Παρασκευή 25 Ιουλίου 2008

Ο Άκης ψαράς;

Η έκπληξη του ανθρώπου του ΚΤΕΛ, που φόρτωνε τα δέματα για τη Ζάκυνθο, ήταν μεγάλη. Μόλις φόρτωσε στο λεωφορείο δύο κουτιά από φελιζόλ, όμοια με αυτά που μεταφέρονται τα ανθρώπινα μοσχεύματα.
«Βρε λες να προοδεύσανε τόσο πολύ στο νοσοκομείο του νησιού, που κάνουν και μεταμοσχεύσεις;» σκέφτηκε.
Κοιτάζει το όνομα του παραλήπτη και βλέπει ένα πολύ γνώριμο όνομα. Άκης Τσαγκαρόπουλος!
«Μα τι περιέχουν τα κουτιά;» αναρωτιέται.
Και τότε έρχεται η αποκάλυψη. Τα κουτιά περιέχουν φρέσκα δολώματα! Κάποιος στέλνει στον πρώην Δήμαρχο δολώματα για ψάρια. Σύμφωνα με πληροφορίες -ο πρώην- έχει γίνει μανιώδης ψαράς και σε κάθε επίσκεψή του στη Ζάκυνθο, δεν χάνει την ευκαιρία να ασχοληθεί με το χόμπι του. Η επιλογή αυτού του χόμπι δεν είναι τυχαία. Αποδεδειγμένα το νησί μας έχει περισσότερους από 40 χιλιάδες ...χάνους.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δεν μπορεί να πάει και ο επίορκος δήμαρχος - καταχραστής - εμπρηστής - αλιεύς Άκης στο (υπό ίδρυση) Μοναστηριακό - Ιερατικό Σωφρονιστικό Κατάστημα, όπου με τις ιερές ευλογίες του Σεβασμιωτάτου μας θα συναντήσει πλήθος άλλων Σεβασμιωτάτων επιόρκων Αλιέων, να συζητήσουν εκτενέστατα για "δολώματα" για τους Χάνους; Ξέρουν αυτοί!

Μπράβο μας, Ζακυνθινοί! "Όσο του παπά η μανίκα, τόσο το κωλάντερό μας!"

Unknown είπε...

Πως τον λέγανε εκείνονε που επέρναγε από τσι γειτονιές τση Χώρας κι εφώναζε: "Ψάαααρια!", βέβαια εκείνος τα επούλιε ενώ ετούτοι εδώ, τ' αγοράζουν!

Ανώνυμος είπε...

Είναι αυτό που λέμε δε γ..... που δε γ..... δεν πάμε για ψάρεμα!
Μας έκανε τέτοιο γ..... που δεν ξέρω αν θα του ξανασηκωθει!!!