Δευτέρα 21 Ιουλίου 2008

Αναπαράσταση εμπρησμού Δημαρχείου.


Εν όψει της "επετείου" του ενός χρόνου από την απόπειρα εμπρησμού του Δημαρχείου, προτείνω να καθιερωθεί αναπαράσταση που θα εορτάζεται κάθε χρόνο. Γίναμε που γίναμε "ρόμπα" στο Πανελλήνιο, τουλάχιστον μπορεί να έρχονται επισκέπτες για το δρώμενο. Προτείνω εταιρεία καυσίμων να αναλάβει τη χορηγία για τα απαραίτητα "μπιτόνια". Το blog δέχεται προτάσεις για το καστ ηθοποιών που θα υποδυθούν τους πρωταγωνιστές και είναι ανοιχτό σε προτάσεις αναπαράστασης του γεγονότος.

Αντιγραφή από το asetonkanape.blogspot

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το γεγονός το έχει προβλέψει και η Κασσάνδρα Νοστραδαμίδου στο ΡΑΠΟΡΤΟ. Στον Καζαντεμία στο τεύχος Δεκεμβρίου 2007 έγραφε για το Σεπτέμβρη:

Σεπτέμβρης

Μετά την επιτυχία που παρουσίασε η επετειακή εκδήλωση της πυρκαγιάς που κατέστρεψε την Αγία Μαύρα, η ΔΕΠΑΖ με αφορμή την επέτειο της απόπειρας εμπρησμού του Παλαιού Δημαρχείου, διοργανώνει στον προαύλιο χώρο του Ξενία, ρεσιτάλ κλασσικής μουσικής σε έργο του …. σε ντο μινόρε con fuoco .
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης γίνεται αναπαράσταση του συμβάντος από τη Πειραματική Θεατρική Σκηνή του Δημοτικού Συμβουλίου, το οποίο έλαβε διθυραμβικές κριτικές στις πολιτιστικές σελίδες του ΡΑΠΟΡΤΟ. Ο Δήμος προσέφερε δωρεάν φυτούρες και παστέλι και η εκδήλωση έκλεισε με δεκάδες βεγγαλικά που ήρθαν εκτάκτως με κούριερ προσφορά ….

Nefelli είπε...

Ναι....ναι να το καθιερώσουμε!!!!

Προτείνω να γίνεται ανήμερα της Τελευταίας Κυριακής των αποκριών και αμέσως μετά τον καρνάβαλο, να καίμε το Δήμο!!!!!

....κάθε χρόνο την ίδια μέρα, θα λουμπαρδώνουμε το Δήμο;;;;;;;;

Ωραία!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Εγώ, πάντως, λέω αντί τον "Βασιλιά Καρνάβαλο" να καίμε τον "Λουμπαρδιάρη Τσαγκαρόπουλο"! "Καρναβάλι" κατάντησε ο Δήμος...