δήμο, βάζοντας ανεπίσημη κάλπη πριν τις εκλογές για να ψηφίζουν όσοι θέλουν, όσους από τους υποψήφιους θέλουν να αποτελούν το ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ (το εφάρμοσαν στη Μελίβοια Αγιάς το 2000), ώσπου να καταλάβουν όλοι πόσο καλύτερα είναι!

Unknown είπε...

Εχουμε το ίδιο απόσπασμα αλλά με καλύτερο δέκτη που κόβει τον υπότονο για τα repeater.

Αν το θέλεις, κατέβασέ το από εδώ (click στο download μετά από λίγα sec).

Ατσάραντος είπε...

@ bloopers team
Ευχαριστώ. Είναι περίεργο το πως γυρίζουν τα πράγματα, ορισμένες φορές.

Ανώνυμος είπε...

Το ξέρεις Ατσάραντε με αυτες τις βλακείες που κάνεις θα σε ψάχνει κανένας περίεργος και θα το φυσας και δεν θα κρυώνει. Εδω μαζευόμαστε να πουμε τη γνώμη μας πέντε ανθρωποι και όχι να κάνουμε τον ντετεκτιβ δεξιά και αριστερά. Μαζέψου λοιπον γιατι με το νέο νόμο για τις επικοινωνίες την έχεις πατήσει. Δεν ξέρω βεβαια που φτάνουν οι πλάτες σου καθόλου περίεργο να φτάνουν μέχρι τη Ρηγίλλης και αν θέλεις να κάνεις τον ΜΥστικό πράκτορα σταμάτα το απο δω και πήγαινε αλλού.
Φίλοι του blogg ο Ατσάραντος τα καμε σαλάτα στην προσπάθεια του να δείξει έξυπνος.

Ανώνυμος είπε...

Απο εξυπνους σαν και σενα ανωνυμε έχουμε αρκετους να φανε και οι κοτες. Το ηχητικο εχει παιξει στον σκαι απο τον τελογλου εδω και μηνες. Ατσαραντε μη μασας. ΧΩΝΕ ΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Re e3ipnakia anwnyme esy kai to komma sou kapsate th mhsi ellada kai exeis to 8rasos kai milas??? Na pas na xeirokrotiseis ton Polydwra kai ton stratigo anemo.

Ανώνυμος είπε...

"πρέπει να πάνε να κρεμαστούνε"...

Και μετά 1 χρόνο η πυροσβεστική έχει ακόμα λιγότερο προσωπικό, τα δάση είναι ακόμα έρμαιο των εμπρηστών, το κράτος αδυνατεί να οργανώσει σοβαρό αντιπυρικό σχεδιασμό ενώ παράλληλα οι "μεταρρυθμίσεις" της κυβέρνησης δίνουν απλόχερα στους καταπατητές τους αναπτήρες.
Αίσχος.
..νεογραικοί είμαστε.

Οι Έλληνες έχουν πεθάνει εδώ και καιρό, βαλσαμωμένοι από κράτος και εκκλησία.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΩ ΤΗ ΕΓΙΝΕ ΠΑΙΔΙΑ.ΣΠΑΝΙΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ...

SKATADESBOYZ

Ανώνυμος είπε...

Ο ΗΛΙΟΣ 3 στον οποίο "κάνουν έκκληση για να μην καούν τα Ολύμπια" είναι υψηλόβαθμο στέλεχος της Πυροσβεστικής.Αν θυμάμαι καλά απο την εκπομπή του Τέλλογλου,είναι ο υποδιοικητής της Ελληνικής Πυροσβεστικής.Τότε δεν δέχτηκε να μιλήσει στο δημοσιογράφο γιατί χάρη σε αυτόν κοντέψαμε να χάσουμε τον ιερότερο χώρο του πολιτισμού μας..Όποιος έχει πάει στην Αρχαία Ολυμπία πριν τη φωτιά θυμάται ένα μέρος απείρου κάλλους και μοναδικής ηρεμίας.Αυτό θα θυμάμαι και εγώ.Στον ενός έτους γιό μου όμως τί θα δείξω;Τις αβάσταχτες μαλακίες,την εγκληματική ασχετοσύνη,την θανατηφόρα ηλιθιότητα του Ήλιου 3;Όποιος γνωρίζει όνομα ας μας το γράψει.Τέτοιοι τύποι αξίζουν διαπόμπευση

Ανώνυμος είπε...

Bre paidia o anwnymos neodimokratis enoxli8ike apo to ixitiko apospasma pou evgale o atsarantos, gia tis fwties stin olympia. Dikio exei. Sto apospasma den ginetai oute mia anafora ston dimarxo tou, ton Aki...Tetoios mpourlotieris kai na min anaferetai ka8olou. An den to 3ereis agapite de3ie, h dimosisysi einai psixi tis dimokratias.

Ανώνυμος είπε...

Re filara stamata ta greeklish kai grapse ellhnika kammia fora,

Ανώνυμος είπε...

Re filara an emenes sto londino kai den eixes elliniko pliktrologio esy pws 8a egrafes? Atsarante vartous sta autia. Grafe ta ola. Eytyxws ta grafeis esy giati oi alloi kanoun gargares.

Ανώνυμος είπε...

Συνηθως αποφευγω για ψυχολογικους λογους να ακουω αρχηγουσ να μιλανε . αλλα αυτη τη φορα ατυχησα:
Ανοξα την tv οταν μιλαγε ο πρωθυπουργος. Και τι ακουσα?
ελεγε στους νεολαιους:
"Τι λυση θα τη δωσουμε μαζι. Εγγυητες γι αυτο εισαστε εσεις" !!! και οι νεοι των 500-600-700 ευρω ζητοκραυγαζαν. Φαινεται πως εκτος απο παροπιδες φορουν και ωτασπιδες, ή δεν ξερουν πως οι εγγυητες ειναι περισσοτερο ατυχοι απ τους οφειλετες που δεν μπορουν (ή ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ) να πληρωσουν το χρεος.
Ωχ Θεε μου, Θεε μου !! που θα έλεγε και η Δαμανακη