Τρίτη 1 Ιουλίου 2008

«Γαύρος» και «βάζελος»

Τα υπουργικά καθήκοντα, υπουργικά καθήκοντα και η Εθνική Ελλάδος, Εθνική Ελλάδος... Ο Μ. Λιάπης δεν χάνει αγώνα της, όση δουλειά και αν έχει. Πέρυσι το καλοκαίρι πήγε στην Πορτογαλία, αγνοώντας τις πρωθυπουργικές συστάσεις. Την Πέμπτη το βράδυ ήταν στις εξέδρες του σταδίου της Λειψίας για να παρακολουθήσει τον αγώνα Ελλάδας - Βραζιλίας.*Σταθερός δίπλα του στην κερκίδα ο γιος του Κωνσταντίνος, ο οποίος διαφωνεί στις ποδοσφαιρικές προτιμήσεις με τον πατέρα του, καθότι «βάζελος», ενώ ο υπουργός Μεταφορών «γαύρος».

Δ. ΤΣ.
ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ - 19/06/2005
Copyright © 2008 Χ. Κ. Τεγόπουλος Εκδόσεις Α.Ε.


Υ.Γ. Μετά την προτροπή του Νίκου Χατζηνικολάου: "Αν θέλετε να βρείτε ποιός Υπουργός ταξίδεψε με τον Χριστοφοράκο, ψάξτε τα παραπολιτικά-αθλητικά σχόλια εκείνης της ημέρας".

Υ.Γ.2 Βέβαια, ακόμη και αν ταξίδεψε με τον Χριστοφοράκο, αυτό δεν σημαίνει τίποτε. Το ότι νοίκιασε ένα τρένο για τρεις μήνες, ενώ θα μπορούσε με τα διπλάσια λεφτά να το αγοράσει, αυτό δεν είναι επιλήψιμο. Ο κ. Λιάπης είναι πολιτικός και όχι σταθμάρχης!

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καταθέτοντας εξάλλου στον εισαγγελέα Παναγιώτη Αθανασίου ο εκπρόσωπος της εταιρείας Thales, που έχασε τον διαγωνισμό για το C4I, κ. Παύλος Πέζας, άφησε αιχμές για τη σχέση του εκπροσώπου της SAIC κ. Γιώργου Τρεπεκλή με το υπουργείο Εξωτερικών το 2003.

ποιος ηταν Ατσάραντε ΥπΕΞ το 2003;
Μηπως ηταν Ο .......;
Τι ητανε τούτο πάλι;

Ανώνυμος είπε...

και τουτο ---
Διέξοδο από τη δίνη της υπόθεσης της Siemens αναζητεί ο κ. Γ. Παπανδρέου, ο οποίος φέρεται βαθύτατα προβληματισμένος για το γεγονός ότι πολλά στελέχη του κόμματος δεν μοιάζουν να αντιλαμβάνονται τη σοβαρότητα του προβλήματος, και κυρίως το πόσο μπορεί να κοστίσει μεσοπρόθεσμα στην αξιωματική αντιπολίτευση η παρατεινόμενη σκανδαλολογία για στελέχη του λεγόμενου εκσυγχρονιστικού ΠΑΣΟΚ. Δεν είναι τυχαίο ότι ο αρχηγός της αντιπολίτευσης αναφέρθηκε στο πρόβλημα της διαφθοράς στη χώρα μας ακόμη και στην ομιλία του στο Συνέδριο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς που άρχισε χθες, ενώ άνθρωποι που συνομιλούν καθημερινά μαζί του δεν αποκλείουν τη λήψη γενναίων πρωτοβουλιών στην περίπτωση που από τη Δικαιοσύνη προκύψει εμπλοκή και άλλων στελεχών του ΠΑΣΟΚ στο σκάνδαλο της Siemens.

------------------------------

Ανώνυμος είπε...

Aστα τα πολιτικά Ατσάραντε γιατι μαζεύεις εδω τη Δεξιά και μας κολλάνε.

Ανώνυμος είπε...

Aτσάραντε καλο το Blog σου αλλά το παράχεσες με τα πολιτκά και σου τη λένε οι Δεξιοί τώρα.

Ανώνυμος είπε...

Koitaxte ta xalia sas me to exadelfo tou Karamanli kai meta arxiste tis ampelofilosifies gia tin politiki tou blog. Exete faei apo ta omologa, apo ti siemens, apo to C4I kai diafora alla. Oxi esy poy eisai o m@l@k@s ths ypo8esis, opws kai egw, alla ta komma pou proskynas. Exw diavasei epikritikes anartiseis gia ola ta kommata kai edw ola grafontai. re file koita to feggari kai oxi to daktylo. mipws eisai dexios i mipws foras paropides???

Ανώνυμος είπε...

