Τετάρτη 4 Ιουνίου 2008

Μπλόκο της τροχαίας στην Αλ. Ρώμα, χθες αργά το απόγευμα.

Ο αυριανός καμικάζι, οδεύει ανυποψίαστος με το ποδήλατο, προς την τσιμπίδα του νόμου! Και δεν φοράει και κράνος!

Photo by: Amiros

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

THΝ KYΡIAKH 15-6-2008,ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΒΟΥΒΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ,ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΠΙΣΗ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ BLOGS

Η Ελληνική Κυβέρνηση μέσα στις επόμενες μέρες,ετοιμάζεται να προβεί στη ψήφιση νομοθετικού πλαισίου,με το οποίο θα μπορεί να ελέγχει και να φιλτράρει τις ιδεές και τις αποψείς που ανταλλάσσονται στα blogs.
Εμείς,οι χρήστες του διαδικτύου και όχι μόνο,δεν πρέπει να επιτρέψουμε να ψηφιστεί κανένας τέτοιος νόμος,ο οποίος θα νομιμοποιεί τη λογοκρισία.
Γι'αυτό και κατεβαίνουμε όλοι μαζί στη Πλατεία Συντάγματος,τη Κυριακή 15-6-2008,στις 6 το απόγευμα,ώστε να στείλουμε το δικό μας μήνυμα,σε όλους αυτούς που θέλουν να κυβερνήσουν τον Κυβερνοχώρο.

--ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ--

Ανώνυμος είπε...

Μόνο τον πιτσιρικά είναι άξιοι να πιάσουν. Έξω από την αστυνομία πέρναγαν με σούζες οι "γνωστοί άγνωστοι" που μας ταλαιπωρούν τόσο καιρό και δεν του έκαναν εκτός από αέρα ΤΙΠΟΤΑ.

Dotoros

TO BROKOLO είπε...

ΑΦΕΛΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗ: μήπως ξέρει κανείς τι έγινε με τα γνωστά "καλόπαιδα" που έπιασε η αστυνομία της Κέρκυρας στο νησί μας τις προάλλες?

ΥΓ ελπίζω Ατσάραντε να μην "σβήσεις" και πάλι την απορία μου! Το έθεσα άλλωστε με "κόσμιο" τρόπο. Σ' ευχαριστώ.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί τετοιο μένος μετα συγκεκριμένα ατόμα? Μηπως έχεις προσωπικά μαζί τους? Ολα τα προβλήματα για σενά δημιουργούνται απο τους ιδίους? Θα επρεπε οι κοινωνικές υπηρεσίες του κράτους να ηταν κοντά σε αυτά τα ατόμα οτάν επρεπέ, για να τα βοηθήσει να ενταχθούν στην κοινωνία μας.Επίσης επρεπέ να δράσουν και να βοηθήσουν και τα μέλη της ομάδας πρόληψης εγκληματικότητας και οχι να καταθέτυουν ως μαρτυρες υπερασπισης υπερ ατόμων που κατηγορούντε για διακίνηση και εμπορία ναρκωτικών.

Ανώνυμος είπε...

Μ’αρέσει που ρωτάς γιατί υπάρχει τέτοιο μένος γι’αυτά τα άτομα. Εγώ δηλαδή γιατί να κινδυνεύω πάνω στην πλατεία με το παιδί μου από τον κάθε αλήτη που θέλει να κάνει σούζες δίπλα μου;Και πάντα είναι τα ίδια άτομα.
Όσο γι’αυτούς που καταθέτουν υπέρ των εμπόρων ναρκωτικών έχεις δίκιο αλλά όπως ξέρεις στην Ελλάδα πάντα πάει ο χρήστης φυλακή εκτός και αν είναι επώνυμος οπότε δεν πάει κανένας.Σε λίγες μέρες θα γίνει ένα δικαστήριο στην Πάτρα για υπόθεση ναρκωτικών.Αν δεις τους μάρτυρες υπεράσπισης του εμπόρου θα τρελαθείς.

Ανώνυμος είπε...

Dotoros, γιατί δε μας λες εσυ ποιοί είναι οι μάρτυρες υπεράσπισης?

Γιατί δηλαδή να περάσει και αυτό το θέμα στα "ψιλά" των εφημερίδων (αν περάσει) ?

Πες μας λοιπόν για να ξέρουμε κι εμείς.

Ανώνυμος είπε...

?

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει λογος που δεν το κάνω ακόμα