Κυριακή 20 Ιουλίου 2008

Οι θρυλικές μεταγραφές του προέδρου.

Με μεταγραφές έκπληξη απάντησε ο πρόεδρος, στην μεταγραφή Σίλβα στον ΠΑΟ. Όλη η αφρόκρεμα του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου ντύθηκε στα ερυθρόλευκα. Κακά, Μέσι, Ντρογκμπά, Κριστιάν Ρονάλντο, Μπουφόν, ο αρχηγός, Ροναλντίνιο, Νιστελρόι, Πίρλο, Ροναλντίνιο, Μπέκαμ. Στόχος του Σωκράτη είναι να φέρει ακόμη 6 παιχταράδες, τους: Ρούνεϊ, Ιντσάγκι, Λάμπαρντ, Ανρί, Ετό και Καναβάρο, για να έχει και καλό πάγκο ο Ισπανός προπονητής Ernesto Bale-Bgale.

Θα αγόραζε και άλλους παιχταράδες, αλλά μετά ο πρόεδρος ...ξύπνησε!

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κοκαλη θεε μου, πεσε για υπνο και κανε κι αλλες μεταγραφες.

Ανώνυμος είπε...

Fere kai ton Pele.

Ανώνυμος είπε...

Βαλε και τον Μαραντόνα.

Ανώνυμος είπε...

Ξέχασες τον Πολέτι. Αλλά που να τον θυμάσαι...ήσουνα πιτσιρικάς όταν έγινε αυτή η ιστορική μετεγραφή...

Ανώνυμος είπε...

Να ένα απόσπασμα άρθου της "Ε" περί Πολέτι για όσους δεν ευτύχησαν να τον προλάβουν:

"Ενα από τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα του παρελθόντος, ο Αργεντινός τερματοφύλακας Πολέτι, τον οποίο έφερε τη δεκαετία του '70 ο Γουλανδρής στον Ολυμπιακό. Στα πρώτα ματς ο Πολέτι δεχόταν τα σουτ των αντιπάλων του πολύ ψύχραιμος, κύριος, χωρίς καθόλου να αντιδρά. Η μπάλα έφευγε άουτ, ξυστά από το δοκάρι και η εστία του παρέμενε απαραβίαστη. «Μεγάλη αντίληψη ο Πολέτι», ήταν το συμπέρασμα Τύπου και εντυπωσιασμένων φιλάθλων. Στα επόμενα παιχνίδια ο Πολέτι συνέχιζε να το παίζει ατσαλάκωτος Τζέιμς Μποντ στο χορτάρι, η μπάλα άρχισε να χτυπά στα δοκάρια και ενίοτε να μπαίνει και γκολ. Οι φίλαθλοι στην κερκίδα άρχισαν ν' ανησυχούν. Σου λένε, «εντάξει, μεγάλη αντίληψη ο Πολέτι, αλλά εδώ το πράγμα σταδιακά ζορίζει». Τελικά, όταν στα επόμενα παιχνίδια τα γκολ έπεφταν βροχή, οι φίλαθλοι κατάλαβαν ότι δεν ήταν αντίληψη αυτό που είχε ο παικταράς τους αλλά έναν συνδυασμό λουμπάγκο και μυωπίας, ο οποίος ήταν και υπεύθυνος για την παροιμιώδη ψυχραιμία που επεδείκνυε όποτε ο αντίπαλος σέντερ φορ ερχόταν καταπάνω του με απειλητικές διαθέσεις. Ο Πολέτι απλώς δεν τον έβλεπε ή, στη χειρότερη, φοβόταν ότι αν έσκυβε δεν θα ξανασηκωνόταν ποτέ..."


giannis@enet.gr



ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 16/08/2007

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο εισαι πολυ αστειος.
Ολυμπιακος της πουτσας ομως.
Οι Ολυμπιακοι δεν ειρωνευονται τον Ολυμπιακο, οι Ολυμπιακοι παντα ξεχωριζαν για την παθολογικη τους αγαπη στην ομαδα.
Στα ευκολα βεβαια (15 χρονια τωρα) ευδοκιμουν τυποι σαν εσενα. Οι τυποι που ειναι παντα υπερανω, παντα πρωτοι στην κριτικη αλλα στα δυσκολα δεν ειναι πουθενα.
Μπορει να την αλλοιωνετε και μονο που υπαρχετε, αλλα την ταυτοτητα του κοσμου του Ολυμπιακου δε θα την αλλαξετε.
ΠΕΤΡΙΝΑ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΜΥΑΛΟ ΝΕΟΓΑΒΡΟΙ

Ανώνυμος είπε...

@ kapoios.
kane ena IQ test. an den mporeis na katalaveis ti satira tote, to kouvadaki dou kai se alli paralia.

Ανώνυμος είπε...

Οι Ολυμπιακοι ειναι εξυπνοι ανθρωποι και καταλαβαινουν και τη σατιρα και το αστειο της υποθεσεως. Επειδη εγραψε καποιος μια βλακεια, αυτο δεν αντιπροσωπεύει τον λαο του Θρυλου. Η καφρίλα δεν ειναι ο κανόνας.