Τρίτη 17 Ιουνίου 2008

Περιμένοντας το ρυμουλκό...


…προσάραξε στα αβαθή του λιμανιού, ένα πλοίο γεμάτο πέτρα από την Αλβανία. Mήπως να την άδειαζε επιτόπου για να αρχίσει το πολυπόθητο έργο της διαπλάτυνσης της παραλιακής;


Post by: Kostas

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Eυτυχώς. Πρόκειται για τη γνωστή μπέζ πέτρα, με την οποία μπλαστρώνουν τους τοίχους οι αλβανοί πετράδες (ψευτοεπενδύσεις)οπως βάζουν τις πλακες στις αυλές. Αποτέλεσμα: τοίχοι-πεζοδρόμια, γέμισε η χώρα απο την κακογουστιά της νεοπλουτιάς.

Ανώνυμος είπε...

Λίγα μέτρα πιο πέρα να ήτανε και δεν θα μπορούσε να φύγει ούτε να έρθει καράβι.Φανταστείτε τι θα είχε γίνει με τόσο κόσμο που έπρεπε να ταξιδέψει

Ανώνυμος είπε...

τοση κακεντρεχια για τις πλακες ή ρατσιστης εισαι ή κουλτουριαρης του κ.λου, αμα εχεις χρημα ντυνε το σπιτι σου με γουστο κι ασε εμας στην κακογουστια σαχλαμαρα που εμαθες και τι ειναι επενδυση και ψευτοεπενδυση.

Ανώνυμος είπε...

@11:33, Προφανώς είσαι ένα με τη μαστοράντζα που ανέφερα. Εχετε κάνει το Ζάντε καραγκιόζη πλέον. Οσο για το τι ξέρω απο επένδυση και ψευτοεπένδυση, απο την Ηπειρο κατάγομαι, κάτι ξέρουμε εδω απ΄αυτά. Και τέλος.- Το blog δεν είναι για προσωπικές κόντρες.

Ανώνυμος είπε...

Κι εγω απο το Σουλι καταγομαι παρ ολα αυτα ξερω πολυ περισσοτερα για τα υλικα αυτα. Η πλακα αλβανιας ειναι μαρμαροπλακα και οχι απλως πυριτικη οπως π.χ. της Καρυστου. Τωρα το χρωμα εκατσε στη Ζακυνθο γιατι αυτα ειναι τα χρωματα του νησιου. Αν δεις της Αρτας θα την δεις να "κοκκινιζει" παρεα με αλλες αποχρωσεις. κατα τα λοιπα και οι Αλβανοι πετρες σπαγανε τοσα χρονια με τον Χοτζα και κατι ξερουν,(εκτος ανα σου κοψανε το μεροκαματο γιατι το δικο μου οχι).

Υ.Γ. Δεν ειμαι της μαστοραντζας, ειμαι απλως αραπης, πουστης και χοντρος.

Ανώνυμος είπε...

Αδέλφια ψυχραιμία. Μ' αρέσει που μαθαίνω για τις πλάκες, αλλά δεν υπάρχει κανένας λόγος για προσωπικές αντιπαραθέσεις. Όλοι στο ίδιο καζάνι είμαστε. Εάν πρέπει να τα ρίξουμε σε κάποιον, ας βρούμε τον υπεύθυνο, που άφησε το λιμάνι να έχει τρια μέτρα νερό και δεν έκανε κανένα έργο εκβάθυνσης.

Ανώνυμος είπε...

@ 1:57, Cool it boys! Δεν προκειται για το χρωμα ή τα άλατα πυριτίου κλπ. Οι μαστόροι αυτοί φυσικά και είναι έμπειροι αφου όντως πέτρες σπάγανε εκεί. Απλά η λιθοδομή έχει κάποιους κανόνες δόμησης. Εδώ με μπόλικο τσιμέντο, πλακώνονται για να βγάλουν μετρα/μεροκάματο. Σεβαστός ο μόχθος του τεχνίτη, αλλά δείτε σ΄όλα σχεδόν (με ελάχιστες εξαιρέσεις) ξενοδοχεία και room/apartments τις κακογουστιές. Ειναι έγκλημα το καλό γουστο? Ειδικά για τη Ζάκυνθο? (και όχι μόνο). Οσο για το πρακτικό το πράγματος, με δυο-τρια φορτία ακόμη ίσως να διαπλατυνθεί όντως η παραλιακή κάποια στιγμή..

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδιά δεν έχουμε τίποτα με τους Αλβανούς και με τις πλάκες που έφερε το καραβι. με το μ@λ@κ@ που αφησε το λιμανι να εχει βάθος 2-3 μέτρα. ποιος ειναι υπευθυνος για αυτά τα έργα;;;εισαγγελέας υπάρχει; οεοεοε;;;