Πέμπτη 5 Ιουνίου 2008

Αλληλεγγύη στον υπόδικο Δήμαρχο…

…προσέφερε η πλειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου, με την απόφασή της να ΜΗΝ στραφεί δικαστικά εναντίον του. Ο Δήμος Ζακύνθου δεν θα αξιώσει ηθική και υλική ικανοποίηση για την πρωτοφανή ξεφτίλα που υπέστη ο τόπος μας! Μάλλον, η πλειοψηφία θα εξέλαβε τις κακουργηματικές πράξεις, ως διαφήμιση, αφού τα πρωτοσέλιδα των Αθηναϊκών εφημερίδων, φιλοξενούσαν καθημερινά τα “κατορθώματα” του πρώην Δημάρχου. Η αλληλεγγύη ανάμεσα στους ανθρώπους, είναι αρετή και προτέρημα και ως τέτοια θα πρέπει να την εκλάβει και ο μέσος Ζακυνθινός. Ίσως, αν κάναμε μερικές αλλαγές στο παλιό Δημαρχείο, να δείχναμε ξεκάθαρα τη συμπάθειά μας στον υπόδικο Δήμαρχο, κάθε φορά που στα μουλωχτά επισκέπτεται το Τζάντε.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί απλώς κάποιοι απ'αυτούς να στηρίζουν τον "άνθρωπό" τους! Τόσα κάνανε μαζί...! Τόσα φάγανε παρέα!
Εγώ πάντως ντρέπομαι που είμαι ζακυνθινός. Τον καταστρέψαμε τον τόπο μας, ενώ τάχα μου τον αγαπάμε. Γίναμε όλοι τόσο αναίσθητοι, τόσο πορωμένοι, που μας φτύνουν από παντού και λέμε "ψιχαλίζει"...

Ανώνυμος είπε...

Ντροπη και αισχος...
Σε αλλα πολιτευματα θα ειχε δικαστει σε θανατο.... Μηδεν εθνικη συνειδηση ο ζακυνθινος του 2008.... Συνεχιστε ετσι και μια μερα θα γινετε δουλοι των αλβανων... και καθε αλλου αλλοδαπου...
Και για να μη με πειτε φασιστα θα κλεισω το σχολιο μου με τα λογια ενος δημοκρατικου πολιτικου..

Ο πατριωτισμός δεν έχει σχέση με εθνικές φοβίες, με μισαλλοδοξία και φωνές. Δεν έχει σχέση με πατριδοκαπηλία και πεποιθήσεις για περιούσιους λαούς. Είναι, κυρίως, μια στάση ευθύνης και απόδειξη σεβασμού σε ό,τι κληρονομήσαμε και σε ό,τι θα παραδώσουμε στην επόμενη γενιά. Είναι ένας τρόπος σκέψης, αλληλένδετος με την ιστορική ματιά στα πράγματα και με την εθνική αυτογνωσία».

(Κάρολος Παπούλιας, Ελευθεροτυπία 21/04/2008

Ανώνυμος είπε...

ti dilwnei i allileguh????
giati na uparxei pros atoma pou oxi mono den ekanan kati kalo gia ton topo, oxi den ekanan tipota kai eixame stasimotita, alla ekanan to pan gia na mas gurisoun xronia pisw!!!!
allilegyh loipon se aftous pou afisan xreoi ston ka8e zakin8ino pou ekopse to laimo tou na brei xrimata gia na antapokri8ei apenanti stis oikonomikes tou upoxrewseis peri dimotikwn telwn klp!

mipws telika einai upodikoi mono merikoi gia na kleisoun ta stomata enw oi lukoi paramenoun gurw apo ta probata?

mipws ta nea dioikitika organa pou exoun analabei dexontai pieseis? mipws telika eimaste toso megalopsuxoi pou 8eloume na timoume ton" AGIO TIS SYGNWMIS" ????

Ανώνυμος είπε...

Αν δούμε με προσοχή τα πράγματα γύρω μας, θα καταλάβουμε αμέσως οτι αυτοί οι τρεις που είναι στην φυλακή είναι πολλοί λίγοι.
Ξέρουμε οτι είναι μπλέγμένη πολλοί άλλοι και τα συμφέροντα προσπαθούν να τα καλύψουν.
Για παράδειγμα τι γίνετε με την πρώην διευθύντρια της Πειραιώς?
Τον υπάλληλο που πιάσανε και αυτόν?
Τι γίνετε με την πλειοψηφία, δεν πρέπει να τιμωρηθεί από τον Ζακυνθινό λαό για την υποκρισία και την αλληλεγγύη σε κλέφτες.
ΒΡΕ ΑΚΟΥΤΕ ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ - ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΕ ΚΛΕΦΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ .
ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ - ΚΛΕΦΤΕΣ - ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ.
ΜΠΡΑΒΟ ΖΑΚΥΝΘΟΣ !

Ανώνυμος είπε...

Κόρακας Κοράκου μάτι δεν βγάζει.
Λέτε να θέλουν τόσο πολύ να τον καλύψουν ή φοβούνται ότι θα τους πάρει μαζί τους στα σίδερα;
Φαντάζομαι ούτε και οι ίδιοι δεν ξέρουν πόσο μπλεγμένοι είναι. Όχι όλοι!!!!