Παρασκευή 27 Ιουνίου 2008

Και στο troktiko.blogspot ο "Νομάρχης Big Brother".

Αναμένεται παρέμβαση της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, ενώ πολλά είναι τα ερωτήματα για τους πραγματικούς σκοπούς της εγκατάστασης κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης των πολιτών, που πηγαίνουν στη Νομαρχία. Άραγε ο Νομάρχης προετοιμάζει το έδαφος όταν ομολογεί ότι άγνωστοι μπαίνουν με αντικλείδια το βράδυ στη Νομαρχία; Ποιά έγγραφα της Πολεοδομίας και των Οικονομικών Υπηρεσιών μπορεί να έχουν κάνει φτερά; Ποιές κρατικές σφραγίδες έχουν κλαπεί; Ποιοί ψάχνουν για δικαιολογίες; Άραγε θα είναι οι κάμερες υψηλής ανάλυσης το άλλοθι, ότι η ηγεσία προσπάθησε να πάρει τα μέτρα της; Μήπως θα μας πουν: «Καταλάβαμε ότι μας έκλεβαν έγγραφα και σφραγίδες και γι’ αυτό βάλαμε τις κάμερες»; Ποιοί έχουν συμφέρον να εξαφανίσουν αποδείξεις και άλλα σημαντικά έγγραφα, ενόψει ελέγχου σε τμήματα της Νομαρχίας; Πέρα από την πλάκα, με τον Big Brother, τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά, αν επιχειρηθεί συγκάλυψη παρανομιών της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης. Μετά το σκάνδαλο στο Δήμο, να περιμένουμε ανάλογα ρεντίκουλα και στη Νομαρχία;

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε κι από κει σκάνδαλα... Ζήτω η Τοπική Αυτοδιοίκηση Ζακύνθου, το προπύργιο της Δημοκρατίας και της Διαφάνειας!
Ναι μεν στην εποχή μας έχεις το δικαίωμα να λες ό,τι θες, αλλά οι άρχοντες σε γράφουν επιδεικτικά και συνεχίζουν ανενόχλητοι το ...έργο τους, αφού κανείς δεν πάει ποτέ στη φυλακή!
Μπράβο και σε σένα Δικαιοσύνη!! Είσαι τόσο "τυφλή", που δεν πιάνεις ποτέ κανένα! Ιδιαίτερα στη Ζάκυνθο, είσαι και κουφή και κουλή εκτός από στραβή!

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια, το ονοματάκι του προμηθευτή-εγκαταστάτη των καμερών το γνωρίζουμε;Μήπως είναι το ίδιο με του "συντηρητή" των φωτεινών σηματοδοτών που εισπράττει τακτικά περισσότερα απ ο,τι κόστισαν;Γιατί τότε αλλάζει το πράγμα.Απλά δώσαμε λίγα ευρουδάκια (λέμε τώρα) σ ένα δικό μας παιδί, κι οταν λέμε "δικό μας" συγγενή μας, σχεδόν αίμα μας...

Ανώνυμος είπε...

Συντρόφια
Έισαστε προσκυνημένοι στο Γάσπαρο. Και στις τελευταίες εκλογές που βρήκε τις ψήφους; Η Δεξιά δεν το ψήφισε για να τον ξεφορτωθεί και τον ψηφίσατε εσείς οι ίδιοι.
Σιωπή και αυτοκριτική τώρα.

Ανώνυμος είπε...

Siga re dexie. se ligo 8a mas peis oti Gasparos, Pettas, Tsagkaropoulos den htan NEA DHMOKRATIA. O Karamanlis tous evale ypopsifious. NIAOY. Foveres epiloges pou simatodotoun ti Nea Dimokratia sto nisi.

Ανώνυμος είπε...

Πέττας = Υπόδικος
Τσαγκαρόπουλος = Υπόδικος

Ποιός τους έδωσε το χρίσμα; Οι δεξιοί πρέπει να πουνε συγνώμη στους Ζακυνθινούς γιατί οι Δήμαρχοί τους μας έκαναν ρεζίλι στο πανελλήνιο.
Βρε ουστ!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο Πέτ@@ δεν είχε καμμιά σχέση με Νομάρχη του ΠΑΣ@@@. Ο Τσαγκ@@@@@ δεν ειχε σχέση με Αρμ@@@ Γκ@@@ και Σεβ@@@@. Ο Αγαλ@@@@ με Κανελ@@@@@ και Πετ@@@.

Εμπαινε Γιούτσο

Ανώνυμος είπε...

Ναι ήταν η συνωμοσία της Σιόν. ασε ρε φίλε γιατί σε λίγο καιρό θα πρέπει να κάνετε τοπική οργάνωση Κορυδαλλού Ν.Δ.
Νιάουυ

Ανώνυμος είπε...

Ρε τι βλέπουν τα μάτια μου! Ο Πέτ@@ έχει σχέση με Νομάρχη του Πασόκ, ο Τσαγ@@@ με τον Αρμ@@@, ο Αγα@@@ με τον Πέ@@@.
Ρε στη Ζάκυνθο είμαι ή στην Τήλο???

Ανώνυμος είπε...

Tην δεύτερη φορά περίσσεψαν οι δεξιοί που ψήφισαν Τσαγκαρόπουλο θες να μας πεις;
Ρε Στάθη δεν τους εχεις μάθει αφαίρεση στο Δημοτικό;
Δηλαδή τον κακόμοιρο τον Στάθη τον μαύρισαν οι Δεξιοί;
Δηλαδη στο δήμο Ζακυνθίων έχει την πλειοψηφία η Δεξιά στις βουλευτικές εκλογές;
Εισαστε μπερδεμένοι η κάνω λάθος;

Ανώνυμος είπε...

Ton Aki ton psifisan kai pasokatzides. Alla ayto ti simainei. O karamanlis ton evale ypopsifio. o laos akoloyuei panta. tin ey8ini tin exei h nea dimokratia, oxi mono gia to reziliki tis profilakisis tou dimarxou alla kai gia tin epimoni tis Rigilis na min paraiti8ei h pleiopsifia kai na katsei na koukoulwsei ta skandala. den ema8es oti den 8a kini8oyn dikastika enantiwn tou Aki.

Ανώνυμος είπε...

Για την ανάλυση που κάνεις δεν διαφωνώ μαζί σου. Ποιος επιτρέπει σε κάποιους ομως (π.χ. Τσαγκ@@@) απο πολιτικά αδύναμα όντα να εξελίσσονται σε γυπαετούς; Ποιός αποδυνάμωσε τα κομματικά όργανα και τις ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ; Θέλει κουβέντα το πράγμα. Συμπέρασμα η συνταγή του ΚΑΛΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ δεν πιάνει για μπορεί να σου βγεί δαίμων.