Κυριακή 8 Ιουνίου 2008

Παντρεύτηκε ο Λιμενάρχης Ζακύνθου...

...και η ταμπέλα δίπλα στο Λιμεναρχείο, απέκτησε ουσιαστικό λόγο ύπαρξης! Σιδεροκέφαλος και με τις ευχές όλων μας για καλούς απογόνους.

Photo by: Agnostos

3 σχόλια:

Unknown είπε...

θΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΕΥΧΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΙΚΡΟΧΟΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ! ! ! ΦΤΑΝΕΙ ΤΟΣΗ ΚΑΚΙΑ . . . ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΤΑΜΠΕΛΑ. (Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ . . .)

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΕΥΧΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΧΩΡΙΣ ΠΙΚΡΟΧΟΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ! ! ! ΦΤΑΝΕΙ ΤΟΣΗ ΚΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ . . . ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ.. (Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ...)

Ανώνυμος είπε...

Επειδή σύμφωνα με τον ν.1604/1986(ΦΕΚ Α΄ 81) εκυρώθησαν οι διεθνείς συμβάσεις α)για την οδική κυκλοφορία και β) για την οδική σήμανση και σηματοδότηση που υπεγράφησαν στην Βιέννη την 8-11-1968.
Επειδή βάσει του άρθρου 4 της δεύτερης σύμβασης, υπό το κεφάλαιο Ι με τίτλο «γενικές διατάξεις»: {«Επιβάλλεται σύστημα σημάνσεως και σηματοδοτήσεως των οδών, με ενιαία διεθνή χαρακτηριστικά, το οποίο αποσκοπεί στην ενίσχυση της ασφαλείας για τους χρήστες των οδών.
Το σύστημα αυτό, για το οποίο υπεύθυνο είναι το Κράτος, παραβλάπτεται όταν παρεμβάλλονται ξένα, και κυρίως προερχόμενα από την εμπορική διαφήμιση, αντικείμενα τα οποία προορίζονται να αποσπάσουν την προσοχή των οδηγών από τους κανόνες της Οδικής Κυκλοφορίας και να την κατευθύνουν προς αυτά.
Εξ ού και η Σύμβαση προτάσσει όλων των διατάξεων περί των σημάτων κ.λ.π., την υποχρέωση των Συμβαλλομένων Κρατών να απαγορεύουν την τοποθέτηση στον ευρύτερο χώρο των οδών πάσης επιγραφής ή εγκαταστάσεως που θα ηδύνατο να προκαλέσει σύγχυση με τις (δημόσιες) πινακίδες κυκλοφορίας, να προκαλεί θάμβωση στους χρήστες των οδών ή να τους αποσπά την προσοχή. Ειδικότερα κατά την έννοια των διατάξεων αυτών, ερμηνευομένων βάσει και των δεδομένων της κοινής πείρας, αποκλείεται εν πάση περιπτώσει η τοποθέτηση τέτοιων πινακίδων ή διαφημίσεων και δη μεγάλων διαστάσεων επί του οδοστρώματος της οδού ή του πεζοδρομίου ή νησίδας ασφαλεία