Παρασκευή 16 Μαΐου 2008

Βρέθηκε ο εξαφανισμένος Μητροπολίτης...

...αφού το GPS, που χωρίς να το ξέρει του έβαλε η κα. Κύρτσου, δούλεψε κανονικά με την ανατολή του ηλίου. Είναι στις Σπέτσες. Μετά τα όσα έγιναν, με τη βασίλισσα Σοφία και τα όσα γράφτηκαν χθες στην ΗΜΕΡΑ υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που επέλεξε αυτό το νησί του Αργοσαρωνικού! Πήγε για να αρματώσει τη σκούνα με την οποία θα επιτεθούμε στα βασιλικά ανάκτορα! Ο πόλεμος με την Ισπανία ξεκίνησε! Ο Δέσποτας δεν πήγε τυχαία στο νησί της ...Μπουμπουλίνας!

6 σχόλια:

Bixlas είπε...

Σαν ένδειξη διαμαρτυριας προτείνω να μην γίνει το πανυγήρι του Αγίου...Αλλά είναι πολλά τα λεφτά...ε?

Ανώνυμος είπε...

Κάποιοι (και οι υπηρέτες - κόλακες - σφουγγοκωλάριοί τους) δεν παίρνουν χαμπάρι ότι ο κόσμος αλλάζει, φωτίζεται, και ότι δεν περιστρέφεται γύρω από το άτομό τους, τα φετίχ τους και το δόγμα τους... Καλά ξυπνητούρια!

Ανώνυμος είπε...

"Παπάς, γυναίκα κι άρχοντας, τρία κουτσοδαιμόνια" ...λέει ο σοφός Ζακυνθινός λαός.

Παπάς κι άρχοντας, το καταλαβαίνω. Παρόλα αυτά τους προσκυνάμε - και τρέχουμε από πίσω από τα πιο μη παραγωγικά στοιχεία (ή στοιχειά) της Κοινωνίας!

Για τη γυναίκα, πάντως, δε συμφωνώ!

Ανώνυμος είπε...

Νά'σουνα Θεέ ο Δεσπότης,
να "σωθεί" η Mεγαλειότης!!!

Ανώνυμος είπε...

Χμμμ... Χμμμμ.... Mάλιστα...

Παραμάγαζα στο προαύλιο του Αγίου... Χρυσός, πολυτέλειες, μπουφανίες, μεταξωτά, φιέστες, χρήματα, "μουτράκια"... Τραπέζια, προσκυνήματα και αηδή κινήματα...

Κάποιοι ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ και ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ τον Άγιο! Εκείνος, νομίζω, (α) ήταν ταπεινός και ολιγαρκής, (β) δεν ΑΠΑΙΤΟΥΣΕ να τον προσκυνάνε, και (γ): συγχωρούσε...

Ο Σκιτσοφρενής δολοπλόκος είπε...

Ποιηματάκι:
Ο Άρης είναι το πρώτο GPS χελωνονιντζάκι;
Ο Σπηλιωτόπουλος είναι φτυστός ο Φίλιπο Ιντσάγκι;
Ή η Σοφία στο Γέρακα έφαγε τζατζικάκι;;;