Πέμπτη 17 Ιουλίου 2008

Σεμνά και ταπεινά διαλύουν τα πάντα.

Ορισμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι του υπόδικου Δημάρχου, κάνουν φιλότιμες προσπάθειες για να φανούν αντάξιοι του αρχηγού τους, Άκη Τσαγκαρόπουλου. Σεμνά και ταπεινά κάνουν κάρβουνο ότι αγγίζουν. Το επόμενό τους κατόρθωμα θα είναι να αναγκάσουν μεγάλους καλλιτέχνες να κάνουν τις συναυλίες τους, στο γήπεδο και όχι στο υπαίθριο θέατρο. Ο λόγος είναι ότι η ΔΕΠΑΖ ζητάει ετσιθελικά, παράτυπα και εκβιαστικά, παραμονές των συναυλιών, 3.500 - 4.000 ευρώ για κάθε μία συναυλία. Αναλογικά ζητάει το δεκαπλάσιο των χρημάτων ενοικίασης του Ολυμπιακού Σταδίου της Αθήνας! Να σημειωθεί ότι από τους Αθηναίους διοργανωτές ζητάει 300-500 ευρώ, ενώ αν ο διοργανωτής είναι από τη Ζάκυνθο η ταρίφα πάει στα τριάμισι χιλιάρικα. Για ποιό λόγο ζητάνε τόσα πολλά λεφτά από τους ντόπιους διοργανωτές; Η απάντηση είναι απλή. Μερικοί από την πλειοψηφία, δεν πρόκειται να ξανά-εκλεγούν ούτε σε σύλλογο γονέων και κηδεμόνων στη Ζάκυνθο. Η μοναδική τους ελπίδα να εκλεγούν κάπου, είναι αν μεταδημοτεύσουν. Αυτός πρέπει να είναι ο λόγος που κάνουν χαμηλές τιμές στους Αθηναίους. Μπορεί μετά από λίγο καιρό να μεταδημοτεύσουν σε κανένα Δήμο της Αττικής. Στο Δήμο Κορυδαλλού για παράδειγμα.

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μερικά ακόμη:

-Τσιμεντοποίηση Αλεξάνδρου Ρώμα
-Διάλυση παιδικών χαρών ή μετατροπή τους σε πάρκινγκ
-Ξεπούλημα πλαζ ΕΟΤ

Ανώνυμος είπε...

Καλά κάνουνε! Αφεντικά στο μαγαζί τους είναι, ό,τι θέλουνε ζητάνε! Με το αίμα τους το χτίσανε! Και τις εισπράξεις, δικαίωμά τους να μην ξέρει κανείς τι θα τις κάμουνε! Κι εσείς χαζοβλακοζακυνθινοί, σκάστε και ξαναψηφίζετέ τους, να παχαίνει η κ..λάρα τους με τα ωραία λεφτά σας! Ο Τσαγκαρόπουλος ΤΩΡΑ δικαιώνεται! Αχ Άκη μου, γιατί να μην προκάμεις να βάλεις τη φωτία; Αλλά μη στεναχωριέσαι! Το Δημοτικό Συμβούλιο θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο! Θα ολοκληρώσει το έργο σου!!!
Πρόσεξε μην καείς από τον ήλιο στη Μιμόζα, όπου παίρνεις τα μπάνια σου!

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΕΧΟΥΝ ΚΟΨΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΔΕΠΑΖ. ΖΗΤΑΝΕ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ. ΣΤΟ ΚΨΜ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ 1 ΩΡΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙ ΝΕΡΟ. ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΗ ΔΕΠΑΖ ΝΑ ΚΟΒΕΙ 50 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΘΕΑΤΡΑ. ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕΙ Ο ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί είναι άχρηστοι. Ούτε ενα σινεμά δεν μπορούν να κρατήσουν ανοιχτό, πόσο μάλλον έναν ολόκληρο Δήμο.

Ανώνυμος είπε...

Ε οχι να χρησιμοποιεις το blogg σαν επιχειρηματίας η σαν εκπρόσωπος επιχειρηματία. Καταλάβαμε οτι εκπροσωπεις επιχειρηματικά συμφέροντα. ΔΕν χριάζεται μυαλό.
εμπενε και γοητευε Ζακυνθινέ επιχειρηματία Ατσάραντε

Ανώνυμος είπε...

Enas akomh psifoforos toy Tsagkaropoulou o parapanw anwnymos. Perastika

Ανώνυμος είπε...

Οι εγκαθετοι του μπουρλοτιερη να πανε να του κανουν παρέα στη Μιμόζα.

Ανώνυμος είπε...

εΣΥ ΑΝΩΝΥΜΕ που ξερις τι ψηφισε ο αλλος ανώνυμος; Πρέπει να σαι η UFO η ονειροπαρμένος.

Ανώνυμος είπε...

Tι μας νοιαζει πόσο σου γυρεύουνε Ατσάραντε να σου δώσουνε το θέατρο να κονομήσεις. θα σε ξέρουνε απο παλιά φαίνεται και θα χεις καμει νταραβέρια με δαύτους. Δεν σου κανουνε τώρα τα χατήρια γιατι σφίξανε οι ----- και σου κακοφάνηκε.
Τελικά ρε ΑΤσάραντε εισαι επιχειρηματίας η δεν είσαι;
Για το ποιοί ψηφίσανε Τσαγκαρόπουλο ιδίως περσι ας ψαχτουμε ολοι μας.

Ανώνυμος είπε...

Η αληθεια ειναι οτι σφιξαν οι κ..λοι. Ειδικα στον Κορυδαλλο πρεπει να προσεχεις που πας, φιλε ψηφοφορε του Τσαγκαροπουλου.
Ειναι αληθεια οτι η μιση Νεα Δημοκρατια περασε απο εκει. Κουμπαροι, καρτελ, Ακης και τοσοι αλλοι. Τους Πασοκους λεγατε οτι ειναι λαμογια αλλα οι Νεοδημοκρατες θα κανουν τοπικη οργανωση μεσα στη φυλακη!

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον ο Ατσάραντος ειναι businessman του ραδιοφωνικο-διαφημιστικού-τηλεοπτικού-εφημεριδικου ζακυνθινού κατεστημένου συστηματος. Τι μας νοιάζει αν του γυρεύουνε και ότι του γυρεύουνε. Επιχηρηματιας είναι το αγόρι (?) αφηστε τον να κανει τουμπες. Το σύστημα τα χε καλά με ολα τα προηγούμενα δημαρχάκια. Ηταν συνεταιράκια τους. Εκει που θα πέσει γελάκι ειναι οτι ολοι του συστήματος ρουφιανεύουντε αναμεταξύ τους και φωναζουνε τα απλυτα μεταξυ τους.

Ανώνυμος είπε...

καλα ρε Ηρακλη Πουαρω, ειναι το τοσο δυσκολο να καταλαβεις οτι τα χρηματα θα τα πληρωσουν στην τελικη οσοι πανε στις συναυλιες, μεσω του εισιτηριου; κατα τα αλλα συνεχισε την κλαψα και δες πως ήταν η δεπαζ πριν απο χρονια και πως ειναι τωρα. εσυ τι δουλεια κανεις εκτος απο ρουφιανος;