Κυριακή 29 Ιουνίου 2008

Τέσσερα εκατομμύρια μάρκα δόθηκαν στα δύο μεγάλα κόμματα…

…πριν τις εκλογές του 2000, καθώς και 800 χιλιάδες μάρκα σε κόμμα που δεν υπάρχει σήμερα στο πολιτικό σκηνικό, σύμφωνα με κατάθεση στελέχους της Siemens. Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας και όσοι βιάζονται να πουν ότι το παράνομο πολιτικό χρήμα, είναι μόνο πράσινο ή μόνο μπλε είναι βαθειά νυχτωμένοι. Ευτυχώς, το 80% των Ελλήνων πιστεύει ότι η υπόθεση θα κουκουλωθεί!

Υ.Γ. Ειλικρινά, είναι ακατανόητο γιατί γίνεται τόσος θόρυβος για τις μυστικές χρηματοδοτήσεις των κομμάτων από εταιρίες! Οι καλές εταιρίες πάντα πληρώνουν τους υπαλλήλους τους!

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Oτι σε συμφέρει βάζεις Ατσάραντε. Παρε και τη συνέχεια:

Μάλιστα, στις 29 Ιουνίου 2000 και αφού οι εκλογές έγιναν, η Siemens στέλνει άλλα 2 εκατομμύρια μάρκα (σ.σ: 1 εκατομμύριο ευρώ) στην εταιρεία Sandbury Investments. «Τα στέλναμε για ενίσχυση του κόμματος με το οποίο θα κάναμε δουλειές», λέει στην «Κ» ο άνθρωπος των «μαύρων ταμείων».

«Tου κόμματος που είχε κερδίσει τις εκλογές, του ΠΑΣΟΚ;», ρωτάμε.

«Δεν γνωρίζω ποιο κόμμα κέρδισε», απαντά με αφοπλιστικό τρόπο ο συνομιλητής μας.

Ανώνυμος είπε...

Σκέψη 1.
Η Siemens με τα μαύρα Ταμεία χρηματοδοτούσε πολιτικά Κόμματα που ειχαν επίσης μαύρα Ταμεία.
Σkέψη 2
Τα Κόμματα εστελναν λεφτά απο τα μαύρα Ταμεία χρήματα σε ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς καθώς και σε εφημερίδες σε όλη την Ελλάδα για πολιτική διαφήμιση.
Σκέψη 3
Οι εφημερίδες και οι σταθμοί εκαναν επενδύσεις τόσο σε εμψυχο υλικό (ανθρώπινο δυναμικό) οσο και σε μηχανήματα με τα χρήματα αυτά. Μπορεί λέω μπορεί να πήγαιναν και αλλού.

Σκέψη 4 σατανική
H SIEMENS εκανε καλό στους ιδιοκτήτες των ΜΜΕ και στην ελληνική οικονομία γενικότερα.

Παρακαλώ Ατσάραντε και παρέα τις γνώμες σας.

Με αγάπη
Ζακυνθινός Περίεργος

Ανώνυμος είπε...

Tι θες να μας πεις ρε περίεργε οτι πρέπει να ψαχνουν και τους ιδιοκτήτες των σταθμών και των εφημερίδων οτι πήραν ψίχουλα;
Βέβαια ακόμα και ψίχουλα να πάρεις Η πράξη έγινε. Περίεργε με φοβίζει η κουβέντα σου.
Δηλαδή αυτοί που βγάζουν σήμερα ειδήσεις της υπόθεσης ειχαν φαγητό απο τη Siemens εστω από σπόντα;
Ου κουβέντα και εδω που τα λέμε δεν υπάρχει ΠΑΡΘΕΝΑ ιδιοκτήτης ΜΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

Περίεργε ηθελα να σε πώ προβοκάτορα στην αρχή αλλά σκέφτηκα μετά ότι τα κόμματα τα λεφτά τα σπρωξαν στον κόσμο για να αρπάξουν ψήφους ειτε ετσι ειτε αλλιώτικα. Κυριακή μεσημέρι δεν μ'αφήνεις να χωνέψω με τις περίεργες σκέψεις σου. Ενας φίλος μου τις προάλλες που με κέρασε σουβλάκια λες να ναι απο τη Siemens; Σε πρώτη φάση το γελάω αλλά θα το σκεφτώ αργότερα.

Ανώνυμος είπε...

Ατσάραντε δεν πιστεύω να σουνα ποτέ με τον Αβραμόπουλο γιατι θα χεις την φωλια σου κατουρημένη.
Κούκο και πρασινοσκουφίτσα σε κόβω.

Ανώνυμος είπε...

