Κυριακή 18 Μαΐου 2008

Παρά τις αντιρρήσεις που ακούστηκαν για την επίσκεψη της βασίλισσας…


…υπήρξαν και αρκετά θετικά για το νησί. Το σημαντικότερο, ότι καθαρίστηκαν και επιδιορθώθηκαν δρόμοι, χαντάκια, μπασίες και εξωραΐστηκαν όλα τα σημεία από τα οποία πέρασε η Μεγαλειότητά της (που λέει και ο κ. Αντίοχος). Η δε παραλία του Γέρακα έγινε κούκλα! Επιδιορθώθηκε η ξύλινη ράμπα, αλλάχθηκαν τα σμπαροκοπημένα τζάμια του φυλακίου, μαζεύτηκαν τα αποτσίγαρα που είχαν θαφτεί στην παραλία από το 1980 μέχρι και σήμερα, καθαρίστηκε ο χώρος στάθμευσης από τα προφυλακτικά και γενικότερα μπήκε μια τάξη σε όλη την περιοχή. Άρα, μην σπαταλάτε δυνάμεις παρακαλώντας τους πολιτικούς για να φτιάξουν την σπασμένη λάμπα μπροστά από το σπίτι σας. Στραφείτε προς τη σωστή κατεύθυνση. Ασκήστε όση επιρροή μπορείτε ώστε να περάσει από τη γειτονιά σας κάποιος …επίσημος.

Η φωτογραφία είναι από περιοχή που δεν πέρασε η βασίλισσα.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

arkei o politikos na min einai Ellinas! giati otan dei ta strava to mono pou 8a pei einai.....
''.... 8Aaa..... 8Aaaa ''
xwria pou me efta ta soulatsa 8a ton kopsei i lorda, opote meta to gevma oula pane kata diaolou!!!1 mexri to epomeno gevma!
to 8ema einai na kalesoume e3oxotites apo to e3wteriko kai gia megalo diastima kai min stenaxwrieste, giati exoume polles xelwnes akoma Avaftistes!

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Ατσάραντε,

Πολύ καλά βέβαια κάνουμε και βρίζουμε όλους εκείνους τους ψωριάρηδες κομματόσκυλους που τοποθετούμε στην εξουσία για να μας πολλαπλασιάσουν τα προβλήματά μας λύνοντας το δικό τους - πρέπει όμως να αναρωτηθούμε αν και η δική μας συμπεριφορά στα κοινά, καθενός ξεχωριστά, είναι εκείνη που αρμόζει σε σωστούς πολίτες. Γιατί έχω την εντύπωση ότι κάθε φορά που κοιτάμε τον καθρέφτη, πρέπει να βλέπουμε έναν ψωριάρη κομματόσκυλο, που θέλει να τον βολέψει κάπου ή κάπως ένας από εκείνους τους άλλους ψωριάρηδες κομματόσκυλους, που εψήφισε στις εκλογές για να κάμει τη ρουσφετο-δουλίτσα του!

Τα ανώνυμα σέβη μου!

Unknown είπε...

Ορέ τσου χρειάζονται χαρμπετίες αλλά ποίος αδειάζει;;; Άνοιξε κι η τουριστική σεζόν... βεραμέντε!

pkrimpis είπε...

Δείτε το πρώτο βίντεο

http://anisixos3.blogspot.com/2008/03/blog-post_24.html