Το μήνυμα αυτό θέλησε να εκπέμψει και ο γραμματέας της Χαρ. Τρικούπη σε χθεσινή του συνέντευξη (στα «Νέα»). «Η ζημιά για το ΠΑΣΟΚ είναι μεγάλη, αλλά όχι ανεπανόρθωτη» τόνισε ο κ. Γ. Ραγκούσης και -χωρίς να ερωτηθεί- προέκρινε ως επιτακτική την ανάγκη «να συνειδητοποιήσουμε όλοι το μέγεθος του προβλήματος», λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «απαιτείται πανστρατιά». Η φράση αυτή, που προφανώς δεν ελέχθη χωρίς συνεννόηση με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, ερμηνεύθηκε ως ενδεικτική του προβληματισμού και της όχλησης του κ. Παπανδρέου για τη στάση αρκετών βουλευτών του κόμματος. Οπως έλεγε στενός του συνεργάτης, «μας δημιουργεί εκ των πραγμάτων πρόβλημα ότι είμαστε σε αναγκαστική αναμονή της έρευνας της Δικαιοσύνης, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο πρόεδρος θα συνεχίσει να ανέχεται την παρατεινόμενη εσωστρέφεια».

Ανώνυμος είπε...

Φαγανέλια Δεξιοί. Σας πειράζει που σας κράζουν; Θα σας περάσει!! Είδαμε και τα καλά σας στη Ζάκυνθο.
Νιάου!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ελληνικά δεν γράφει ο υπολογιστής σου Σύντροφε ;

Ανώνυμος είπε...

Ναι ο Τσουκάτος ηταν ο στρατηγός της ΝΔ.
Αυτον το Rocos τον ξέρεις;

Ανώνυμος είπε...

Grafw opws milaei o Proedros. Giati? Den mporeis na diavaseis?

Ανώνυμος είπε...

Kwsta pes alevri.
O fethry se gyrevei...

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχως ηταν τυχαίο μας εντελώς τυχαίο που σουτάρισε ο George kotzam ex Prime Μινιστερ;

Ανώνυμος είπε...

«Νιώθω πικρία για την έλλειψη ευθύτητας και αλληλεγγύης από το πολιτικό χώρο, στον οποίο αφιέρωσα μεγάλο μέρος της ζωής μου για να διδαχθώ στο τέλος πως η αλληλεγγύη δεν είναι συλλογική αλλά ατομική υπόθεση», αναφέρει στο υπόμνημά του. Ο ίδιος εξερχόμενος του εισαγγελικού γραφείου δήλωσε, μεταξύ άλλων, «είμαι πικραμένος γιατί η παράταξη που υπηρέτησα πιστά επί 30 χρόνια με εγκατέλειψε. Χωρίς αλληλεγγύη και θάρρος με άφησε μόνο μου. Ανέμενα από το κόμμα που υπηρέτησα αφοσιωμένα και ανιδιοτελώς επί μια γενιά, το ελάχιστο επίπεδο ευθύτητας και αλληλεγγύης. Γνωρίζουν άλλωστε στο κόμμα και οπωσδήποτε πληροφορήθηκαν από τους ταμίες την αλήθεια. Αν οι ταμίες είχαν πει πως ο κ. Τσουκάτος ψεύδεται, όφειλαν να με αποβάλουν με συνοπτικές διαδικασίες. Ομως η αλήθεια δεν τους επιτρέπει παρά μόνο τη λήψη μιας απόφασης περί αναστολής της ιδιότητάς μου, ως μέλους του κόμματος και μάλιστα συγχέοντάς με, με το γενικότερο σκάνδαλο της Siemens για το οποίο ουδεμία γνώση είχα ή ανάμιξη».

Ανώνυμος είπε...

Αντε πάλι τα ίδια. Σε καθε ανάρτηση που θα κραζεται η Ν.Δ ενοχλούνται οι δεξιοί. Φτάνει πια. Εχετε καταντησει χειροτεροι απο τους Κνιτες. Δε βλέπετε οτι οι δικοί σας έχουν ριμάξει το κρατος. Τοση τύφλα πια. Νισάφι.

Ανώνυμος είπε...

Για κοιτα που παρεξηγουνται οι νεοδημοκρατες. Τα λεφτα μας πισω ρεεεε.
Ενας συνταξιουχος των 543 ευρω.

Ανώνυμος είπε...

Toulaxiston o GAP tous ediwxe.
O Kwstas giati krataei Mitsotaki, Liapi??
Kamia apantisei paizei??

Ανώνυμος είπε...

Βρε ουστ. Πέσατε με τα μούτρα και φάγατε από παντού. Και τις πέτρες γλύψατε.

Ανώνυμος είπε...

Συνταξιούχε των 543 ευρώ το laptop σου το πήρες με την συνταξή σου ;