Ρε φιλε εκτος απο καθημερινη και ελευθερη ωρα ποια αλλη εφημεριδα διαβαζεις;

Ανώνυμος είπε...

Για τα εκατομμυρια που έβγαλαν τα ληγούρια οι δεξιοι απο τα ομολογα γιατι δεν μιλαει κανένας; Για τις μιζες με τον ΟΤΕ; Για τις κλεψιες στο Δημο; Έτρωγαν και οι Πασοκοι δε λεω. Αλλα με μαχαιροπήρουνα. Εσεις ρε λημάδια τρώτε με τα χερια.
Λιγα πηρε η Ν.Δ από τη ζιμενς; Έτσι και βγουν στη φορα δεν θα ξερεται που να χωθητε.
Νιαου....

Ανώνυμος είπε...

ρε αδελφέ αντι να ασχολησε με τις ταμπελες αν εχεις επιχειρηματα απαντησε και ασε τις π@π@ρολογιες. το τι ειναι ο καθενας απο οσους γραφουν στο μπλοκ ειναι δικαιωμα του. τα περι κουκοπρασινοαβραμοπουλου να τα λες σε κανενα ασχετο. χιουχου και νιαου

Ανώνυμος είπε...

διαβαζω Αυριανή και Χρήστο Λαμπράκη γιατι πραγματικά το συγκρότημα προσφέρει στην ενημέρωση. Παιδιά είκοσι 20 χρόνια το κόμμα σας στην εξουσία δεν βαρεθήκατε το φαγητό;
Τελικά γιατι σας πειράζει αν ο Ατσάραντος ηταν Αβραμοπουλικός.

Ανώνυμος είπε...

Μήπως ο Ατσάραντος ειναι κρυφοδεξιός;

Dotoros είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Dotoros είπε...

Όλοι εσείς που λέτε μεγάλα λόγια και φωνάζετε για τα σκανδαλα θα πάτε πρώτοι στην κάλπη όταν έρθουν εκλογές

Ανώνυμος είπε...

Αφού όλοι είτε απο τη μια πλευρά είτε απο την άλλη παραδεχόμαστε οτι κανένα κόμμα δεν είναι καθαρό λίγο ή πολύ , δεν έχει σημασία.Σημασία έχει οτι αυτοί τρώνε, είτε με κουτάλια είτε με τα χέρια και βουλιμικά, ενω απο μας απαιτούν τιμιότητα & ηθική και συνάμα "άρμεγμα".
Εβαλαν ποτέ φόρους στους μεγαλοκαρχαρίες;Ο Λαουτζίκος πάντα πληρώνει, οι μισθοσυντήρητοι και οι συνταξιούχοι που δεν μπορούν να κρύψουν.
Πίστεψε ποτέ κανείς οτι οι εκλογικές δαπάνες των υποψηφίων βουλευτών είναι 3.500 Ευρώ που λέει τάχα μου ο Νόμος που οι ίδιοι ψήφισαν; Εδώ (τοπικά) πειναλέοι μπήκαν στην πολιτική, χρεωμένοι και η διαφήμισή που έκαναν στα προσόντα τους ήταν απίστευτη.Απο πού βγαίνουν τα ιλουστρασιόν φυλλάδια, οι πληρωμένες τηλεοπτικές διαφημίσεις,η συμμετοχή στα πάνελ;
Η ίδια η Παπανδρέου πολύ πρόσφατα είπε οτι "κάποιοι στο ΠΑΣΟΚ πλούτισαν". Ψέμματα είναι;
Γιατί δεν μας αρέσει να βλέπουμε την αλήθεια; Κάτι υπαλληλάκια ήταν πριν έλθουν στα πράγματα,βλέπε Κατσιφάρας:"δεν μας ήξερε ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας μας".
Γιατί δεν βλέπουμε τι γίνεται γύρω μας, στη Ζακυνθούλα μας;
Το πράγμα έχει παραγίνει , η κατηφόρα που μας έχει συνεπάρει δεν έχει γυρισμό.Φοβάμαι οτι και το Κ.Κ.Ε. να έλθει στα πράγματα με περισσότερη βουλιμία θα πέσει στη μαρμίτα.
Η αναμονή αυτές τις συνέπειες έχει.
Εμείς τι κάνουμε;
Πώς τους τιμωρούμε;
Πότε θα πάψουμε να δεχόμαστε το εμπαιγμό τους, είτε απο δεξιά προέρχεται είτε απο αριστερά.
Εχω χάσει πια τον πολιτικό μου προσανατολισμό,'εχω απογοητευτεί, αλλά η λύση είναι στα χέρια μας.
ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ...