Τρίτη 4 Μαρτίου 2008

Από τα βίντεο των κλειστών κυκλωμάτων τηλεόρασης, γειτονικών καταστημάτων…

…προσπαθεί η ασφάλεια να εντοπίσει τους δράστες της διάρρηξης του κοσμηματοπωλείου του Νίκου Κυβετού. Σύμφωνα με πληροφορίες, από τουλάχιστον ένα κύκλωμα καμερών έχει καταγραφεί η κίνηση στην Αλ. Ρώμα τα ξημερώματα της Δευτέρας. Μπροστά από το κατάστημα, το επίμαχο διάστημα, φαίνεται να έχουν περάσει τρία οχήματα. Ένα μαύρο Peugeot 206, μια ασημί Mercedes και ένα ασημί Toyota Corolla. Με βάση τις εικόνες αυτές γίνεται προσπάθεια να ταυτοποιηθούν τα οχήματα και να κληθούν για καταθέσεις οι ιδιοκτήτες τους.

3 σχόλια:

Ατσάραντος είπε...

Αλίμονο σε όσους έχουν παρόμοια αυτοκίνητα και το βράδυ της Κυριακής νυχτοπερπατούσαν με το “αίσθημα”. Η σκληρή ανάκριση της αστυνομίας δεν είναι τίποτα μπροστά στη σκληρή …παντόφλα της συζύγου!

Ανώνυμος είπε...

Τώρα μάλιστα! Θα πρέπει να ανακρίνουν τη μισή Ζάκυνθο που έχει Μερσεντέ αλλά και την άλλη μισή που έχει Πεζώ και Τουότα...Άντε να βρούν άκρη. Αν ηταν κανένα Ματιζ θα ξέραμε αμέσως ποιός είναι ο ένοχος.

Ανώνυμος είπε...

more plaka mas kanete.. ta @@ tha vreite... k o Ali baba k oi 40 kleftes na pernagan apo tis cameres pali de tha xerate poios to kane...