Σάββατο 17 Μαΐου 2008

Το δελτίο τύπου της Αστυνομίας για τα χθεσινά επεισόδια.

1. Χθες (16-05-2008) και ώρα 19.30'επί της οδού Λομβαρδού , Ι.Χ.Ε. αυτ/το στο οποίο επέβαιναν τρεις (3) νεαροί άνδρες, ο οδηγός και δύο συνεπιβάτες, πραγματοποιούσε επικίνδυνους ελιγμούς και σε δοθέν σήμα στάσης από ένστολο αστυνομικό της Ο.Π.Κ.Ε. Κερκύρας, η οποία ενισχύει την Υπηρεσία μας τράπηκε σε φυγή. Κατσδιωκόμενοι στη συνέχεια ακινητοποιήθηκαν πριν προλάβει να χρησιμοποιήσει ο ένας εκ των τριών την σιδηρογροθιά του εναντίον των Αστυνομικών και τελικώς συνελήφθησαν. Εντός του οχήματος ανευρέθει μία (1) μεταλλική ταμπακέρα περιέχουσα υπολείμματα Ινδικής κάνναβης. Επίσης συνελήφθη και ο ιδιοκτήτης του οχήματος που τυγχάνει πατέρας του νεαρού που οδηγούσε, επειδή παραχώρησε το όχημα του στον υιό του, που εστερείτο αδείας ικανότητας οδηγού. Συλληφθέντες μετά της σχηματισθείσης δικογραφίας θα αποσταλούν κ. Εισαγγελέα Πρωτ/κών Ζακύνθου.
2. Την 20.00 ώρα της ιδίας ημέρας στην επαρχιακή οδό Ζακύνθου Κερίου Ι.Χ.Ε. αυτ/το οδηγούμενο από νεαρό άνδρα δεν συμμορφώθηκε σε δοθέν σήμα ένστολου Αστυνομικού της Ο.Π.Κ.Ε. Κερκύρας επιχειρώντας να κτυπήσει δύο αστυνομικούς, προκειμένου αποφύγει τον έλεγχο. Καταδιωκόμενο στη συνέχεια επιχειρούσε συνεχώς να εκτρέψει εκ της οδού τους δικυκλιστές αστυνομικούς για να αποφύγει τη σύλληψη όπου και τελικώς διέφυγε. Επιστρέψας μετ'ολίγον ως συνεπιβάτης δίκυκλης μοτ/τας που οδηγούσε ο αδερφός του, εξύβρισαν από κοινού έτερο αστυνομικό που βρισκόταν στην περιοχή και αναζητούσε τον οδηγό του αυτ/του και εξαφανίσθηκαν. Στην κατ'οίκον έρευνα που πραγματοποίησε η υπηρεσία μας ενευρέθησαν και κατασχέθησαν ένα (1) περίστροφο κρότου-λάμψης , ένα (1) φυσίγγιο πυροβόλου όπλου, πενήντα επτά (57) κροτίδες, ένας (1) φορητός ασύρματος και εννέα (9) μαχαίρια- στιλέτα -σουγιάδες.
Από υπηρεσία μας γίνονται επισταμένες αναζητήσεις για σύλληψη ανωτέρω δραστών.

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έπρεπε δηλαδή να έρθουν οι άνδρες της ΟΠΚΕ Κερκύρας για ν'αρχίσουν οι έλεγχοι και να συλληφθούν επιτέλους κάποια άτομα που ταλαιπωρούν ολόκληρη τη Ζάκυνθο επί χρόνια ολόκληρα;

Μήπως αυτό δείχνει καθαρά ότι κάποιοι "παράγοντες" (τρομάάάάρα τους) της Ζακύνθου δεν αφήνουν την Αστυνομία να κάμει σωστά τη δουλειά της, με τις παρεμβάσεις και τις απειλές τους προς τους αστυνομικούς όταν συλληφθούν παρανομούντες "ψηφοφόροι" και "βαφτιστήρια" τους;
Λέτε, Ζακυνθινοί, να είναι έτσι; Άμα είναι έτσι, να φέρουμε κι άλλους αστυνομικούς από την Κέρκυρα! Ευχαριστούμε, ΟΠΚΕ Κερκύρας!

Ανώνυμος είπε...

Ναι, ναι, καλά! Αφελείς μου συμπολίτες, προβατάκια μου λευκά, περιμένετε να δείτε για πότε θάναι πάλι όξω οι συλληφθέντες κακοποιοί-ψηφοφόροι-φιοτσίδια, να αλωνίζουνε και πάλι φοβερίζοντας τη Ζάκυνθο και να πουλούνε την καλή πραμάτεια τους σε νέους (δίνοντας, βέβαια, και το ποσοστό τους στους προστάτες - νονούς τους, τους οποίους θα ξαναβάλετε στην εξουσία).
Ειλικρινά συγχαρητήρια στους αστυνομικούς μας! Το ξέρουμε ότι δεν σας αφήνουν οι αρχόντοι να κάνετε τη δουλειά σας, και μετά από πάνω σας βρίζουν κιόλας...
Ωραία πού, ωραία πού'ναι η Ζάκυνθος!!! Και θα γίνει ακόμα πιο ωραία, τζόγιες μου!

