Κυριακή 13 Απριλίου 2008

Είμαστε πια πρωταθλητές.

Για τον Α.Π.Σ Ζάκυνθος ο λόγος. Γι' αυτό και οι σφουριξίες του παπόρου που μπαίνει στο λιμάνι, φέρνοντας την ομάδα μετά από νίκη με 4-0 σε εκτός έδρας αγώνα με την Εράνη Φιλιατρών.


Υ.Γ: Η πληροφορία ότι οι αντίπαλοί μας θα κάνουν ένσταση, επειδή ένα ελικόπτερο πέταγε συνέχεια πάνω από το γήπεδο και τους εμπόδιζε να συγκεντρωθούν στο παιχνίδι, ελέγχεται ως ανακριβής!

10 σχόλια:

Bixlas είπε...

na ke kati pu paei kala se ayto to nisi...

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΞΙΦΙΤΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΣΑΝ ΚΑΛΟΣ ΧΩΡΙΑΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΧΩΡΙΑΤΙΣΜΟ (ΤΩΝ ΖΑΚΥΝΘΙΝΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΟΜΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΞΕΧΩΡΙΣΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Τ' Α...... ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΤΕΛ ΤΩΝ ΤΣΙΜΕΝΤΑΔΩΝ) ΟΜΩΣ, "ΟΥΔΕΙΣ ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ" ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΥΘΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΡΕΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΟΥΤΕ Ο ΞΙΦΙΤΑΣ ΔΕΝ Θ' ΑΝΤΕΞΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ, ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ.

Ο Σκιτσοφρενής δολοπλόκος είπε...

Αφού θέλει ντε και καλά να πάρει ομάδα ο Βγενόπουλος, γιατί δεν παίρνει τον ΑΠΣ;

Υ.Γ. Ανώνυμε, χαλάρωσε.....

Ανώνυμος είπε...

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ!!!!!!!!!
ΠΟΣΟ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ ΝΑ ΖΟΥΣΑΜΕ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΝΑΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΝ ΤΖΙΓΓΕΡ!!!!!
ΞΙΦΙΤΑ , ΘΕΕ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΠΑΕ!!!!!!!!!!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΖΙΓΓΕΡ ΕΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥΜΕ :
΄΄ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ, ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ..... ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!!!!!! ΄΄

POST BY: ΠΛΑΝΟΔΙΟΣ ΕΠΟΧΙΑΚΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστούμε που μας ανέχεται ο κ. Νίκος. Μάλλον όμως έχετε μπερδέψει τη σάτιρα με την κακία. Κανείς δεν είναι απέναντι σε κανέναν.

TO BROKOLO είπε...

Στην κοινωνία των χωριατόπαιδων, ο μεγαλύτερος χωριάτης είναι ο αρχηγός! Στην κοινωνία των άξεστων επίσης. Εκεί που το θράσος και η καφρίλα θα κυριαρχούν, εμείς θα σηκώνουμε τις κούπες της μετριότητας μας. Πανηγυρίστε πρωταθλητές του τίποτα, γλείφτες του πουθενά… ο κόσμος μας ανήκει!!!

Bixlas είπε...

kartel ton tsimentadon....to akusame ke ayto....ayto ine to problima loipon...eyxaristume to kirio ksifita pu mas esose apo ayto to bromero kartel...

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχως ζω στη Ζακυνθο αλλα δεν ειμαι Ζακυνθινος. Βγαλτε τα ματια σας μονοι σας "προοδευτικοι" Ζακυνθινοι και βοηθηστε τους "δεξιους" να διαλυσουν οτι εχει απομεινει απο το "ενδοξο" παρελθον του Καλβου & του Σολωμου.
Εξαντλειστε στην επαναστατικοτητα σας στην γνωστη αριστερη μουρμουρα και στην κοινωνικη κριτικη της πλατειας και των καφε της Ρωμα... Και παραδωστε τα ηνια στον Κομη που δεν γνωριζει για την μαυρη εργασια στα τουριστικα & στα ξενοδοχεια και στον Κοντωνη που κανει επαναστατικη γυμναστικη σαν Κοντες...
Σε μια κοινωνια της ρεμουλας η προοδευτικη φωνη πρεπει να φερνει αληθινη κουλτουρα και διεξοδους. Πολιτικαντηδες υπαρχουν αρκετοι, δεν χωρανε αλλοι (τα σχολια δεν αφορουν τον οικοδεσποτη)

Ανώνυμος είπε...

Πω πω πω πολύ βαριές κουβέντες και εσύ βρε «Jason robax» τι μια μας λες για αεροδιακομιδή με το ελικόπτερο την άλλη για μεγάλη επιτυχία του Ξιφίτα εκτός Ζακύνθου μετά για το σκοριοτσίμεντο τώρα για το καρτέλ του τσιμέντου………….ένταξη οκ καταλάβαμε δεν θέλω να ακούσω άλλα το κατάλαβες εδώ μέσα κάποιοι άνθρωποι περνάνε μηνύματα για την καθημερινότητα που έχει γίνει τόσο σκληρή και μέσα σε όλα αυτά τα θεματα δεν έχω δει ένα μήνυμα σου μόνο όταν θίγονται τα συμφέροντα του Ξιφίτα εμφανίζεσαι………

Ανώνυμος είπε...

Μαλλον εσυ παρακολουθεις μονο τις ειδησεις που αφορουν τον Ξιφιτα γιατι αν κοιταξεις και καμμια αλλη ειδηση (οπως τα σκουπιδια π.χ.)θα καταλαβεις οτι εχω αποψη και για αλλα πραγματα. Κατα τα λοιπα ασχολειθητε κι εσεις με κατι αλλο απο την ξενερωτη αριστεριζουσα κριτικη με χιουμορ της κυρα Κατινας και παρτε μαθηματα απο τον Φιλοξενο Ατσαραντο. Δυστυχως οι φελλοι επιπλεουν παντου και στην Αριστερα υπηρξαν παντα η επιφανεια που εκρυβε αυτους που λεει ο γερο Νιονιος "τα καλυτερα παιδια, κουραστηκαν και γυρισαν στο σπιτι", απο μικρους ανθρωπους που στο ονομα αρχων βγαζουν τη χολη τους για καθε τι που δεν εχουν αυτοι και εχουν καποιοι αλλοι.
Για του λογου το αληθες μπορεις να ελεγξεις και τις αλλες ειδησεις, για να δεις ποσα σχολια εχουν γινει απο τους συγγραφοντες σχολιαστες των ειδησεων του Ατσαραντου...
Η σκληρη καθημερινοτητα οπως φαινεται δεν πουλαει πρωτα σε σας αγαπητοι "αγωνιστες"