Τετάρτη 16 Ιουλίου 2008

Η παιδική πορνογραφία μας έλειπε...

Αν και δεν έχει καμία σημασία, ο γιατρός δεν είναι Ζακυνθινός.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Avaskolopismo 8elouv ta gourouvia!!!

Unknown είπε...

Εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω, γιατί προστατεύονται οι εμπλεκόμενοι σε τέτοια εγκλήματα και δεν μαθαίνουμε τα ονόματά τους, ώστε να μπορούμε να προστατευτούμε κι εμείς.

Αντιθέτως, μπορεί για κάτι πολύ απλό, να δούμε το όνομα ενός 20χρονου, στις εφημερίδες...

Όσο σκληρή κι αν ακούγομαι, θα ήθελα να υπήρχε η ποινή της θανατικής καταδίκης, μόνο και μόνο για τις περιπτώσεις παιδικής πορνογραφίας.

Ατσάραντος είπε...

Από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Παναγιώτη Πούλιο, έχει εκδοθεί Διάταξη με την οποία επιτρέπεται η δημοσιοποίηση των ονομάτων κατηγορουμένων στην υπόθεση παιδικής πορνογραφίας. Η διάταξη εκδόθηκε κατ' εφαρμογήν του νόμου 3625/07 του υπουργείου Δικαιοσύνης, ο οποίος προβλέπει τη δημοσιοποίηση ονομάτων ατόμων σε βάρος των οποίων έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις ή έχουν επιβληθεί καταδίκες που αφορούν κοινωνικά εγκλήματα.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση, της Ζακύνθου, ο συλληφθείς οδηγείται σήμερα στον εισαγγελέα και μέχρι να του απαγγελθούν κατηγορίες δεν επιτρέπεται η δημοσιοποίηση του ονόματός του. Αν του απαγγελθούν κατηγορίες θα δημοσιεύσουμε το όνομα.

Unknown είπε...

Δεν γνώριζα την ύπαρξη της συγκεκριμένης διάταξης και χαίρομαι, που το μαθαίνω!

Πάντως, το προήγουμενο σχόλιό μου, δεν ήταν επιθετικό προς το μπλογκ αλλά πηγάζει από την αγανάκτησή μου, για την απόκρυψη στοιχείων τέτοιων ανθρώπων, επικαλούμενοι την αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων, την οποία οι ίδιοι πρώτα - πρώτα δεν σεβάστηκαν, με την διακίνηση του παιδικού, πορνογραφικού υλικού!

Τέλος, το θέμα δεν είναι μόνο το πόσοι συλλαμβάνονται από την αστυνομία για τέτοιου είδους υποθέσεις αλλά το πόσοι συνεχίζουν να δρουν ανενόχλητοι, είτε κατασκευάζοντας το υλικό είτε διακινώνντας το, είτε χρησιμοποιώντας το για προσωπική του ευχαρίστηση.

Κανένας ψυχικά υγιής άνθρωπος, δεν είναι δυνατόν να δέχεται την ύπαρξη παιδικής πορνογραφίας!

Συγγνώμη για την αγανάκτηση αλλά είναι ένα θέμα που με πονάει πάρα πολύ και σαν γυναίκα και σαν μητέρα και απλά σαν άνθρωπο.

Ευχαριστώ!

Ατσάραντος είπε...

Αγαπητή Dana δεν υπάρχει κανένα ζήτημα επιθετικότητας και το γνωρίζω πολύ καλά.
Στα υπόλοιπα είμαι μαζί σου. Μόλις μάθω την εξέλιξη του θέματος από τον εισαγγελέα θα κάνω και την ανάλογη ανάρτηση. Κανένα ελαφρυντικό για τους παιδεραστές.

kostas είπε...

ηταν χειρουργος ΧΡΥΣΑΦΗ ...
ο νοων νοειτω...

Dotoros είπε...

Πρέπει να τον δώσουν στο λαό να του απαγγείλει κατηγορίες και όχι ο εισαγγελέας

Ανώνυμος είπε...

Φίλε kostas του γιατρού του άρεσαν τα ΧΡΥΣΑ φιόρα. Καταλάβατε;
Θέλω να δώ τι θα κάνει το συνάφι του, ο Ιατρικός σύλλογος και τα Πειθαρχικά όργανα. Συμφωνώ να δωθεί στο λαό να τον δικάσει. Κανένας οίκτος στους Παιδόφιλους.