Πέμπτη 17 Ιουλίου 2008

Λαγανάς και Άγγλοι νέοι, δύο έννοιες ασυμβίβαστες.


Στη χθεσινή επεισοδιακή συνάντηση του Δημάρχου Λαγανά με τους ιδιοκτήτες των μπαρ και τους Άγγλους τουριστικούς πράκτορες, γράφτηκε ο επίλογος του Λαγανά με την μορφή που τον ξέρουμε. Ο κ. Κομιώτης είπε ότι θα κάνει το Λαγανά όπως θέλει εκείνος, οι μαγαζάτορες πλακώθηκαν μεταξύ τους και οι τουρ οπερέιτορ ανακοίνωσαν ότι από 28.000 νέους που φέρνουν φέτος, του χρόνου θα φέρουν -το πολύ- 1.000! Τους υπόλοιπους 27.000 θα τους πάνε στη Μαγιόρκα! Έτσι θα μείνουν όλοι ευχαριστημένοι. Ο Δήμαρχος θα κάνει ησυχαστήριο το Λαγανά, οι ιδιοκτήτες των μπαρ δεν θα έχουν λόγο να πλακώνονται μεταξύ τους για τα μπαρκρόουλ και οι εταιρίες θα γλιτώσουν τα ακριβά αεροπορικά. Τέλος καλό, όλα καλά;

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΕΝΤΟΝΟΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΛΑΓΑΝΑ.
ΑΝ ΠΡΙΝ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΕΓΕΣ ΣΤΑ ΜΠΑΡ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΠΑΡΚΡΟΥΛ ΘΑ ΣΕ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΣΑΝ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ.
ΚΑΠΙΟΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΟΥΝ ΚΟΣΜΟ(ΟΙ ΗΡΩΕΣ)Ο ΛΑΓΑΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΖΑΝΤΕ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΝ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ.ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΑΡΓΑΣΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΣΙΛΙΒΙ ΑΠΛΑ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΓΑΝΑ.
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΟΞΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ Η ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΑΙΝΕ ΟΙ ΡΕΓΓΕΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΠΗΓΕΝΕ ΑΛΛΟ (ΑΝ ΕΠΕΡΝΑ ΜΙΑ ΚΙΘΑΡΑ ΚΑΙ ΠΗΓΕΝΑ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΚΑΜΙΑ ΚΑΝΤΑΔΑ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ ΘΑ ΜΕ ΠΕΡΝΑΓΑΝ ΓΙΑ ΤΡΕΛΟ .
ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΝΟΜΑ,ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΕΝ ΣΟΥ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ (ΤΟΥ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΤΑΣ ΕΠΙ ΠΤΩΜΑΤΩΝ ΔΗΛΑΔΗ)
ΧΡΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑ ΠΙΟ ΟΡΓΑΝΟΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΑΙ