Παρασκευή 4 Ιουλίου 2008

Στο ημίφως μεγάλο μέρος της Ζακύνθου...


…σήμερα τα ξημερώματα, εξαιτίας πτώσης τάσης στα δίκτυα μεταφοράς ηλεκτρικού ρεύματος. (Αντί για 220V έδιναν 155V). Δεν ήταν λίγοι όσοι “πήραν στο χέρι” τροφοδοτικά υπολογιστών καθώς και άλλες ευαίσθητες ηλεκτρονικές συσκευές, για τις οποίες ουδέποτε θα αποζημιωθούν από τη ΔΕΗ. Και δυστυχώς δεν είναι μόνο αυτό. Η μεταμεσονύχτια πτώση τάσης ανέδειξε ένα σοβαρό πρόβλημα, για το οποίο φέρει τεράστια ευθύνη και η τοπική ηγεσία. Το γραφείο βλαβών, που απαντά στο τηλέφωνο 26950 22246, κατά τις βραδινές ώρες, ΔΕΝ έχει υπάλληλο! Μάταια δεκάδες Ζακυνθινοί καλούσαν για να μάθουν πότε θα έρθει το κανονικό ρεύμα. Μετά τις 10 το βράδυ η ΔΕΗ είναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ! Οποιαδήποτε ανάγκη και αν παρουσιαστεί, στη ΔΕΗ θα το μάθουν την άλλη μέρα το πρωϊ. Δεν έχουν –λέει- προσωπικό! (Για να εισπράττουν τα αυξημένα τιμολόγια, έχουν.) Που ακούστηκε, ολόκληρο νησί, με χιλιάδες τουρίστες όλο το καλοκαίρι, να μην έχει 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, γραφείο αναφοράς βλαβών! Και μετά θέλουμε και τουρισμό έξη μήνες το χρόνο! Η Νέα Δημοκρατία επανίδρυσε και τη ΔΕΗ!
(Το τελευταίο το έγραψα για να γίνει τζέρτζελο στα σχόλια. Και είναι και αλήθεια)

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΙ .....
ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΟΙ ΞΕΝΟΔΟΧΟΙ ???

Ανώνυμος είπε...

Aτσάραντε ντροπή σου γιατί κατηγορείς τους εργαζόμενους της ΔΕΗ. Δουλευαν τα συνεργεία τη νύχτα πάνω στις κολώνες για να δουλεύει το κλιματιστικό σου πρασινομικροαστέ και να δροσίζεσαι.

Ανώνυμος είπε...

AMA MAUEIS GRAMMATA XANADIABASE TO POST FASISTODEXIE. THN DIOIKHSH KATHGOREI O ATSARANTOS KAI TO KOMMA SOU POY DIELYSE TA PANTA. MAUE NA DIABAZEIS KAI META MPES STO INTERNET.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΔΕΞΙΩΝ. ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΓΡΑΦΕΙ:

Η μεταμεσονύχτια πτώση τάσης ανέδειξε ένα σοβαρό πρόβλημα, για το οποίο φέρει τεράστια ευθύνη και η ΤΟΠΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ.= ΔΙΟΙΚΗΣΗ - ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

Ένας εργάτης.

Ανώνυμος είπε...

Η ΔΕΗ έχει δώσει τις βλάβες σε εργολάβο. Θα έπρεπε η τοπική διοίκηση να είχε βάλει αυτόματο τηλεφωνητή που να λέει το τηλέφωνο του εργολάβου. Αλλά τι τα θες; Ελλάδα!

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά, τα αρχικά ΔΕΗ σημαίνουν Δεν Εχουμε Ηλεκτρικό. Τι θέλετε και φωνάζετε;
Και συ ρε Ατσάραντε τόσα χρόνια στο κουρμπέτι ακόμα μικροαστός. Τσίμπα ρε καμιά μίζα να ανέβεις λίγο κοινωνικά...