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά "ανώνυμα", εδώ ο θλιβερός Τσαγκαρόπουλος πάει κι έρχεται ελεύθερος κι ωραίος (πριβέ-λουξ στην καμπίνα του παπόρου), δεν δημεύτηκε η περιουσία του, υποστηρίζει πως σε δυο χρόνια κανείς δε θα θυμάται τίποτα από όσα έκαμε και εμμέσως πλην σαφώς υποννοεί ότι θα ξανακατέβει και για Δήμαρχος, όπως κι εκείνος ο άλλος εντιμότατος, ο Πέττας - κι εμείς, σε περίοδο "Δημοκρατίας", φοβόμαστε να πούμε τ'όνομά μας, μη μας σκοτώσουν! Κράααααατος μου, που θάλεγε κι ο Βέγγος!
Μα, μήπως τελικά τα θέλουμε κι εμείς; Όλο και περισσότερο μου έρχεται στο μυαλό εκείνη η χυδαία, αλλά σωστή παροιμία: "Μάθανε πως γ...μαστε, πλακώσανε κι οι γύφτοι..."

Ανώνυμος είπε...

Ώστε "γύρισαν πίσω και εξύβρισαν τον αστυνομικό", ε; Αφού πρώτα είχαν προσπαθήσει να βγάλουν εκτός δρόμου τους δικυκλιστές αστυνομικούς, ε; Να τα λοιπόν τα αποτελέσματα της αποθράσυνσης που καλλιέργησαν προστατεύοντας τον υπόκοσμο οι συναλλασσόμενοι μαζί του "δημοκράτες" - δερβέναγες της Ζακύνθου. Κορωνίδα των έργων τους είναι η τρομοκρατία και η δικτατορία του κάθε κακοποιού στη Ζάκυνθο, μαζί με την απαξίωση του έργου της ασυνομικής Αρχής. Άλλωστε, φαίνεται ότι είναι το μοναδικό έργο τους που γίνεται σωστά... Μπράβο!

Ανώνυμος είπε...

Μήπως η λύση για μερικούς είναι να κατέβουν τα Τάνκς?
Να επαναφέρουμε το κράτος της αστυνομοκρατίας και της ρουφιανιάς?
Να χτυπάμε στο ξύλο και όσους δεν μιλάνε καλά Ελληνικα?

Έλεος με τους Ανώνυμους Κρυφοχουντικούς...

Ανώνυμος είπε...

"Παιδί της βλακείας" είσαι εκτός θέματος για άλλη μια φορά. Η γραφικότητά σου έχει ξεπεράσει κάθε όριο!Ας είναι όμως, είσαι πολύ διασκεδαστικός. keep on cursing...

Ανώνυμος είπε...

@ Παιδι της πλατείας.
Μην βαζεις ιδέες, γράφοντας για τανκς!
Όμως, κανείς δεν μίλησε για αστυνομοκρατία. Τα βασικά θέλουμε. Να μπορούμε να κατέβουμε στην πλατεία χωρίς να φοβόμαστε για μας και τα παιδιά μας.
Έχουμε φτάσει στην ασυδοσία. Εσύ δηλαδή για τους τραμπουκισμούς, την οπλοχρησία και τα ναρκωτικά των διαφόρων νεοζακυνθινών τι γνώμη έχεις; Και μην αρχίσεις να λές για την αστυνομική βία, γιατί τότε γίνεται ένας φαύλος κύκλος.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή, κατά τη γνώμη κάποιων, ή πρέπει να έχουμε δικτατορία, ή πρέπει να έχουμε το σημερινό πανάθλιο κατάντημα, όπου ο πολίτης υποφέρει και τρομοκρατείται καθημερινά από τη δράση κακοποιών στοιχείων, ενώ οι ταγμένοι να τον προστατεύσουν "δημοκράτες" προστατεύουν και ρίχνουν στα "μαλακά" τους κακοποιούς ψηφοφόρους - συνενόχους τους, μη επιτρέποντας στην αστυνομία και τη Δικαιοσύνη να κάνει το καθήκον της, επιβάλλοντας συνειδητά τη χούντα του υποκόσμου (που τους εκφράζει καλύτερα και είναι και πιο συμφέρουσα). Γιατί δε βλέπουν κάποιοι και το σενάριο απλά να εφαρμόζονται για όλους οι νόμοι που ψηφίστηκαν δημοκρατικά στη Βουλή;

Έχει πια λιώσει αυτή η καραμέλα της Δημοκρατίας που κινδυνεύει από την "αστυνομοκρατία", κύριοι. Ούτε τα παιδάκια δεν σας πιστεύουν πια. Βρείτε άλλους τρόπους για να δικαιολογήσετε τις ανομίες σας και τον παράνομο πλουτισμό σας εις βάρος των πολιτών που σας εμπιστεύτηκαν.

Ανώνυμος είπε...

