Τρίτη 22 Απριλίου 2008

Ήρθε στο atsarantos@inbox.com


«Δεν τίθεται θέμα παρακολούθησης και παραβίασης προσωπικών δεδομένων των δημοτικών αστυνομικών με χρήση του GPS» δήλωσαν τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου στη συνεδρίαση την Μ.Δευτέρα και ο δήμαρχος Ζακυνθίων, κ. Ακτύπης.
Το θέμα παραβίασης των προσωπικών δεδομένων από το Σύστημα Ηλεκτρονικής Καταγραφής και Αποθήκευσης Συμβάντων και Παραβιάσεων για τη Δημοτική Αστυνομία, έθεσε ο Προϊστάμενος της Δημοτικής Αστυνομίας, κ. Μάργαρης, εκφράζοντας τους φόβους του γι' αυτή τη μορφή ελέγχου των δημοτικών αστυνομικών και τις ανησυχίες του περί «Μεγάλου Αδελφού».
Ο Δήμαρχος, επεσήμανε πως με προσωπική του παρέμβαση κατατέθηκε σχετική ερώτηση στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και αναμένεται η απάντηση, ενώ αντίστοιχο ερώτημα έχει αποσταλεί και στο Δημόκριτο ώστε να υπάρξει ενημέρωση σχετικά με την επικινδυνότητα του εν λόγω συστήματος.
Εντάξει ρε παιδιά μην ανησυχείτε και το Fredo σας θα πιείτε και το κρυφτό σας θα παίξετε κάτω από τις καμάρες και το γυαλί ηλίου σας θα λανσάρετε στην πλατεία και τα μαγαζάκια θα σφραγίζετε με τα πολύχρωμες κορδέλες!

ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ

Post by: ΜΑΣΚΑΡΑΣ