Σάββατο 21 Ιουνίου 2008

Νέα επεισόδια της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς.

Γέμισε με "πρώην Ζακύνθου" ο Κορυδαλλός. Μετά το Δήμαρχο, τον αρχιλογιστή και τον μεταφορέα και ο πρώην μητροπολίτης Ζακύνθου για να συμπληρωθεί το καρέ. Αν το καλοσκεφτείς, Πατρίς (Τσαγκαρόπουλος), Θρησκεία (Παντελεήμων) και Οικογένεια (Στεριώτης - Κωσταντάκος) διάγουν βίο …έγκλειστο! Με τόσους συμπατριώτες πίσω από το κάγκελο, μήπως να ξαναφτιάχναμε το μπαλαούρο στη Ζάκυνθο, για να γλιτώναμε και τα πηγαινέλα;

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όχιιιιι! Όχι φίλε Ατσάραντε! Να μη φέρουμε ξανά εδώ κοντά τους φυλακόβιους "άρχοντές" μας κάθε λογής! Εδώ ακούστηκε ότι ο Τσαγκαρόπουλος δηλώνει ότι σε δυο χρόνια οι Ζακυνθινοί δεν θα θυμούνται τίποτα (άρα, ξανακοιτάει προς τη Δημαρχία)! Εδώ θέλαμε να ξανακάνουμε τον Πέττα(!) δήμαρχο! Όσο για τους "ιεράρχες" μας... Από πού να τους πιάσεις και να μη λερωθείς; Άστα! Γι'αυτό σου λέω, μακριάάάά!!!!

Ανώνυμος είπε...

Η αλήθεια είναι οτι ο Άκης έχει κουραστεί να πηγαινοέρχεται Αθήνα - Ζάκυνθο. Βέβαια του δίνουμε καμπίνα στο καράβι, για να μην είναι με τους άλλους επιβάτες, αλλά είναι ταλαιπωρία κάθε δεκαπέντε να έρχεται απο την Αθήνα στο νγησί για να συντονίζει τις προσπάθειες συγκάλυψης. Βέβαια έχει επιτυχία και σε αυτό. Δεν ακούσατε ότι η πλειοψηφία του ΔΣ δεν θα κινηθεί δικαστικά εναντίων του. Συνένοχοι, τι περιμένατε.

Ανώνυμος είπε...

Όταν η Δικαιοσύνη είναι μαριονέτα των κομματικών επιτελείων, που προστατεύουν με νύχια και με δόντια τα κομματόσκυλα και δεν την αφήνουν να κάμει τη δουλειά της, τί περιμένετε; Μόνο σε εξαιρετικά εξώφθαλμές περιπτώσεις κάτι γίνεται, όπως του Ακούλη, και πάλι, τον βλέπετε όξω και κορδωμένο. Επίσης, ξέρει κανείς τί απέγινε ο εισαγγελέας στη Ζάκυνθο; Μήπως έχει καταργηθεί η θέση αυτή και δεν το έχουμε πάρει χαμπάρι; Ή λειτουργεί μόνο για τα κλεφτρόνια;

Ανώνυμος είπε...

Ντροπή! Ο άγιος Πατέρας είναι αθώος! Το δήλωσε ο ίδιος! Ο Θεός τον δοκιμάζει, όπως τον Ιώβ! Οι Πατέρες της Εκκλησίας μας είναι οι πρώτοι που τηρούν κατά γράμμα τη διδασκαλία του Ιησού! Γιατί αμφισβητείτε τα Θεία, αμαρτωλοί; Ατσάραντε, θα καείς στην κόλαση!

Ανώνυμος είπε...

Mia kali arxi gia na apallagoume kapote apo aftous tous ekmetalleftes ths anthropotitas - na sosoume prota ta paidia mas:

Ημερομηνία:___________________

Υπ'όψην διευθυντή ___________________


Βάσει της Εγκυκλίου Γ2/ 61723-13/6/2002 του Υπουργείου Παιδείας, επιθυμώ να απαλλαγεί άμεσα ο γιός μου/ η κόρη μου ________________________ από την υποχρέωση παρακολούθησης του μαθήματος των θρησκευτικών, καθώς και από τις σχολικές προσευχές και τον εκκλησιασμό.

Με εκτίμηση,


______________________

Ανώνυμος είπε...

Τώρα που πήγε φυλακή ο Σεβασμιώτατος, δοκιμαζόμενος ως νέος Ιώβ από το Θεό, σίγουρα όλοι οι υπόλοιποι φυλακισμένοι θα γίνουν σύντομα καλοί, φωτισμένοι Χριστιανοί και χρηστά μέλη της Κοινωνίας μας...
"Μ'όποιο δάσκαλο καθήσεις..."

Ο Ιερόσυλος

Ανώνυμος είπε...

Να προνοήσουν για το μοίρασμα προφυλακτικών...για την κατήχηση!