Σάββατο 28 Ιουνίου 2008

Στα σκουπίδια οι προεκλογικές υποσχέσεις...

...της πλειοψηφίας του Δήμου Ελατίων, αναφορικά με το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο στις Βολίμες. Όταν ως υποψήφιος κάνεις σημαία του προεκλογικού σου προγράμματος την παραμονή του γραφείου, έτσι ώστε να εξηπηρετούνται οι συνταξιούχοι και οι ηλικιωμένοι συνδημότες, και δεν καταφέρνεις να υλοποιήσεις την υπόσχεσή σου, τότε αν μη τι άλλο φροντίζεις να μην υπάρχουν παράνομες χωματερές στην περιοχή σου! Όχι τίποτα άλλο, αλλά μπορεί να βρεθούν τίποτα "κακόβουλοι" να τραβήξουν τη φωτογραφία και να κάνουν ..."ρόμπα" τους πολιτικούς και δύσπιστους τους πολίτες!

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Aτσαραντάκο πρέπει να σαι ορεινός δηλαδή βουνίσιος και οπαδος του ΚΟύκου. Τι σας κάναμε στις εκλογές; Σας σκίσαμε.
Ενας οπαδός του Μπουλούκου.

Ανώνυμος είπε...

Τι Κούκος, τι Μπουλούκος; Κανένας Ζακυνθινός υπάρχει στη Ζάκυνθο;

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ οπαδέ του Μπουλούκου.
Σιγά μη σκίσετε καμία ρόμπα. Γιατί οι φωτογραφίες σας έχουν κάνει ρόμπα! Έχεις κάτι ουσιαστικό να απαντήσεις για το Ταμιευτήριο; Ως οπαδός και ψηφοφόρος για πες μας, γιατί μπαζώσανε το δρόμο στα Ξύγκια, γιατί αφήσατε να κλείσει το Ταμιευτήριο και αν αυτή η π@π@ρι@ με το τελεφερίκ είναι σωστή πρόταση.

Ένας οπαδός της Αναφωνήτριας

Ανώνυμος είπε...

Mόνο σε Βολιμιάτες απαντάω. Εσυ είσαι απο το Πλεμοναριό.
Βολιμιάτης οπαδος του ΜΠΟΥΛΟΥΚΟΥ.
ΥΓ: Ξεχασες τα θέατρα του ΚΟΥΚΟΥ με το ΘΟΔΩΡΗ.
ΜΕ το τάμα του ΚΟΥΚΟΥ; Αντε γεια!

Ανώνυμος είπε...

Φίλε οπαδέ του Μπουλούκου.
Κατά πρώτον περαστικά.
Ότι και να ήταν ο Κούκος τέτοια χάλια δεν ήταν. Μας κάνατε ρεντίκολο στο πανελλήνιο με την μ@λ@κια για το τελεφερίκ. Μας πήραν στο troktiko στο press-gr και στο indymedia και μας έκαναν ρόμπα! Λέω "μας" γιατί έγω είναι από το Μεσινό, αλλά δουλεύω στην Αθήνα. Ο Κούκος και ο Theo ήθελαν να φτιάξουν μια εκκλησία για να έχουν καλά με το παπαδαριό. Έφτιαξαν μια φανταστική ιστορία, για γέλια, αλλά άλλο μια εκκλησία, άλλο να καταστρέψεις την πιο γνωστή ελληνική παραλία. Αυτά για το Ταμιευτήριο και για τα Ξύγκια είναι αλήθεια; Για απάντησε.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδη πως εισαι απο το Μεσιανό σε σώζει; Εγω ειμαι στραβογάιδουρο! Ετσι δεν μας λέτε; Τον Κούκο τον σώζει να εξομολογηθει στο Δέσποτα.
Ενας Ανω...

Ανώνυμος είπε...

Eκείνα τα θέατρα με το Σημίτη τα ξεχάσατε; ολόκληρος πρωθυπουργός ηρθε και θυμόσαστε τι γίνηκε;
Κουκος και πασών των Ελατίων μονοκούκι μια ζωή.

Ανώνυμος είπε...

Mπράβο πες του για τα ρεντίκολα τότε με τον πρωθυπουργό που ανέβηκε τον ανήφορο και γινηκε ότι γίνηκε.
Φανατικός ψηφοφόρος του Νικολ.
Ατσάραντε γραψε τους κι αλλα.

Ανώνυμος είπε...

Με το Σημίτη τι έγινε; Γιατί στην Αθήνα δεν τα μαθαίνουμε όλα. δεν υπήρχε και ο ατσαραντος και δεν έχω πληροφόρηση. Για πείτε να μάθω.

Ανώνυμος είπε...

Συμπέθερε ειχε άδικο ο Κοντός με εκείνα που σας εφώναξε;
τωρα πρεπει να μάθετε αντιπολίτευση.
Ευτυχώς που κάτι άλλαξε.
Ορθωνιάτης

Ανώνυμος είπε...

Ρώτα τους χωριανούς σου να σου πούνε . 2004 ο Σημίτης πρωθυπουργός στη Βολίμα επίσκεψη στο ΔΗΜΟ και σηκώθηκε μέσα στο Συμβούλιο ο Κοντός και έκαμε ρόμπα τον τότε Δημαρχο μπροστα στον πρωθυπουργό, παραμονες εκλογές του 4.