Σάββατο 5 Απριλίου 2008

Aστυνομική βία στην πλατεία των Ποπολάρων.

Post by dion_sole:


Οι σύγχρονοι και γνωστοί διώκτες του εγκλήματος έκαμαν και πάλι “τη δουλειά τους”. Συγκεκριμένα, χθες το βράδυ είχαν στήσει μπλόκο στην πλατεία Αγίου Μάρκου στο στενό μπροστά από το μουσείο των ποιητών μας. Αφού σταμάτησαν διερχόμενο “παράνομο εγκληματία” με φτιαγμένη μηχανάρα τον ανάγκασαν σε έλεγχο. Στην συνέχεια κατάσχεσαν την μηχανή και προσπάθησαν να την οδηγήσουν προς το αστυνομικό τμήμα. Στην παράκλησή του να είναι προσεκτικοί απάντησαν με ουρλιαχτά και μερικές "ψιλές". Ένα άλλο άτομο που είπε στους αστυνομικούς σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας της μηχανής εισέπραξε τις υπόλοιπες και οδηγήθηκε κλοτσηδόν στην κλούβα. Πρέπει να γνωρίζουν οι εν λόγο κύριοι ότι η ζακυθινή κοινωνία δεν είναι απαθής. Το μόνο που έχουν να κερδίσουν είναι το φτύσιμο της κοινωνίας.

ο Atsarantos είπε: Οι έλεγχοι της τροχαίας πρέπει να είναι συχνοί. Ίσως έτσι σωθεί κανένας Ζακυνθινός. Θα πρέπει όμως να γίνονται σύμφωνα με το νόμο και όχι σύμφωνα με το ταμπεραμέντο κάθε αστυνομικού.

2 σχόλια:

Ο Σκιτσοφρενής δολοπλόκος είπε...

Λοιπόν Atsarante θα παίξουμε ένα παιχνιδάκι. Εσύ θα είσαι το νούμερο 1 και γω το νούμερο 2. Τι λες;;;

kostas είπε...

http://www.imerazante.gr/imera/news/detail.php?ID=7728
δηλωσεις απο εναν ανθρωπο διαμαντι...
και το μειζον προβλημα δεν ειναι η κακιστη συμπεριφορα μερικων αστυνομικων ( που ειναι σαφως καταδικστεα) αλλα το γενικοτερο μπαχαλο που επικρατει στην αστυνομικη διευθυνση ζακυνθου ( και οχι μονο)...
αληθεια ο κ Ζαχαρακης επεστρεψε τα χρηματα
στο ταμειο της αστυνομιας ?