Δευτέρα 21 Απριλίου 2008

Οικογενειακές στιγμές.


Λέγεται ότι ο μπαμπάς της, προσπάθησε να δωροδοκήσει τον Γκλιγκόροφ με 10 εκατ. δολάρια. Η κόρη δίνει σήμερα 75 εκατ. ευρώ. Υποψιάζομαι ότι οι Σκοπιανοί θα περιμένουν να γίνει υπουργός ο Κυριάκος …προκειμένου να αυξηθεί η προσφορά.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ανοησια του πολιτικου κοσμου ξεκινησε απο τον διαμελισμο της γιουγκοσλαβιας. Γιατι να μην δεχθουμε οτι η FYROM ειναι κομματι της Μακεδονιας και ανηκει, εστω και ανεξαρτητο, στην υπολοιπη Μακεδονια η οποια ειναι Ιστορικα Ελληνικη (εκσλαβισμενοι και εξαλβανισμενοι αδελφοι που το μονο που θελουμε ειναι να τους βοηθησουμε να αναπτυχθουν οικονομικα στα πλαισια της ιδεας του Ρηγα Φεραιου για ενιαια Βαλκανια για τους λαους των βαλκανικων χωρων). Γιατι να μην ξεκινησουμε να τους αγοραζουμε εξ' αρχης; Τωρα θα ηταν ξεκαθαρα Ελληνικο προτεκτορατο και θα στηριζοταν σ' εμας για την ασφαλεια του ας πουμε... Μονο εμεις πιστευουμε οτι η διεθνης πολιτικη γινεται μονο με το σταυρο στο χερι.
Η δε Μητσοτακης πηγε να τους πει επισημα παγκοσμιως οτι "σας εχουμε κοστολογησει το λαδωμα για το ονομα και ειναι τοσα"... Αυτο το Μητσοτακεικο τελικα απο το 1964 και δωθε εχει ξεπατωθει στις κουλαμαρες. Θυμαστε το ανεκδοτο στα τελη της δεκαετιας του '70 που ο Μητσοτακης ηταν υπουργος οικονομικων πιο ηταν το ανεκδοτο; (Αυτο που ελεγε: γιατι προταθηκε ο Μητσοτακης για νομπελ χημειας; Γιατι πηρε το χιλιαρικο και το μετετρεψε σε σκατα!)
Λογω χημικων γνωσεων ο Μητσοτακης κλωνοποιηθηκε απο την εποχη των μεγαλων βιοχημικων πειραματων του Β παγκοσμιου πολεμου (και λιγο πριν), με αποτελεσμα να εχει κλωνους αντι για παιδια και αυτο φαινεται ξεκαθαρα αν τους κοιταξεις an face.
Εκεινο το γλυκο βλεμμα του Ροφου...

Ο Σκιτσοφρενής δολοπλόκος είπε...

Γιατί δεν τιμωρούν την οικογένεια Μητσοτάκη, όπως και την Καλαμαριά στην υπόθεση Βάλνερ;
Επιτρέπεται τρίτο μέλος οικογένειας στο ίδιο κόμμα;
Γιατί δεν κάνει ένσταση στο CAS το ΠΑΣΟΚ;;;

Ανώνυμος είπε...

Σίγουρα θα το κερδίσουμε γιατί ο Κυριάκος είναι υιοθετημένος δηλαδή δανικός οπότε……..

............ΤΑΡΑΤΣΑΣ...........