Τετάρτη 2 Ιουλίου 2008

Τεράστια η καταστροφή στη Δυτική Ζάκυνθο, ανεπάρκεια Νομαρχίας και Δήμου για την αντιμετώπιση της ρύπανσης.

Η πετρελαιοκηλίδα απειλεί Ναυάγιο, Πόρτο Βρώμη, Πόρτο Λιμνιώνα, ενώ ολόκληρη η απόκρημνη δυτική ακτή έχει γεμίσει πίσσες, που είναι σχεδόν αδύνατο να απομακρυνθούν. Ο Νομάρχης ειδοποιήθηκε με καθυστέρηση μισής μέρας, αλλά και μετά από την ειδοποίηση καμία υπηρεσία δεν συγκινήθηκε. Από το Λιμεναρχείο ζητούσαν εργάτες και φορτηγά για τη μεταφορά υλικών απορρύπανσης αλλά ούτε ο Δήμος, ούτε η Νομαρχία είχαν να στείλουν. Ο Δήμαρχος Ελατίων, προς έκπληξη όλων, ανακοίνωσε στο χθεσινό Νομαρχιακό συμβούλιο, ότι ήξερε για την πετρελαιοκηλίδα από το απόγευμα της Δευτέρας! Κανένα σχέδιο δεν λειτούργησε και η προστασία των δυτικών ακτών επαφίεται στο φιλότιμο των κατοίκων της περιοχής και των λιμενικών. Καμία βοήθεια από τους άλλους φορείς. Μιλάμε για μεγάλο μπάχαλο.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ατσάραντε με μέτρο ειδικά τώρα η αντιπολίτευσή σου. Δεν ειναι ανάγκη να κινδυνολογείς. Εχουν συμβεί και αλλού αυτά. Τώρα για τα υπόλοιπα ασε τσι σκουξίες και ελα εδω επάνω να βοηθήσεις.

Ανώνυμος είπε...

Η ελευθερία του λόγου είναι δικαίωμα που πηγάζει από το Σύνταγμα. "Υποδείξεις" κάνανε σε άλλες εποχές. Πρόσεχε μη λερωθείς από τσι πίσσες..

Ένας από το Μεσινό.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΛΕΤΕ; ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ; ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΕ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΝΟΜΑΡΧΗ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΚΟΛΛΑΤΕ ΜΙΑ ΤΑΜΠΕΛΑ. ΕΣΕΙΣ ΜΗ ΜΙΛΑΤΕ, ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΟ ΓΛΥΨΙΜΟ. ΕΧΕΙ ΒΟΥΗΞΕΙ Η ΖΑΚΥΝΘΟΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟΥ ΔΕΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΜΕΣΑ. Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΗ. ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΔΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ. ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΜΠΛΟΚ. ΘΑ ΣΤΕΙΛΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΙΓΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΕΙ ΜΑΚΡΥΑ.
ΔΙΟΝΥΣΗΣ Κ.

Ανώνυμος είπε...

Ειδες ατσάραντε, αν ειχανε βαλει το τελεφερικ θα μπορουσανε να κανουν την απορυπανση απο ψηλά!!
οεοεοεοε

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά δεν σας βλέπουμε απο το μαύρο που φάγατε στις εκλογές.

Ανώνυμος είπε...

ατσαραντούλη μην μηδενιζεις τους πάντες και τα πάντα, το δίκιο είναι πάντα κοντά στη μέση. Ο πρ. Δήμαρχος είχε ευκαρίες 12 χρόνια. Ασε και τον αλλο να δούμε τι θα βγεί.

Ανώνυμος είπε...

Ατσάραντε μπορεί συχνά να βρίζουμε του λιμενικούς που μας γράφουν συχά στην παραλιακή αλλά τους αξίζει ένα μεγάλο μπράβο για τις ενέργειές τους στη ρύπανση, αν και μόνοι, πλην ορισμένων ευαισθητοποιημένων ιδιωτών. ΄Ημουν στο Κερί προχθές το βράδυ και είδα από κοντά τις ενέργειές τους. ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ.