Δευτέρα 12 Μαΐου 2008

Το δημαρχείο ...ξεβάφει!

Ούτε ένας χρόνος δεν πέρασε από τη μέρα που οι υπηρεσίες του Δήμου μεταφέρθηκαν στο πλήρες ανακαινισμένο Δημοτικό μέγαρο και αυτό άρχισε να τινάζει τα …πέταλα. Με νερομπογιά να το είχαν βάψει, περισσότερο θα κράταγε! Αν ρωτήσει η βασίλισσα τί και πώς, να πούμε ότι το ξεβαμμένο είναι …trendy.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι γίνεται ρε Ατσάραντε?
Ο καθένας πως την έχει δεί εδώ στο νησί, έπρεπε να έρθει η Βασίλισσα Σοφία για να κάνει τση φιέστες της η Κύρια Καραγκούνη-Κύρκου?
Αλήθεια όλες τούτες τση φιέστες και τα λεφτά που θα χαλάσουν, δεν θα μπορούσαν να πληρώσουν τους εκπαιδευτικούς στους δημοτικούς σταθμούς 'ή τους 37?
Δηλαδή για να καταλάβω έδω στο νησί του πολιτισμού και τση δημοκρατίας θέλουμε βασιλιάδες και στέμματα για να φτιάχνουμε τους δρόμους?

Λευτερία στην Παλαιστινή
και στα μυαλά μας

Το παιδί της πλατείας

http://topaiditisplateias.blogspot.com/

Ανώνυμος είπε...

Μην αγχώνεστε η Βασίλισσα δεν θα μπει στην καθόλου στην χώρα το πολύ να φτάσει έως τον Άγιο. Την πόλη θα την δει περνώντας με το αεροπλάνο που θα την φέρει. Για χαζούς τους έχετε τους τοπικούς άρχοντες να την φέρουν στην πόλη;

Ο Σκιτσοφρενής δολοπλόκος είπε...

Όπως είναι στην ακμή της τα τελευταία χρόνια η δημοτική αρχή, έτσι στην "ακμή" του είναι και το δημαρχείο. Βγάζει σπυράκια!!!