Τρίτη 18 Μαρτίου 2008

Στο εδώλιο του Ταρζάν, κάθισε τηλε-κατηγορούμενος ο πρώην βουλευτής Κέρκυρας…

…Νίκος Γεωργιάδης, με την κατηγορία ότι βοηθούσε φίλο του επιχειρηματία να αγοράσει το καστέλο Μπιμπέλι το οποίο έβγαινε στο σφυρί. Ο κ. Ευθύμιος (όπως Θέμος – Θεμιστοκλής) Τριανταφυλλόπουλος παρουσίασε ηχογραφημένες τηλεφωνικές συνομιλίες ανάμεσα στον Γεωργιάδη και τον επιχειρηματία, που φαινόταν ότι ο πρώτος θα παρείχε εμπιστευτικές πληροφορίες, εκ των έσω, έτσι ώστε ο δεύτερος να πάρει σε καλή τιμή το κελεπούρι. Εν τω μεταξύ ο βουλευτής, την ίδια ώρα της εκπομπής του Alter, ήταν στο Mega με τον Πρετεντέρη μιλώντας -σα να μην έτρεχε τίποτα- για τις απεργίες και το ασφαλιστικό! (Άσχετο). Επειδή οι συνομιλίες, που ακούστηκαν στον «Κίτρινο Τύπο» είχαν ηχογραφηθεί από έναν εκ των δύο εμπλεκομένων, και αφού είναι λίγο δύσκολο να τις έδωσε στην εκπομπή ο Γεωργιάδης, μπορούμε να υποθέσουμε ότι ο Χατζηελευθεριάδης τελικά δεν πήρε το καστέλο Μπιμπέλι και …η δουλειά χάλασε! Γιατί, αν το έπαιρνε, σιγά μην έβγαζε τις συνομιλίες στον αέρα!


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άρα, ο Πάπας της δημοσιογραφίας έπαιξε το παιχνίδι του επιχειρηματία, ο οποίος αφού έχασε τη δουλειά, για να εκδικηθεί τον βουλευτή, έδωσε τις μαγνητοφωνημένες συνομιλίες στον Ευθύμιο; Σε αυτό το επάγγελμα άλλοι παίζουν στα παιχνίδια της κυβέρνησης και άλλοι στα παιχνίδια των επιχειρηματιών. Ο Μάκης είναι με τους δεύτερους για αυτό και πούλησε στον Μπόμπολα και όχι στον Ρουσόπουλο!

Unknown είπε...

Αυτός το Τύπος, πότε δεν μου γέμισε το μάτι! Έβλεπα χθες τον Γεωργιάδη στον Πρετεντέρη, μ' εκείνο το ύφος το κωλοπαιδιαρίστικο που έχει και σκεφτόμουν πόσο γλοιώδης είναι και πόσο αντιπρωσοπευτικός του σημερινού πολιτικού. Μούργα! Αλητεία!

Ανώνυμος είπε...

Τον αδικείτε τον κ. Γεωργιάδη. Κρατάει από κούνια. Με τους καλούς τρόπους του, τα γαλλικά του, το πιάνο του. Δεν είναι χλεχλές!

Ο Σκιτσοφρενής δολοπλόκος είπε...

Εντάξει γλυκιά μου dana semitecolo, συμφωνώ για τον Γεωργιάδη. Αλλά και ο Πρετεντέρης δεν σου θυμίζει σκυλί ράτσας Σαρπέι με γυαλιά;;;