Τρίτη 3 Ιουνίου 2008

Σανίδα σωτηρίας για τον παραπαίοντα τουρισμό της Ζακύνθου…

…μπορεί να αποδειχθεί το θέμα του “γάμου” των ομόφυλων ζευγαριών. Στην Ελλάδα, υπολογίζεται ότι περίπου εκατόν πενήντα χιλιάδες άτομα είναι ομοφυλόφιλα. Στη Μεγάλη Βρετανία ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο. Βάλτε τώρα, συμπέθεροι, συγγενείς, κουμπάροι, φίλοι και περίεργοι, με λίγη προσπάθεια και μπόλικη διαφήμιση θα έχουμε πατσίσει τη φετινή χασούρα. Γιατί να τρέχουν στην Τήλο, στην άγονη γραμμή, και να μην έρχονται στον Τζάντε, που έχουμε και καινούργια αίθουσα αεροδρομίου; Ο Ζακύνθου είναι άνθρωπος προοδευτικός και αποκλείεται να κάνει το μουρλό, όπως κάνουν κάτι παπάδες στα τηλεοπτικά παράθυρα. Και ο Δήμαρχος δεν θα πρέπει να έχει αντίρρηση, αφού με τα παράβολα και τα χαρτόσημα, όλο και κάποια μείωση στο έλλειμμα του Δήμου θα πετύχει. Οι κάτοικοι, έτσι κι αλλιώς δείχνουν ανοχή σε τόσα και τόσα, γιατί όχι και σε αυτό, από τη στιγμή που θα δουν και όφελος στην τσέπη τους. Του Νομάρχη δεν του πέφτει λόγος, εκτός και αν οι ομοφυλόφιλοι ζητήσουν να έρχονται με κρουαζιερόπλοια! Όσο και να το σκέφτομαι δεν βλέπω να υπάρχουν αντιδράσεις, από τη στιγμή κιόλας που θα μπει χρήμα στο νησί. Άρα, εμπρός για τη νέα διαφημιστική καμπάνια με σύνθημα «και οι gay είναι αναγκαίοι» γιατί διαφορετικά μας βλέπω στη σταφίδα και τσι κολόμπες.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλο Καλο!!!
Τελειο!!!!
Ολα τα λεφτα λεμε!!!!!
Αλλα να κανουμε και les γαμους..
Πολυ μπροστα μας βλεπω να πηγαινουμε!!!! πω πω σε λιγα χρονια ενα με τη Μυκονο μας κοβω!!!
Καλα πολυ glam το κοβω το νησι τα επομενα χρονια αν ακολουθιθει μια τετοια γραμμη...!!!
Ηρθε η ωρα να παμε μπροστα!!!
Παω να κανω ενα post σε αγγλικο gay site οτι το νησι κ οι τοπικοι "αρχοντες" του νησιου δεχονται να παντρεψουν ομοφιλοφυλους!! Προσοχη μη το μαθουν τα ΜΜΕ γιατι θα μας σκοτισουν τα ... φριδια..!
Ααα κ κατι ακομα... οι γυναικες που θα περισεψουν να τις κρυψουμε για παρτη μας... μη το μαθουν κ αλλοι κ ερθουν να μας τις παρουν.. μη γινει αυτο που λενε "μαθανε οτι γ.. και πλακωσαν κ οι γυφτοι να γ.."

zantistas είπε...

Πολύ καλή ιδέα αλλα νομίζω πως "το κάψαμε το χαρτί", τη χάσαμε την ευκαιρία!
Μετά από ολη αυτή τη δημοσιότητα για τα καλα του δήμου μας, ποιος θα ερθει να ανταλλάξει όρκους αιώνιας πίστης μέσα σε δημαρχείο, που θα φοβάται ότι μπορεί από ώρα σε ώρα να ανατιναχθεί σαν ταλιμπαν ή ενωπιον δημάρχου που θα σκιάζεται μην του αρπάξει τις βερες???
Τη χασαμε την ευκαιρία σας λέω.