Προς το Παιδί της Πλατείας

Πρώτα-πρώτα να πω ότι είναι λάθος του φίλου μας σχολιαστή που επέλεξε να σε προσβάλλει άδικα, ζητώ συγγνώμη και για λογαριασμό του. Διάλογος γίνεται εδώ και δεν χρειάζονται τέτοια. Βρίσκω όμως ότι το επιχείρημά σου δεν αντέχει σε αντικειμενική κριτική. Οι λέξεις - σκιάχτρο δεν παραπλανούν πια κανέναν, αγαπητέ φίλε. Ούτε είπε κανείς να κατέβουν τα τανκς ή να μη σεβόμαστε τους μετανάστες. Είπαμε όμως να σεβόμαστε τον εαυτό μας, να μπορεί ο καθένας μας να ζει ήρεμα στο σπίτι και τη γειτονιά του, χωρίς να τον ταράζουν κάθε μέρα άτομα που είτε με την κομμένη τους εξάτμιση, είτε με την απρεπή και ανεύθυνη συμπεριφορά τους, είτε τελικά με τα πλημμελήματα ή εγκλήματά τους προκαλούν την κοινή γνώμη και θέτουν σε κίνδυνο ζωές και περιουσίες. Είπαμε και απαιτούμε οι άρχοντες να εφαρμόζουν τους νόμους και να μην παρεμβαίνουν προς όφελος εγκληματιών του κοινού ποινικού Δικαίου, προκειμένου να μη χάσουν ψήφους μιας οικογενείας. Αντίθετα, θέλουμε να δίνουν το παράδειγμα υπευθυνότητας σε όλους, και κυρίως στους νέους, τους οποίους υποχρεούνται να διαμορφώνουν σε υπεύθυνους πολίτες. Θέλουμε την αστυνομία όχι ως μπαμπούλα - μπάτσο ή όργανο καταπίεσης, αλλά ως προστάτη της ζωής και της περιουσίας του πολίτη, όπως οφείλει να είναι. Και, αν έχεις και συ (και δικαιολογημένα!) παράπονα από την συμπεριφορά και απόδοση της αστυνομίας, να αναζητήσεις τα αίτια όχι στους αστυνομικούς, αλλά στους επικεφαλής τους "πολιτικούς", που πρώτοι-πρώτοι δεν κάνουν το καθήκον τους και έχουν αφήσει θεσμοθετημένα όργανα της Κοινωνίας μας να περιπέσουν σε κακή κατάντια, επιτρέποντας π.χ. είτε την αυθαιρεσία ορισμένων αστυνομικών, είτε απαξιώνοντάς τους, μη αφήνοντάς τους να εκτελέσουν το καθήκον τους όποτε "πονάει".
Αν αγαπάς τη Ζάκυνθο, φίλε, άνοιξε τα μάτια σου στην πραγματικότητα και στα γεγονότα, και άσε κατά μέρος τα επιχειρήματα του τύπου "Καραμανλής ή τανκς". Δεν αρμόζουν σε δημοκράτη - ο δημοκράτης το πρώτο πράμα που απαιτεί είναι να ισχύουν απαρέγκλιτα και χωρίς εξαιρέσεις οι νόμοι και να λειτουργούν οι θεσμοί. Αν θέλεις στ'αλήθεια να κάνεις καλό στον τόπο σου που αγαπάς, προτείνω να ρίξεις μια πιο προσεκτική ματιά στην καθημερινότητα του νησιού μας, χωρίς παρωπίδες (και αυτό το λέω χωρίς απολύτως καμμία διάθεση να σε θίξω). Πρότεινε τρόπους, αν μπορείς, που θα κάνουν κάποιους από τους συμπολίτες μας να αναθεωρήσουν τη στάση τους και να μην καταπατούν την ελευθερία και τα δικαιώματα των άλλων. Θα είναι και γι'αυτούς καλύτερα!

Συγχαρητήρια για το blog σου, κατά την άποψή μου δείχνει άνθρωπο με ευαισθησία, καλλιέργεια και δημιουργικότητα. Σου εύχομαι να τη διοχετεύεις πάντοτε σωστά, υποθέτοντας ότι μάλλον είσαι νέος στην ηλικία.

Ευχαριστώ!

Ανώνυμος είπε...

Το τελευταίο Ανώνυμο σχόλιο ήταν αξιόλογο και μου έδωσε την ιδέα να ανοίξω το θέμα της Εγκληματικότητας και της υποκρισίας της κοινωνίας του νησιού μας.
Σας παρακαλώ αν θέλετε να μάθετε τις θέσεις μου μπορείτε να κοιτάξτε στην παρακάτω διεύθυνση

http://topaiditisplateias.blogspot.com/2008/05/e.html

Ανώνυμος είπε...

Βρε παιδιά η αστυνομία κάνει πολύ καλά τη δουλειά της..... Εμένα πάντως με γράψανε επειδή δε φορούσα το κράνος....

Ανώνυμος είπε...

fhlemoy eimai enas apo aytoys poy les an se bro poy ua se bro jereis ti ua paueis.........

Ανώνυμος είπε...

ayta poy lete kyrioi pooy den prepei na eistai kyrioi ala pontiko mames...exete katalabh oti gia auta poy leh o kahe anuropos yparxoyn synepies....k aytes tis synepies ha tis ypostite.....