Παρασκευή 18 Απριλίου 2008

Πικρό καφέ κέρασε ο Λιμενάρχης τους μαγαζάτορες της παραλιακής…


…που είχαν κλείσει με μουσαμάδες τα πεζοδρόμια, μπροστά από τις καφετέριες και τα εστιατόρια τους. Τα πρόστιμα είναι της τάξης των 5.000€ ενώ έχει αποφασιστεί η άμεση απομάκρυνση κάθε παράνομης προσθήκης. Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες θα προσφύγουν στο Πρωτοδικείο του Πύργου προκειμένου να μετριάσουν το πρόστιμο, αλλά το ξήλωμα των κατασκευών δεν το γλιτώνουν. Σύντροφοι μαγαζάτορες, κουράγιο και υπομονή. Έρχεται καλοκαίρι και οι μουσαμάδες είναι άχρηστοι, ενώ από φθινόπωρο (που θα έχει φύγει ο Λιμενάρχης) τα ξαναφτιάχνουμε τα … “θερμοκήπια”!


Υ.Γ 1. Με τα ρεντίκουλα που έκαναν ορισμένοι στην παραλιακή, πήραν στο λαιμό τους και άλλους, που απλά είχαν τοποθετήσει τέντες χωρίς να εμποδίζεται η διέλευση των πεζών. Πλέον όποιος κάθεται για καφέ στην παραλιακή, θα πρέπει να φοράει το αντηλιακό του.

Υ.Γ 2. Διαβάζοντας την απόφαση του Λιμενάρχη θα θαυμάσετε το μεγαλείο του Ελληνικού Δημοσίου. Το Λιμενικό Ταμείο –λέει- δεν θα είχε αντίρρηση για την τοποθέτηση τέντας, αρκεί ο ιδιοκτήτης να πάρει άδεια από την Πολεοδομία. Αλλά η Πολεοδομία απάντησε στον μαγαζάτορα …ότι δεν έχει αρμοδιότητα! Γι’ αυτό και ο ιδιοκτήτης πήρε άδεια από τη …σημαία!

2 σχόλια:

Bixlas είπε...

STON PIRGO PIGAN KAI ALLOI ALA ME ADIA XERIA IRTHAN PALI...


BIXLAS

ΤΑΡΑΤΣΑΣ είπε...

Πως γίνετε όταν πατάει το πόδι του σε αυτό το νησί ένας τόσο αξιόλογος άνθρωπος μετά από λίγο καιρό να φεύγει.
Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να κάνει πράγματα που άλλοι και γνωρίζουμε πολύ καλά ποιοι έπρεπε να κάνουν μελέτες με ταρίφα 80.000€ και άνω.
Βέβαια εδώ θα μπορούσε να πει κάποιος ότι όλοι κρινόμαστε από την συνολική πορεία μας και ότι είναι ακόμα νωρίς εγώ από την άλλη πιστεύω πως φαίνεται ο άνθρωπος και ας μην αρέσει σε κάποιους αυτό.
Το λιγότερο που είχε να κάνει σε αυτούς τους κυρίους ήταν αυτό, έχουν καταφέρει το πεζοδρόμιο τις παραλιακής να είναι απροσπέλαστο χωρίς να σέβονται τίποτα ,που ένας άνθρωπος με ειδικές ανάγκες με της πράξεις τους δεν έχει το δικαίωμα να κάνει μια βόλτα στην παραλία που μια μαμά πρέπει σε πολλές περιπτώσεις να κατεβάσει το καροτσάκι με το μωρό στο δρόμο οπού εκεί πάλη βρίσκει άλλα εμπόδια ΑΙΣΧΟΣ……………..