Παρασκευή 30 Μαΐου 2008

Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Κεφαλογιάννης κατηγορείται...

...για απόπειρα υπόθαλψης εγκληματία. Όπως κατέθεσαν στον εισαγγελέα δύο αστυνομικοί, τους πίεσε να «στρογγυλέψουν» τις μαρτυρικές τους καταθέσεις εναντίον δύο ατόμων από τα Ζωνιανά που κατηγορούνταν για καλλιέργεια χασίς. Μέχρι σήμερα λέγαμε ότι «η θρησκεία είναι το όπιο του λαού». Από σήμερα θα λέμε «οι πολιτικοί εξασφαλίζουν το ...χασίς του λαού».

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ipie Xasisogiannis kai ekane Kefalogiannis

Ανώνυμος είπε...

ipie xasisi kai ekane kefali

Ανώνυμος είπε...

kai meta sou lene oti oi politikoi den kanoun tipota gia to lao. me ekklisia kai politikous ftiaxnoume kefali.

Ανώνυμος είπε...

Τα κόμματα και οι πολιτικοί απλώς εκμεταλλεύονται τη δική μας αδιαφορία και τάση για παρανομία, ρεμούλα κτλ. Εμείς φταίμε.

Ο Σκιτσοφρενής δολοπλόκος είπε...

Απ' τη Ρηγίλλης δεν θα βγώ...πίνω πάφους και παίζω pro...δεν έχω χρόνο για τον πρωθυπουργό...γιατί πίνω πάφους και παίζω pro...στα Ζωνιανά θα πολιτευτώ...πίνω πάφους και παίζω pro...είμαι της Κρήτης αφεντικό...πίνω πάφους και παίζω pro...ωωωωω...πίνω πάφους και παίζω pro...

Ανώνυμος είπε...

ουπς κάτι κλέψαμε πάλι... ;)

Ατσάραντος είπε...

Αμαρτία εξομολογουμένη ουκ έστι αμαρτία.
Αν και στις μέρες μας η κλεψιά είναι αρετή, γεγονός που αποδεικνύεται από το γεγονός ότι οι πολίτες ψηφίζουν πολιτικούς που έχουν κατακλέψει το δημόσιο χρήμα και αυτοί (οι πολιτικοί) προς ανταπόδοση, συνεχίζουν να προσπαθούν να τσεπώσουν λεφτά με τη σέσουλα.